Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Οι πρώτες δηλώσεις του Σερφά


Για τις πρώτες ημέρες του στο Καρπενήσι, στο οποίο βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛΚ το τελευταίο απόκτημα της Καλλονής Βαλίντ Σερφά.
Ο Γαλλοαλγερινός αμυντικός όσον αφορά την προετοιμασία έχει μείνει εντυπωσιασμένος από την φυσική κατάσταη των συμπαιχτών. Αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα της Καλλονής, αλλά και στην αγωνιστική φιλοσοφία του τεχνικού Τίμου Καβακά.
Είπε για την προετοιμασία : «Ως προς το ανθρώπινο κομμάτι, οι παίκτες και οι προπονητές, με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και προσπαθούν να με κάνουν να νιώσω άνετα.Υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και στα αποδυτήρια και κάνουν προσπάθεια όλα τα παιδιά να με βάλουν στο κλίμα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οφείλω να πω πως έχω εκπλαγεί με τη φυσική κατάσταση των παιδιών παρότι είναι λίγος ο καιρός που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους. Όσον αφορά στον προπονητή δουλεύει πολύ την τακτική. Είναι  σημαντικό για μένα ότι ξεκινά τις επιθέσεις της ομάδας από πίσω. Αυτό με ευνοεί λόγω ότι είμαι αμυντικός.»

Φωτογραφία-Πληροφορίες: www.aelk.gr