Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Πρώτη μέρα του σεμιναρίου διαιτητών της ΕΠΣΝΑ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου διαιτητών που διοργανώνει και φέτος η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στο ξενοδοχείο Hotel Avaris. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε χαιρετισμό του Προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Παπαχρήστου και ομιλία του Προέδρου της επιτροπής διαιτησίας της Αιτωλοακαρνανίας Χρήστου Παπαχαραλάμπους. Χαιρετισμό απύθυνε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Πεταρούδης.
Η πρώτη ημέρα περιελάμβανε ομιλίες και θεωρία. Ομιλητές ήταν οι κ.κ.κ Χαράλαμπος Χρέλιας, Βασίλης Κόκκοτος και Σπύρος Τομαράς. Να αναφέρουμε επίσης ότι βραβεύτηκε ο διεθνής βοηθός του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας Γρηγόρης Πάνου.
Το σεμινάριο διεξάγεται για δεύτερη φορά στην πόλη μας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου.
Από τους διαιτητές της Ευρυτανίας το σεμινάριο παρακολούθησαν μόνο οι εξής : Λάμπρος Κολοκώτσιος, Ηλίας Γαλάνης, Γρηγόρης Πολυχρόνης και Γιώργος Δροσίνης.
Η επόμενη μέρα, το Σάββατο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο και ομιλία του κ. Βασίλη Νικάκη με θέμα «Αποδυτήρια διαιτητών-παρατηρητής αγώνα», στην συνέχεια υπάρχει ομιλία του κ. Φραγκίσκου  Σωμαρακάκη με θέμα την«Διαχείριση Παιχνιδιού» και ομιλία του κ. Παναγιώτη Καψάλη με θέμα την «Προσωπικότητα Διαιτητή». Το πρωινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με συζήτηση των διαιτητών, προτάσεις και παρατηρήσεις σχετικά με την περασμένη περίοδο 2011-12.
Το απόγευμα του Σαββάτου υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και πρόγραμμα προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος