Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Γυμναστής του Αίολου ο Γιάννης Ελεφάντης


Μέλος του τεχνικού επιτελείου των πρωταθλητών Ευρυτανίας είναι από σήμερα ο Γιάννης Ελεφάντης. Ο 35χρονος θα έχει το πόστο του γυμναστή στην ομάδα του Αίολου και θα είναι στενός συνεργάτης του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου. Ο κ. Ελεφάντης έχει υπάρξει με μεγάλη επιτυχία γυμναστής του ΑΠΟΚ και βοηθός του Γιάννη Φλωράκη αρκετά χρόνια (2004-2010) και καθοδήγησε ως πρώτος προπονητής το Βελούχι στην κατάκτηση του τίτλου την περίοδο 2010-2011. Υπήρξε επίσης προπονητής της ομάδας παίδων του ΑΠΟΚ και της μικτής ομάδας παίδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας (2006-2007).
Η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" τις προσεχείς ημέρες θα προβεί στην ανακοίνωση του έμψυχου υλικού και αναμένεται σε αυτό να συμπεριληφθούν αρκετά πρωτοκλασάτα ονόματα της Ευρυτανίας. Οι άνθρωποι της ομάδας δραστηριοποιούνται το τελευταίο διάστημα με στόχο να φτιάξουν ένα δυνατό σύνολο, που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Αρκετές συζητήσεις γίνονται και με ποδοσφαιριστές εκτός Ευρυτανίας.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει περίπου στις 20 Αυγούστου.


                                                   Τέλος στα σενάρια συγχώνευσης
Έντονη ήταν και πάλι η φημολογία περί συγχωνεύσεων σωματείων της Ευρυτανίας, μεταξύ και του Αίολου και άλλων ομάδων του Καρπενησίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της διοίκησης της ομάδας, ο Αίολος θα κατέβει αποκλειστικά με δικές του δυνάμεις στο νέο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή.