Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Με όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες άρχισε η Μυρίκη

Με αγιασμό και πρώτη προπόνηση ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα της Μυρίκης. Οι «κόκκινοι» συγκεντρώθηκαν στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου την Κυριακή 19 Αυγούστου και μισή αργότερα οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Φούκα μπήκαν στα «βάσανα», ξεκινώντας την σκληρή δουλειά, με τους στόχους αν μίτοι άλλοι να είναι πρωταγωνιστικοί και αντάξια της ιστορίας των 4ακις πρωταθλητών Ευρυτανίας.
Η πρώτη προπόνηση περιελάμβανε μάλιστα αρκετή μπάλα και παραβρέθηκε σημαντικό κομμάτι του έμψυχου υλικού. Συγκεκριμένα παρόντες ήταν οι: Γιώργος (Α) Μπουμπουρής, Γιώργος (Χ) Μπουμπουρής, Αποστόλης Μπουμπουρής, Δημήτρης Μακρής, Δημήτρης Ίβρος, Γιώργος Σακαμπέτης, Άρης Σιταράς, Κώστας Ζαραβέλης, Κώστας Γενιτσαρόπουλος, Φώτης Πλατιάς, Άγγελος Παχής, Κώστας Σταμούλης, Νίκος Φούκας, Χρήστος Λέρης, Γιάννης Ζαλοκώστας, Γιώργος Κορέντζελος, Δημήτρης Γκορόγιας, Κώστας Λιάγκας και Κώστας Σιταράς. Στο γήπεδο βρέθηκε με πολιτική περιβολή και ο πορτιέρο Στέλιος Μεριγκούνης. Συνολικά δηλαδή προπονήθηκαν 19 ποδοσφαιριστές.
Η Μυρίκη είχε μια αρκετά καλή σαιζόν πέρυσι, φτάνοντας στα ημιτελικά των play off της Α΄ ΕΠΣΕ, αλλά και του κυπέλλου. Συνεχίζει το «μοντέλο» Έδωσε μάλιστα ένα ανεπίσημο φιλικό παιχνίδι με την Κασσιώπη, γνωρίζοντας την ήττα με 6-0, αποκομίζοντας ωστόσο οφέλη και εμπειρίες.
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 29/8 στον ίδιο χώρο και θα είναι καθημερινές.

Όλα τα νέα αποκτήματα
















Οι ποδοσφαιριστές, που έχουν ανακοινωθεί από την διοίκηση της ομάδας ως νέες μεταγραφές ήταν άπαντες στην πρώτη προπόνηση. Πρόκειται για τον Γιώργο Κορέντζελο, τον Άρη Σιταρά, τον Κώστα Γενιτσαρόπουλο, τον Κώστα Σταμούλη και τον Γιώργο Φύκα. Οι τρεις τελευταίοι επέστρεψαν σε γνώριμο και οικείο για αυτούς περιβάλλον.

Πέντε διοικητικοί
Δίπλα στην ομάδα, όπως πάντα ήταν από την πρώτη προπόνηση η διοίκηση της Μυρίκης. Συγκεκριμένα παρευρέθησαν οι: Γιώργος Λιάγκας, Νίκος Τσώνης, Μπάμπης Πλατιάς, Σαράντης Παρμάκης και Νίκος (Η) Τσώνης.
Ο κ. Τσώνης ευχήθηκε υγεία στους ποδοσφαιριστές και καλή ποδοσφαιρική σαιζόν, ενώ ανακοίνωσε πως ο ορισμός των αρχηγών θα γίνει από το Δ.Σ. Ο κ. Λιάγκας έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές Ηλία Λιάγκα και Δημήτρη Γκορόγια, που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 



Πρώτα αγιασμός & ομιλίες
Ο π. Γεώργιος Χρυσαφογεώργος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό, με τους «κόκκινους» να παίρνουν την ευλογία του. Εν συνεχεία ευχήθηκε στην ομάδα καλή ποδοσφαιρική σαιζόν.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν τα εδέσματα της διοίκησης, τα οποία ήταν τα γλυκά και τα αναψυκτικά.



Δηλώσεις
Βασίλης Φούκας (Προπονητής Μυρίκης): «Με σκληρή δουλειά είναι εφικτό να πρωταγωνιστήσουμε»


Ο 37χρονος προπονητής δήλωσε για την αρχή και τους στόχους: «Ξεκινήσαμε σήμερα με όρεξη και φιλοδοξίες να πετύχουμε τους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από το να πρωταγωνιστήσουμε στο φετινό πρωτάθλημα. Μέσα από σκληρή δουλειά πιστεύω αυτός ο στόχος είναι εφικτός.»

Για τα μεταγραφικά θέματα τόνισε: «Μεταγραφές θα γίνουν, αν βρεθεί κάτι καλό.»

Για το πρόγραμμα των προπονήσεων ο κ. Φούκας είπε: «Κάθε μέρα οι προπονήσεις θα γίνονται στο πλαστικό στάδιο μέχρι τις 29 Αυγούστου.»

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος