Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Το σήκωσαν οι «Καρέκλες» του Σκαρλάτου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου, που διεξήχθη από την νεολαία Σπερχειάδας. Οι συμμετοχές ήταν αρκετές και οι αγώνες ήταν 6Χ6. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε  από την Δευτέρα 23 Ιουλίου έως την Κυριακή 29 Ιουλίου.
Συμμετείχαν οι εξής ομάδες: Ματσκαδιακός, Καλά Παιδιά, Αδιάφθοροι, Λευκάδα, Βασίλης Café, Super Mario Bros, Κούνελος Academy, Αστροναύτες, Καρέκλες, Νυχτερίδης, Ρεμαλένθια, Λαδικού, Αλκοολικός Παλαιοβράχας και Φλέτρες. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα Καρέκλες, που επικράτησε στον τελικό με 6-2 του Ματσκαδιακού.
Οι Καρέκλες αποτελούν από τους: Λυτάκη Κ., Κωστόπουλο Σ., Θεοδοσόπουλο Δ., Παπουτσόπουλο Δ., Σφήκα Α., Τσιγκρέλη Α., Καλύβα Β., Καλύβα Η., Πλατανιά Δ. και τον πρώην ποδοσφαιριστή του Βελουχίου (2009-2010) Ντίνο Σκαρλάτο, που σημείωσε 8 γκολ και ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του πίσω από τον πρώτο Βασίλη Καλύβα, που πέτυχε 13 και ήταν ο πρώτος «γκολτζής» του τουρνουά.

Μεταγράφηκε στην Ένωση


Ο Σκαρλάτος θα αγωνίζεται την νέα σαιζόν με τα χρώματα της Α.Ε. Μακρακώμης/Σπερχειάδας 2010 (Α1΄ ΕΠΣΦ), παίρνοντας μεταγραφή από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου.