Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Έναρξη προετοιμασίας με τον πήχη ψηλά για τον Α.Ο. Κρέντης

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε η ομάδα της Κρέντης, αρχίζοντας την σαιζόν με όνειρα και αρκετές φιλοδοξίες. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές, ύστερα από την περυσινή εντυπωσιακή πορεία, που δεν πέρασε από κανέναν απαρατήρητη. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Χρυσαφόπουλου συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο του ξενοδοχείου Αλεξάνδρα την Τρίτη 21 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα στον δρόμο για το αθλητικό κέντρο. Αφού πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός διεξήχθη εν συνεχεία έγινε η πρώτη προπόνηση, που άρχισε λίγο πριν τις 6.
Η προετοιμασία άρχισε με τρέξιμο, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τέλος οι παίχτες της Κρέντης έπαιξαν μπάλα.
Συμμετείχαν οι  εξής 16 ποδοσφαιριστές: Βαγγέλης Μπύρος, Κώστας Κουτσούμπας, Κώστας Παπαναστασίου, Γιώργος Λάππας, Σπύρος Μπύρος, Νίκος Ντάλλας, Γρηγόρης Βαρσαμογιάννης, Κώστας Χρυσαφόπουλος, Τόμις Χρυσαφόπουλος, Βαγγέλης Μάκκας, Θανάσης Ντάλλας, Ρέμμους Πάτρου, Γιάννης Μπαΐκούσης, Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος, Νίκος Βούρτσας και Γιώργος Βούρτσας. Απόντες μεταξύ άλλων ήταν οι: Κώστας Μάκκας, Πολυχρόνης Λιάγκος, Αποστόλης Ντάλλας και Δημήτρης Τύμπας. Μπαΐκούσης, Παπαναστασίου και Βαρσαμογιάννης ταξίδεψαν από την Λαμία, όπου και διαμένουν.
Η Κρέντη κατάφερε να κάνει μια εξαιρετική σαιζόν στην Α΄ Κατηγορία Ευρυτανίας. Έφτασε ως τα ημιτελικά των play off και στα ημιτελικά του κυπέλλου, χάνοντας την πρόκριση στους τελικούς από τον Αίολο και τον ΑΠΟΚ αντίστοιχα στις λεπτομέρειες.

Οι διοικητικοί παράγοντες
Τέσσερα άτομα της διοίκησης παρευρέθησαν στην «πρώτη». Πρόκειται για τον Χρυσόστομο Μάκκα, τον π. Ευάγγελο Φεγγούλη, τον Κώστα Μάκκα και τον Κώστα Λάππα.


Με τα νέα αποκτήματα


Ο Ρέμμους Πάτρου, ο Κώστας Παπαναστασίου και ο Γιώργος Λάππας πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα της Κρέντης. Σε συζητήσεις βρίσκεται η Κρέντη με δυο ποδοσφαιριστές από την Αιτωλοακαρνανία, οι συστάσεις για τους οποίους είναι αρκετά καλές.

Προπόνηση για Γενιτσαρόπουλο-Βαρσαμογιάννη

 












Με τα χρώματα της Κρέντης προπονήθηκαν ο 16χρονος δεξιός μπακ Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος, που θα αποκτηθεί από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και ο έμπειρος στόπερ Γρηγόρης Βαρσαμογιάννης, που προέρχεται από τα Καλύβια Λαμίας (Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας) και έχει αγωνιστεί επίσης σε: Παλλαμιακή, Φραντζή, Άγιο Γεώργιο, έφηβους Λαμίας και Ολυμπιακό Λαμίας. Παλαιότερα έπαιζε ως σέντερ φορ.
Ο Βαρσαμογιάννης αγωνιζόταν μαζί με τον Κώστα Παπαναστασίου και βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Κρέντης.

