Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Αναλαμβάνει το τιμόνι του Απεραντιακού ο Δημήτρης Τσιγαρίδας

Μετά από απουσία σχεδόν δυο χρόνων ο Δημήτρης Τσιγαρίδας επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του Απεραντιακού. Ο 41χρονος τεχνικός οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την σεζόν 2009-10 και πορεύτηκε μαζί της μέχρι και τις αρχές της περιόδου 2010-11 στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Απεραντιακού στα χρόνια παρουσίας του Δημήτρη Τσιγαρίδα κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες, κατακτώντας το πρώτο και μοναδικό πρωτάθλημα της ιστορίας του το 2010.
Ο Τσιγαρίδας τον τελευταίο 1.5 χρόνο αγωνίστηκε με την φανέλα της Κρέντης στην Α΄ Ευρυτανίας, όπου κατάγραψε 13 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ.
Ο 41χρονος προπονητής επιστρέφει ξανά, παίρνοντας την ομάδα ουσιαστικά από το μηδέν και με στόχο την ανασύνταξη της και την δημιουργία ενός αξιόλογου συνόλου. Οι Απεράντιοι στην επιστροφή τους από το περιφερειακό πρωτάθλημα πέρασαν μια δύσκολη σεζόν, όπου κινήθηκαν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Μάλιστα ακουγόταν έντονα το ενδεχόμενο, που έφερνε τους Απεράντιους κοντά στην διάλυση.
Η διοίκηση της ομάδας εμπιστεύτηκε την επιτυχημένη συνταγή του Δημήτρη Τσιγαρίδα και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν εκ νέου.
Ήδη έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και έχουν αρχίσει οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ευχαριστίες προς την Κρέντη


Πέρασε σχεδόν δυο χρόνια στην ομάδα της Δυτικής Ευρυτανίας, όπου και αγωνίστηκε με επιτυχία. Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές της Κρέντης, τον προπονητή Γιώργο Χρυσαφόπουλο, την διοίκηση και τους ανθρώπους της Κρέντης, που τον δεχτήκανε για δυο χρόνια στην οικογένεια τους, τον τιμήσανε με την συμπεριφορά τους πάρα πολλές φορές και ελπίζει και αυτός να στάθηκε αντάξιος αυτών. Εύχεται στην πρώην του ομάδα ότι το καλύτερο.