Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Πρώτη προπόνηση των Αγράφων, που ανακοινώνουν μεταγραφή-«βόμβα»

Την προετοιμασία της ξεκίνησε η ομάδα των Αγράφων. Η πρώτη προπόνηση έγινε την Δευτέρα 20 Αυγούστου στο γήπεδο του ξενοδοχείου Αλεξάνδρα στον δρόμο προς το αθλητικό κέντρο και άρχισε στις 5 το απόγευμα.
Οι ποδοσφαιριστές του Κατσαντώνη θα ακολουθούν καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων, με κύριο μέλημα την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. Ο Δημήτρης Αντωνίου είχε 15 ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Μετά την ομιλία του κ. Αντωνίου και την διανομή αθλητικού υλικού πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, μεταβιβάσεις, ασκήσεις κατοχής και μπάλα. Ο τεχνικός της ομάδας αποχώρησε για να παραστεί στην γενική συνέλευση και την επίβλεψη του προγράμματος ανέλαβε ο γυμναστής και ποδοσφαιριστής της ομάδας Ηλίας Τσιγαρίδας.
Στην «πρώτη» παρευρέθησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κώστας Καλύβας, Φάνης Μπισμπίκης, Γιώργος Πανόπουλος, Κώστας Μπουμπουρής, Αλέκος Κόκκοτας, Κώστας Αρκουμάνης, Κώστας Γιαννιώτης, Ηλίας Τσιγαρίδας, Θοδωρής Κατσαρός, Πάνος Αντωνίου, Σάκης Θεοχάρης, Ταξιάρχης Καλύβας, Βασίλης Ντότσικας, Λεωνίδας Κόγιας, Βαγγέλης Αθανασόπουλος και Πάνος Ζωχάκης, που δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα..
Ο Κατσαντώνης θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Α΄ Κατηγορία Ευρυτανίας. Έχει καταφέρει να βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ο τίτλος είναι κάτι, που του λείπει. Φέτος θα είναι ανανεωμένος, αλλά παρόλα αυτά αρκετά δυνατός. Πέρυσι αναδείχτηκε φιναλίστ και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Ευρυτανίας.

Υπό το βλέμμα του «αρχισκόρερ» Βούρτσα


Την προπόνηση των Αγράφων παρακολούθησε ο 28χρονος Ευρυτάνας επιθετικός Γιώργος Βούρτσας. Ο Βούρτσας αγωνίστηκε πέρυσι στον Αμφίλοχο (5ος Όμιλος Δ΄ Εθνικής), πετυχαίνοντας 4 τέρματα σε 19 αναμετρήσεις. Πριν τον Αμφίλοχο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου, με τον οποίο ήταν πρώτος σκόρερ στην Α1΄ ΕΠΣΝΑ (2010-2011)!, ενώ την σαιζόν 2009-2010 πέτυχε 11 γκολ στον 5ο όμιλο της Δ΄ με το Ελαιόφυτο, στο οποίο έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια.
Ο Βούρτσας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την διοίκηση των Αγράφων και η μεταγραφή του αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών

Παρουσία νέων αποκτημάτων

 













Την πρώτη τους προπόνηση με τα Άγραφα έκαναν ως ποδοσφαιριστές της ομάδας ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Πανόπουλος, ο αμυντικός Κώστας Αρκουμάνης και οι νεαροί Θοδωρής Κατσαρός και Πάνος Αντωνίου. Παρόντες και οι: Κόγιας, Αθανασόπουλος και Μπουμπουρής. Οι δυο πρώτοι αγωνίζονται ξανά ως «δανεικοί» και ο τελευταίος επέστρεψε μετά από έναν χρόνο.

Σύσσωμο το Δ.Σ.
Κοντά στην ομάδα των Αγράφων ήταν σχεδόν όλο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Παρόντες ήταν οι: Γιάννης Τσιγαρίδας, Νίκος Δροσίνης, Δημήτρης Δροσίνης, Δημήτρης Γατής, Ταξιάρχης Σβερώνης και Δημήτρης Αθανασόπουλος.


Δηλώσεις 
Δημήτρης Αντωνίου (Προπονητής Αγράφων): «Ωριμάζουν οι συνθήκες για την κατάκτηση του τίτλου»


Για την έναρξη της προετοιμασίας επεσήμανε τα εξής : «Σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασίας μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το στάδιο της προετοιμασίας, θα ρίξουμε το μεγάλο βάρος κυρίως στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης αλλά και παράλληλα θα δουλέψουμε στον τομέα της τακτικής και τεχνικής. Έτσι ώστε τα καινούργια παιδιά να δέσουνε με τα παλιότερα παιδιά που υπάρχουν από πέρυσι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.»

Σχετικά με τους στόχους της νέας χρονιάς : «Ευελπιστούμε ότι μέσα από το καλό κλίμα, την καλή διάθεση και σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μα. Όπως είναι γνωστό τα τελευταία χρονιά η ομάδα μας πρωταγωνιστεί και πιστεύουμε ότι πλέον η ομάδα του Κατσαντώνη Αγράφων έχει καταξιωθεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Ευρυτανίας, αλλά και παράλληλα ωριμάζουν και οι συνθήκες που η ομάδα πρέπει να κατακτήσει τον τίτλο που της λείπει. Βέβαια το πρωτάθλημα θα είναι φέτος περισσότερο αμφίρροπο, με την έννοια ότι υπάρχουν ιστορικές ομάδες όπως ο ΑΠΟΚ και η Μυρίκη. Με πολύ προσπάθεια και θέληση ευελπιστούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Όμως όλα αυτά με την καλή διοργάνωση εκ μέρους της διοργανώτριας αρχής, καλή όσον αφορά την διαιτησία, την δίκαιη, σωστή και αμερόληπτη διαιτησία.»

Για επόμενες πιθανές μεταγραφικές κινήσεις : «Θα γίνουν και εάν προκύψει κάτι καλό θα το κοιτάξουμε θετικά.»

Για το πρόγραμμα των προπονήσεων που θα ακολουθήσει ο Κατσαντώνης:«Στην φάση της προετοιμασίας οι προπονήσεις είναι καθημερινές και στην αγωνιστική περίοδο 3 προπονήσεις την εβδομάδα.»












Φωτογραφίες: Δημήτρης Κοκοτίνης