Με Κώστα Χρυσαφόπουλο


Έχει μείνει ελεύθερος από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και αναμένει την ειδοποίηση από τον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να  κατέβει στην Αρκαδία να δοκιμαστεί. Ο λόγος για τον 15χρονο ταλαντούχο μέσο Κώστα Χρυσαφόπουλο, ο οποίος συμμετείχε κανονική στην πρώτη προπόνηση της Κρέντης, στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι με επιτυχία ως δανεικός.

Αγιασμός και ευχές από τον π. Φεγγούλη


Ο γενικός γραμματέας της Κρέντης π. Ευάγγελος Φεγγούλης τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό. Ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας καλή ποδοσφαιρική σαιζόν, μιλώντας τους και σαν εφημέριος του χωριού και σαν παράγοντας της ομάδας.
Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Χρυσόστομος Μάκκας, που ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές για την νέα περίοδο υγεία, όπως και ο προπονητής Γιώργος Χρυσαφόπουλος, ο οποίος ανέλυσε το πρόγραμμα προπόνησης στους παίχτες του.
Η διοίκηση προειδοποίησε πως θα είναι αμείλικτη σε θέματα πειθαρχίας, ενώ ο κ. Χρυσαφόπουλος τόνισε ότι η συμμετοχή στις προπονήσεις είναι απαραίτητη και αυτοί, που «δουλεύουν» σε αυτές θα αμείβονται.


Δηλώσεις
Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Προπονητής Κρέντης): «Φέτος βλέπουμε ακόμη ψηλότερα»


Σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας δήλωσε : «Ξεκινήσαμε σήμερα την προετοιμασία μας με τον καθιερωμένο αγιασμό. Από παίκτες ήμασταν σχεδόν πλήρεις, πλην του Τύμπα από το Αγρίνιο και δυο άλλα παιδιά που περιμέναμε να έρθουν από το Αγρίνιο και ενδέχεται να κλείσουν και να ενταχτούν στην ομάδα μας. Από την Λαμία ήρθε ο Γιάννης Μπαΐκούσης, ο Κώστας Παπαναστασίου και ο Γρηγόρης Βαρσαμογιάννης, ο οποίος αν και μεγάλος σε ηλικία έχει αρκετές εμπειρίες ακόμη και από την Γ ΄ εθνική. Με κάποιες προσθήκες που περιμένουμε να γίνουν, η ομάδα θα κλείσει το ροστερ και θα είναι πλήρης στις επόμενες προπονήσεις.»

Σχετικά με τους στόχους της νέας περιόδου : «Οι στόχοι μας για την νέα χρονιά είναι σαφώς υψηλότεροι από πέρυσι, μιας και την προηγούμενη σεζόν αποδείξαμε με το υλικό που έχουμε σαν ομάδα και την οργάνωση και την δουλειά που γίνεται ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά.  Δείξαμε κάποια στοιχεία, στα οποία μπορούμε να πατήσουμε και να βλέπουμε ακόμη πιο ψηλά. Οπότε αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να έχουμε μια αξιόλογη πορεία, χωρίς προβλήματα με σωστή συμπεριφορά απέναντι σε αντιπάλους και διαιτητές, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να είμαστε ένα καλό και δυνατό σύνολο.»

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις : «Ναι περιμένουμε δυο παίκτες από την Αιτωλοακαρνανία και έναν παίκτη από Φθιώτιδα. Και αν μας ικανοποιήσουνε με την απόδοση τους, σίγουρα θα αποκτηθούν, ειδάλλως θα ανατρέξουμε σε άλλες λύσεις.»

Για το πρόγραμμα των προπονήσεων : «Το πρόγραμμα προπονήσεων είναι σε καθημερινή βάση, με κάποια ρεπό ενδιάμεσα. Σαφώς κάποια φιλικά θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε αλλά δεν έχουμε κατασταλάξει σε αντιπάλους ακόμη.»

Πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις
Ο 40χρονος τεχνικός της Κρέντης εξετάστηκε επιτυχώς στις εξετάσεις προπονητών για το δίπλωμα UEFA B σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, που διενεργήθησαν στην Κοζάνη στις 8 Αυγούστου.




















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος