Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Εβδομάδα διπλών προπονήσεων για τους «κιτρινόμαυρους»

Μετά το Κυριακάτικο ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Αίολου ξεκίνησαν ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων. Πλέον πραγματοποιούν διπλές προπονήσεις στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου υπό την προπονητική καθοδήγηση του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου και το πρόγραμμα εκγύμνασης του Γιάννη Ελεφάντη.
Οι διπλές προπονήσεις ξεκίνησαν την Δευτέρα 27/8 και συνεχίστηκαν και την Τρίτη 28/8. Όλες οι επόμενες ημέρες θα περιλαμβάνουν διπλές (πρωί-απόγευμα) προπονήσεις. Η πρωινή προπόνηση πραγματοποιείται στις 6.30 το πρωί και η απογευματινή αρχίζει στις 8 και γίνεται στα τελευταία λεπτά υπό το φώς των προβολέων. 

Ενσωματώθηκαν Μπακαλίδης-Γούλας-Νούλας Μ.-Ράικος

 












Απουσίαζαν από την πρώτη του Σαββάτου, όμως την Δευτέρα μπήκαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Πρόκειται για τα δυο νέα αποκτήματα της ομάδας τον Άλεξ Μπακαλίδη και τον Ταξιάρχη Γούλα, τον επιθετικό Μιχάλη Νούλα, που χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του με το τέρμα που πέτυχε και τον χαφ Νίκο Ράικο.

Αναζητείται «κόφτης»
Παίκτη με ανασταλτικά καθήκοντα και συγκεκριμένα για την θέση του αμυντικού χαφ αναζητά η ομάδα του Αίολου.

Φιλικά από τις 10 Σεπτέμβρη
Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας σκοπεύουν να προγραμματίσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με την συμπλήρωση του 1ου 10ημερου του Σεπτεμβρίου.

Εντός των ημερών ανακοινώνονται οι γνωστοί 8
Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα αποκτηθούν και επίσημα 8 ποδοσφαιριστές. Μάλιστα οι 6 μετέχουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων και πρόκειται για τους : Βασίλη Ντουφεκιά, Χάρη Ζαραβέλη, Ζάχο Πολυτσέρη, Μάκη Γερολυμάτο, Βασίλη Κολόκα και Κώστα Χρυσαφόπουλο. Ενώ θα αποκτηθούν και οι δυο τερματοφύλακες Νίκος Ρεσίτης και Δημήτρης Κατελούζος (Θα ενσωματωθεί στην ομάδα στις αρχές Σεπτεμβρίου).

* Στο παρακάτω φωτορεπορτάζ ακολουθούν φωτογραφίες από την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης 28-8.












Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος