Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Απεραντιακός-Κρέντη 3-3

Σε φιλικό καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, που είχε διάρκεια 70 λεπτά ο Απεραντιακός και η Κρέντη αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3. Οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν τους ποδοσφαιριστές τους να αγωνίζονται και να σχηματίσουν τα πρώτα τους συμπεράσματα.
Το φιλικό διεξήχθη την Πέμπτη 30/8 στο γήπεδο του ξενοδοχείου Αλεξάνδρα κοντά στο αθλητικό κέντρο και άρχισε στις 6.20 το απόγευμα.
Ο Απεραντιακός του Δημήτρη Τσιγαρίδα με μόλις 3 προπονήσεις στα πόδια του έδωσε το πρώτο «τεστ», που χαρακτήρα οικογενειακού διπλού. Αν και αγωνίστηκαν αρκετά νέα πρόσωπα παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά ακόμη.
Η Κρέντη του Γιώργου Χρυσαφόπουλου αγωνίστηκε μόνο με τους ποδοσφαιριστές που διαμένουν στην Ευρυτανία, έχοντας πληθώρα απουσιών. Έδειξε να υστερεί στο τέρμα (Απουσίαζε ο βασικός γκολκίπερ Αποστόλης Ντάλλας), καθώς 2 από τα τέρματα που δέχτηκε οφείλονται στον γκολκίπερ της. Προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα. 

Διαιτητές οι προπονητές


Το φιλικό διεύθυναν οι δυο προπονητές των δυο ομάδων. Μέχρι το 50ο λεπτό σφύριξε ο Δημήτρης Τσιγαρίδας του Απεραντιακού και στην συνέχεια ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος της Κρέντης.

Ανεπίσημο ντεμπούτο Πάτρου-Λάππα-Γενιτσαρόπουλου

 

Τρεις παίκτες της Κρέντης πραγματοποίησαν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους. Πρόκειται για τον έμπειρο αμυντικό Ράμμους Πάτρου, που αποκτήθηκε από τον Άγιο Προκόπιο, τον αριστερό μπακ Γιώργο Λάππα που ήρθε στην ομάδα από το Κεράσοβο και τον δεξιό μέσο Δημήτρη Γενιτσαρόπουλο που εντός των επόμενων ωρών θα αποκτηθεί από την Ακαδημία.

Βασικά πολλά αποκτήματα


 












Αρκετά αποκτήματα των Απεράντιων ξεκίνησαν στην βασική 11αδα για το φιλικό διπλό. Πρόκειται για τον αριστερό αμυντικό Γιάννη Κατσίφα, που αποκτήθηκε από τους ερασιτέχνες του Λεβαδειακού, τον μέσο Πολυχρόνη Λιάγκο που αποκτήθηκε από την Κρέντη, τον Κώστα Κρασιά και τον Πάνο Σιαλμά που ήρθαν στην ομάδα από τον Αίολο. Βασικοί ξεκίνησαν επίσης οι : Παναγιώτης Γενιτσαρόπουλος (Άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις παίζοντας δεξιός μέσος) και Αλέκος Οικονόμου (Κεντρικός αμυντικός από τον Γ.Σ. Καισαριανής). Τις επόμενες ώρες είναι πολύ πιθανό να αποκτηθούν από τους Απεράντιους.

Σε κακή κατάσταση το γήπεδο
Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου. Σε πολλά σημεία υπάρχουν αρκετές λακκούβες και αρκετά σημεία χωρίς χόρτο, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο για τραυματισμούς.


Αντίπαλοι τα αδέρφια
Ο Πάνος Γενιτσαρόπουλος του Απεραντιακού τέθηκε αντιμέτωπος με τον κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο αδερφό του Δημήτρη, που έπαιξε με την Κρέντη.

Α΄ μέρος

Γρήγορο προβάδισμα


Η Κρέντη στην πρώτη της ουσιαστικά επίθεση στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον ταχύτατο επιθετικό Κώστα Μάκκα.

Ανατροπή Απεράντιων

 












Η ομάδα του Απεραντιακού έκανε την ολική ανατροπή και πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-1. Αρχικά ισοφάρισε με τον Πολυχρόνη Λιάγκο (Ενάντια στην παλιά του ομάδα) στο 14΄ και στο 32΄ με τέρμα του Κώστα Κονιαβίτη προηγήθηκε με 2-1. Οι Απεράντιοι μετά τα πρώτα λεπτά είχαν τον έλεγχο του κέντρου και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όντας καλύτεροι των αντιπάλων τους.

Ολοκλήρωσαν με 10
Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος οι δυο ομάδες, αφού εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν τραυματισμένοι οι Γιάννης Κατσίφας και Γιώργος Λάππας. Οι δυο τους δεν είχαν κάτι σοβαρό και αφού τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες συνέχισαν στο δεύτερο 35λεπτο.



