Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Με πληθώρα νέων προσώπων συνεχίζεται το χτίσιμο του νέου ΑΠΟΚ

Συμπληρώνεται το πρώτο 10ημερο προπονήσεων για την ομάδα του Βελουχίου. Οι «κυανόλευκοι» προπονούνται πλέον στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και σιγά-σιγά έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που μετέχουν στις προπονήσεις. Αρχικά το ρόστερ ήταν πολύ μικρό, όμως ήδη έχουν ενταχτεί στην ομάδα αρκετοί ποδοσφαιριστές.
Κοντά στην ομάδα είναι και η διοίκηση του ΑΠΟΚ, δείχνοντας την συσπείρωση που επικρατεί στις τάξεις του ιστορικού συλλόγου.

Στο γήπεδο δυο πρώην

 












Κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης μετείχαν δυο ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι από την ομάδα. Πρόκειται για τον 19χρονο πλάγιο μπακ Πάνο Πασσά, που λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων θα αγωνίζεται την νέα χρονιά σε ομάδα της Ροδόπης και για τον 30χρονο μεσοαμυντικό Κώστα Μπόνια που έμεινε και αυτός ελεύθερος. Ο 2ος ακόμη δεν έχει καταλήξει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, με το ενδεχόμενο επιστροφής να είναι ανοιχτό.

Νέα πρόσωπα


 












Στην προπόνηση μετείχαν αρκετά νέα πρόσωπα. Πρόκειται για τον Αντώνη Ζαχαρόπουλο (16 ετών, δεξί μπακ από τον Αίολο), Θεοδόση Κόκκοτο (22 ετών, τερματοφύλακας από τον Αίολο),Πάνο Ράπτη (22 ετών, δεξί χαφ από τον Αίολο), Θοδωρή Τσιλιμέκης (20 ετών, μεσοαμυντικός από την Μυρίκη) και Φλοριάν Μπούτσι (15 ετών, επιθετικός, δεν ανήκει σε κάποια ομάδα). Οι ποδοσφαιριστές αναμένονται προσεχώς να ανακοινωθούν και επίσημα από την διοίκηση του συλλόγου.

Την προπόνηση ο Γιαννίτσαρης


Πέρα από το διοικητικό του πόστο ο Χρήστος Γιαννίτσαρης έχει και αρκετές τεχνικές γνώσεις και προπόνησε τους ποδοσφαιριστές την Τρίτη, καθώς ο Γιώργος Κρασιάς απουσίαζε. Ο κ. Γιαννίτσαρης έχει εκτελέσει τα συγκεκριμένα καθήκοντα άπειρες φορές τα 2-3 τελευταία χρόνια.

* Στο παρακάτω φωτορεπορτάζ μπορείτε να δείτε ενδιαφέροντα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την προπόνηση της Τρίτης (28-8).
















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος