Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των ομάδων της Ευρυτανίας


Διακοπές τέλος..για τους ποδοσφαιριστές των Ευρυτανικών ομάδων, οι οποίες μπαίνουν τις επόμενες ημέρες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων εν όψει της νέας σαιζόν. Σχεδόν όλες έχουν ορίσει την πρώτη τους προπόνηση.
Την Παρασκευή 17 Αυγούστου ξεκινά ο κυπελλούχος Ευρυτανίας ΑΠΟΚ, με την ομάδα του Γιώργου Κρασιά να πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Προπονήσεις θα γίνονται και στο προπονητικό κέντρο. Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσουν και τα Άγραφα του Δημήτρη Αντωνίου στις εγκαταστάσεις του Αλεξάνδρα, ενώ λογικά στην συνέχεια θα κάνουν προπονήσεις και στο γήπεδο του Avaris. Την Παρασκευή επίσης ξεκινά και ο Άγιος Προκόπιος του Λάκη Αναστασόπουλο, ο οποίος θα προπονείται μέχρι την Κυριακή 19/8 στο γήπεδο Παλαιοκατούνας και εν συνεχεία οι προπονήσεις θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του Hotel Avaris.
Την Κυριακή 19/8 αρχίζει η Μυρίκη του Βασίλη Φούκα, με την πρώτη προπόνηση να γίνεται κατά πάσα πιθανότατα στο προπονητικό κέντρο. Την Δευτέρα 20/8 ξεκινά ο πρωταθλητής Ευρυτανίας και εκπρόσωπος μας στην Δ΄ Εθνική Αίολος υπό τις οδηγίες του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στο προπονητικό κέντρο. Την ίδια ημέρα θα αρχίσει η Ποταμία του Σπύρου Κολόκα και η Παλαιοκατούνα του Κώστα Λαθύρη σε γήπεδα του Καρπενησίου, χωρίς να έχει «φιξαριστεί» ποια θα είναι αυτά.
Η Κρέντη του Γιώργου Χρυσαφόπουλου αρχίζει προετοιμασία την Τρίτη 21 Αυγούστου στο γήπεδο του Αλεξάνδρα. Μετά τις 20 Αυγούστου θα αρχίσει προπονήσεις ο Απεραντιακός του Δημήτρη Τσιγαρίδα. Στην Φραγκίστα τα πάντα βρίσκονται στον «αέρα», καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη το θέμα του προπονητή. Το ίδιο συμβαίνει και στο Ραπτόπουλο.
Υπενθυμίζεται ότι για την Δευτέρα 20 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της ΕΠΣ Ευρυτανίας, όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου (2012-2013).

                  Συνοπτικά
ΑΠΟΚ Βελούχι
17/8
Άγραφα
17/8
Άγιος Προκόπιος
17/8
Μυρίκη
19/8
Αίολος
20/8
Ποταμιά
20/8
Παλαιοκατούνα
20/8
Κρέντη
21/8
Απεραντιακός
;
Φραγκίστα
;
Ραπτόπουλο
;