Οι καλύτερες φάσεις
4΄ : Ο Βούρτσας Ν. με όμορφη κάθετη πάσα βρήκε τον Μάκκα Κ. που απέναντι στον Φακίτσα με πλασέ στην αριστερή του γωνία άνοιξε νωρίς το σκορ (0-1).
14΄ : Σουτ του Λιάγκου Π. από τα όρια της περιοχής κατέληξε στην αριστερή γωνία του Κουτσιούμπα (Άργησε να πέσει) για το 1-1.
15΄ : Ο Γενιτσαρόπουλος Π. από δεξιά πάσαρε στον Σιαλμά, που από καλή θέση μέσα από την περιοχή σούταρε, όμως ο γκολκίπερ της Κρέντης απέκρουσε με τα πόδια.
25΄ : Ακυρώθηκε γκολ του Σιαλμά, καθώς ξεκίνησε την προσπάθεια του βρισκόμενος σε θέση οφσάιντ.
32΄ : Χαμηλό σουτ του Κονιαβίτη εκτός περιοχής και δεξιά έσκασε μπροστά στον Κουτσιούμπα, που αιφνιδιάστηκε και κατέληξε στα δίχτυα (2-1).
35΄ : Σουτ του Γενιτσαρόπουλου Π. από καλή θέση και δεξιά μέσα στην περιοχή πέρασε λίγο πάνω από την εστία της Κρέντης.

Β΄ μέρος

Με «δανεικούς» γκολκίπερ

 












Η ομάδα της Κρέντης είχε τερματοφύλακες στο δεύτερο μέρος τον Βασίλη Λιάγκο και τον Πάνο Γενιτσαρόπουλο του Απεραντιακού.

Αγωνίστηκαν 9 νέοι


9 καινούργιοι ποδοσφαιριστές του Απεραντιακού αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος. Πρόκειται για τους Σπύρο Αθανασιά, Γιώργο Μπακογεώργο, Λευτέρη Σιταρά και Μίλτο Σκαρμούτσο που αποκτήθηκαν από τον Αίολο, τον Χρήστο Λιάγκο που αποκτήθηκε από ομάδα των Σερρών, τον  Γιάννη Δεληγεώργοπουλο που ήρθε στην ομάδα ως ελεύθερος από το Κεφαλόβρυσο, τον νεαρό Δημήτρη Τσάκα που θα κάνει την πρώτη του εγγραφή στην ομάδα και τον Σεραφείμ Οικονόμου, που θα αποκτηθεί από την Ακαδημία. Με τους Απεράντιους αγωνίστηκε και ο φοιτητής στο Καρπενήσι Βασίλης Διομήδης.

Τραυματισμός Χ. Λιάγκου


Στο 45ο λεπτό του φιλικού το νέο απόκτημα της ομάδας της Βαλαώρας Χρήστος Λιάγκος τραυματίστηκε στο νοσοκομείο να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.




Γύρισε το ματς σε 6 λεπτά


Η Κρέντη με αντεπίθεση διαρκείας μέσα σε 6 λεπτά κατάφερε και πέρασε μπροστά στο σκορ. Αρχικά στο 55΄ ισοφάρισε με τον νεαρό Θανάση Ντάλλα (Μόλις 15 ετών) και έξι λεπτά αργότερα πέρασε μπροστά στο σκορ με τον Κώστα Μάκκα.

Στις καθυστερήσεις το «Χ» με Μπακογεώργο


Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του φιλικού ο Απεραντιακός κατάφερε και ισοφάρισε με τέρμα του Γιώργου Μπακογεώργου.

Οι καλύτερες φάσεις
39΄ : Σέντρα-σουτ του Κατσίφα μέσα από την περιοχή και αριστερά απέκρουσε σε κόρνερ ο Λιάγκος από την δεξιά του γωνία.
55΄ : Ο Μάκκας Κ. έκανε έξοχη προσπάθεια από δεξιά, γύρισε για τον Ντάλλα Αθ., αυτός σούταρε αρχικά ο Φακίτσας απέκρουσε και στην επαναφορά ο ίδιος εύκολα σε κενή εστία ισοφάρισε σε 2-2.
61΄ : Ο Λάππας εκτέλεσε γρήγορα πλάγιο από αριστερά, ο Μάκκας Κ. από θέση πλάγια αριστερά με σουτ στην αριστερή γωνία των Απεράντιων διαμόρφωσε το 2-3.
69΄ : Δυνατό σουτ του Πάτρου μέσα από την μεγάλη περιοχή πέρασε πάνω από την εστία του Απεραντιακού.
72΄ : Ο Μπακογεώργος σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κατέληξε στην δεξιά γωνία της Κρέντης για το τελικό 3-3.














Συνθέσεις Ομάδων

Απεραντιακός (Δημήτρης Τσιγαρίδας) : Φακίτσας, Οικονόμου Α.(36΄ Αθανασιάς), Κατσίφας(42΄ Οικονόμου Σ., 61΄ Τσάκας), Ζήκας(36΄ Γουρέλης), Λιάγκος Π.(36΄ Λιάγκος Χ., 45΄ λ.τρ. Σκαρμούτσος), Κρασιάς(36΄ Γιαννής), Σιαλμάς(36΄ Διομήδης), Γούλας(49΄ Σιταράς), Κωστής(36΄ Καμαρέτσος), Κονιαβίτης(36΄ Μπακογεώργος), Γενιτσαρόπουλος Π.(43΄ Δεληγεωργόπουλος)

Κρέντη (Γιώργος Χρυσαφόπουλος) : Κουτσιούμπας Π.(36΄ Λιάγκος Β., 44΄ Γενιτσαρόπουλος Π.), Ντάλλας Ν.(42΄ Χρυσαφόπουλος Χ.), Λάππας, Μάκκας Ε.(36΄ Κουτσιούμπας Κ.), Μπύρος Ε., Ντάλλας Αθ., Μπύρος Σ., Γενιτσαρόπουλος Δ., Βούρτσας Ν., Πάτρου, Μάκκας Κ.


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος