Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΑΠΣ Καρπενήσι 2002-Ακαδημία Σερπάνου 5-7

Αγωνίστηκαν για δεύτερη φορά η Ακαδημία Καρπενήσι 2002 του Δημήτρη Αντωνίου και η Ακαδημία Football Manager του Θανάση Σερπάνου. Οι νεαροί παίκτες του Θανάση Σερπάνου επικράτησαν ξανά της ομάδας του Καρπενησίου με σκορ 7-5.
Το 2o φιλικό των δυο ομάδων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/8 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου στις 10.30 το πρωί. Και αυτός ο αγώνας είχε συνολική διάρκεια 60 λεπτά και έπαιξαν οι δυο λιλιπούτιοι ποδοσφαιριστές, που εντάσσονται στην κατηγορία projunior.
Και αυτό το φιλικό είχε αρκετά τέρματα με τους Φθιωτούς να επικρατούν για δεύτερη φορά με σκορ 5-7.
Η Ακαδημία του κ. Σερπάνου αναχωρεί αύριο (23-8) από το Καρπενήσι και το Hotel Dryas. Είχε έρθει την περασμένη Κυριακή 19 Αυγούστου.  Η Ακαδημία του Καρπενησίου θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο τις προπονήσεις της.

Χατ-τρικ ο Τερτίγκας
Από την ομάδα του Θανάση Σερπάνου 3 τέρματα σημείωσε ο Τερτίγκας, 2 ο Μπαγινέτας και από ένα οι: Φάλκος και Μάμαλης.

Δυο ισάριθμες νίκες
Η Ακαδημία του Θανάση Σερπάνου ζευγάρωσε τις φιλικές της νίκες (6-5, 7-5) απέναντι στην Ακαδημία του Καρπενησίου. Οι δυο Ακαδημίες έδωσαν δυο φιλικές αναμετρήσεις μέσα σε δυο ημέρες.

5 διαφορετικοί σκόρερ
Για την Ακαδημία του Καρπενησίου σκόραραν από 1 τέρματα 5 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Σκόρερ χρίστηκαν οι : Τόλης Α., Τόλης Ν., Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμπουρής και Μπομποτσιάρης.

Αστόχησε σε πέναλτι
Ο Γιώργος Κελεσίδης (Γιος του ιδιοκτήτη του Hotel Dryas Γιάννη Κελεσίδη) της Ακαδημίας του Καρπενήσι έχασε την ευκαιρία να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι, αλλά σούταρε άουτ.

Πολλές εναλλαγές
Η Ακαδημία Σερπάνου προηγήθηκε με 0-3, αλλά οι Καρπενησιώτες ισοφάρισαν σε 3-3 (Σκορ Ημιχρόνο). Μάλιστα έκαναν το 4-3 στην επανάληψη. Οι Φθιωτοί μέσα σε 3-4 περίπου λεπτά πέτυχαν 4 τέρματα και έκαναν το 4-7!. Οι γηπεδούχοι μείωσαν απλά σε 5-7.

Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία ΑΠΣ Καρπενήσι 2002 (Δημήτρης Αντωνίου) : Νούλας, Μπομποτσιάρης, Δροσίνης, Καραμπάς Π., Νικοπολίδης, Χρυσικός, Τριανταφυλλόπουλος, Μπίκας Π., Ζαχαράκης, Μπίκας Β. , Μπίκας Κ., Μπουμπουρής, Πεταρούδας. , Τόλης Α., Τόλης Ν.,, Κελεσίδης Γ., Κελεσίδης Κ., Καραμπάς Ε., Καβαλάρης

Ακαδημία Football Manager Θανάση Σερπάνου (Θανάσης Σερπάνος) : Μπαμπαλής, Γιαννακάκος, Διώτης, Μάμαλης, Νταφλούκας, Ταφιλάϊ, Κοπάνης, Φάλκος, Τσαούσης, Μπαγινέτας,  Τερτίγκας, Μαραζιάρης, Κεκετσίδης, Τσιορτός























Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος