Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ξεκίνημα για την νεανική Ποταμιά με σταθερό κορμό

Το νεανικό σύνολο του Μεγάλου Χωριού ξεκίνησε την προετοιμασία του για την νέα σεζόν. Οι Μεγαλοχωρίτες θέλουν εκ νέου να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να έχουν μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, βάζοντας τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Η ομάδα συνεχίζει και φέτος με τον περσινό κορμό και ελάχιστες προσθήκες θα γίνουν.
Το συγκρότημα του Σπύρου Κολόκα συγκεντρώθηκε στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου την Δευτέρα 27/8 στις 5.30 το απόγευμα και λίγο πιο μετά διεξήχθη η πρώτη προπόνηση.
Η προετοιμασία των Μεγαλοχωριτών ξεκίνησε σε ήπιους ρυθμούς, με τρέξιμο, ασκήσεις και αρκετή μπάλα, με διπλό στο μισό γήπεδο.
Στην προπόνηση συμμετείχαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές : Άρης Γυφτομήτρος, Χριστόδουλος Μισύρης, Αλέξανδρος Μπίκας, Πάνος Στόκας, Παύλος Κουτούμπας, Δημήτρης Κοτρώνης, Άγγελος Μαυρογόνατος, Ντίνος Γιαννόπουλος, Τόλης Μπούρας, Δημήτρης Κατής, Γρηγόρης Μαλάτος, Κώστας Γιαννακόπουλος, Γιώργος Ζαγκότσης, Ηλίας Σαπούνης, Νίκος Μαντζιούτας, Γιάννης Γκορόγιας και Λάμπρος Φλωράκης.
Η Ποταμιά βασιζόμενη σε νέα παιδιά παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο στον 2o γύρο και στόχος είναι η συνέχιση της περσινής πορείας. Η ομάδα θα στηριχτεί ξανά στους μικρούς, με επιδίωξη να βελτιωθούν και άλλο.

Σε άριστη κατάσταση ο Πρόεδρος


Όλο το πρόγραμμα της προπόνησης έβγαλε ο Πρόεδρος της Ποταμιάς Θανάσης Μπακατσιάς, ο οποίος έκανε κανονικά προπόνηση μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκε επίσης ο Γιάννης Μαντζιούτας (Προπονήθηκε και αυτός κανονικά με την ομάδα, ενώ παλιότερα είχε ρόλο ποδοσφαιριστή) και ο παράγοντας-ποδοσφαιριστής Νίκος Μαντζιούτας.


Προπονήθηκε ο Μαυρογόνατος


Μαζί με τους νέους του συμπαίκτες προπονήθηκε το απόκτημα της Ποταμιάς από τον Αίολο, ο 16χρονος Άγγελος Μαυρογόνατος. Ο έτερος ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ομάδα από τον Αίολο Οδυσσέας Γεωργίου απουσίαζε, καθώς εργάζονταν.

Τα τυπικά για την επιστροφή Φλωράκη


Μετά από ένα πέρασμα 6 μηνών στην Μυρίκη, ο Λάμπρος Φλωράκης θα φοράει όπως όλα δείχνουν εκ νέου την φανέλα της Ποταμιάς. Απομένουν τα τυπικά για την επιστροφή του στους Μεγαλοχωρίτες. Στην» πρώτη»  της Δευτέρας προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Προχωρημένες συζητήσεις με Κατή


Η Ποταμιά βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Άλκη Κατή, που έχει μείνει ελεύθερος από τα Άγραφα. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα και εξετάζει την περίπτωση επανόδου του στην Ποταμιά, μετά από τρία χρόνια.

Συνέχεια στο αθλητικό
Οι επόμενες προπονήσεις της Ποταμιάς θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και θα γίνονται καθημερινή βάση το απόγευμα.

Δηλώσεις
Σπύρος Κολόκας (Προπονητής Ποταμιάς) : «Υπάρχει ενθουσιασμός από τα νέα παιδιά»


Σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας δήλωσε τα ακόλουθα : «Κάναμε σήμερα την πρώτη μας προπόνηση, υπήρχε ενθουσιασμός από τα νέα τα παιδιά. Πιστεύω ότι και με τις προσθήκες που έγιναν στην ομάδα, τον Μαυρογόνατο και τον Γεωργίου και την επιστροφή του Λάμπρου του Φλωράκη, θα φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο και εκτίμηση μου είναι ότι θα πάμε καλά. Είχαμε μερικές απουσίες ποδοσφαιριστών, που ήταν δικαιολογημένοι με την πάροδο των ημερών θα συμμετέχουν και αυτοί στις προπονήσεις.»

Οι στόχοι που έθεσε για την νέα χρονιά ο 46χρονος τεχνικός : «Στόχος είναι  να μπορέσουν να παίξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και μια θέση που πιστεύω να μας αρμόζει.»

Για περεταίρω μεταγραφική ενίσχυση τόνισε : «Πιστεύω ότι η ομάδα είναι πλήρης και με την συμμετοχή στις προπονήσεις θα βελτιωθούν πάρα πολύ οι ποδοσφαιριστές.»




















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος