Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Δυνατή αρχή με πολλά νέα πρόσωπα για την Παλαιοκατούνα

Με αρκετά ικανοποιητική προσέλευση ποδοσφαιριστών ξεκίνησε η προετοιμασία για την Παλαιοκατούνα 2010 του Κώστα Λαθύρη. Παρόντες ήταν λίγοι περυσινοί ποδοσφαιριστές και αρκετοί καινούργιοι. Συνολικά στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 25 παίχτες, κάτι που χαροποίησε τον τεχνικό της ομάδας.
Η πρώτη προπόνηση για την Αναγέννηση Παλαιοκατούνας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενήσι και άρχισε στις 17:30. Περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις με μπάλα,  ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε το πρώτο οικογενειακό δίτερμα. Αρχικά οι παίχτες των «νεοφώτιστων» εξοπλίστηκαν με αθλητικό υλικό, κόκκινου χρώματος.
Οι ποδοσφαιριστές, που προπονήθηκαν ήταν οι εξής: Στέφανος Κοράκης, Κώστας Χειλάς, Παναγιώτης Μπλέντζος, Γιάννης Κουτσουπιάς, Κώστας Τζερεμές, Γιάννης Ευαγγελοδήμος, Σπύρος Λαμπρόπουλος, Σπύρος Πατρώνης, Θανάσης Φύκας, Γιάννης Τσούκο, Ανέστης Κοράκης, Γιάννης Γαλανός, Πάνος Μουτσούλας, Γιάννης Παπαδονίκος, Κώστας Ιωάννου, Πάνος Ζιάκας, Βασίλης Σταμούλης, Θανάσης Σαρρής, Πάνος Λαθύρης, Κώστας Λαθύρης, Γιάννης Χαλκιάς και Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Παρόντες ήταν και οι: Κώστας Γκούρλιας (Τραυματίας) και Φώτης Νικολούλιας Οι δυο τελευταίοι, μαζί με τον Τζερεμέ και τα δίδυμα αδέλφια Λαθύρη ταξίδεψαν από την Δυτική Ευρυτανία. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές διαμένουν στο Καρπενήσι.
Απόντες ήταν μεταξύ άλλων οι: Ίγκλι Οσμενάι, Γιάννης Διώτης, Μάκης Αναγνωστόπουλος, Κώστας Αλαφροπάτης, Κώστας Σταμούλης, Πάνος Χαντζόπουλος, Άρης Δόσης, Χρήστος Αρκουμάνης και Γιάννης Αρχοντής.
Η «νεοφώτιστη» ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην σύντομη παρουσία της στα Ευρυτανικά γήπεδα με την νέα της μορφή στην Α΄ Κατηγορία. Έχει ενισχυθεί με αρκετούς ποδοσφαιριστές και στοχεύει στην καλύτερη δυνατή πορεία.

Προπόνηση και για Χαλκιά


Ο 26χρονος αμυντικός του Αιόλου Γιάννης Χαλκιάς συμμετείχε στο οικογενειακό «διπλό» της Αναγέννησης και εξετάζει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στην ομάδα του Κώστα Λαθύρη. Προπόνηση έκαναν επίσης και ο 21χρονος επιθετικός Βασίλης Σταμούλης του Κερασόβου και ο επιθετικός του Μικρού Χωριού Πάνος Μουτσούλας, οι μετακινήσεις των οποίων ολοκληρώνονται και επίσημα προσεχώς.

Με 11 μεταγραφές στο γήπεδο



Χειλάς, Λαμπρόπουλος, Πατρώνης, Ευαγγελοδήμος, Γαλανός, Φύκας, Ιωάννου, Ζιάκας, Παπαδονίκος, Λαθύρης Π.,  Λαθύρης Κ. προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τα «κόκκινα» χρώματα της Αναγέννησης.


Πιθανό φιλικό με Τυμφρηστό
Η Αναγέννηση ενδέχεται την ερχόμενη Κυριακή 26 Αυγούστου να δώσει το πρώτο της φιλικό ματς με αντίπαλο τον Τυμφρηστό(Ομάδα της Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας) εκτός έδρας.

Δηλώσεις
Κώστας Λαθύρης (Προπονητής Παλαιοκατούνας): «Θέλω να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο»


Για την έναρξη της προετοιμασίας : «Αρχίσαμε από σήμερα την προετοιμασίας μας, είναι η πρώτη μέρα μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών, λόγω της μεγάλης παρουσίας σε αριθμό και συμμετοχής τους. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει όρεξη και μεράκι στην ομάδα και θέλουν να την βοηθήσουν. Πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι και στην συνέχεια σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών. Είναι ευχάριστο αυτό τόσο για τον προπονητή, τόσο και για την διοίκηση της ομάδας.»

Για τους στόχους της χρονιάς : «Καταρχάς θέλω να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, έχουμε μια καινούργια ομάδα, με τα 2/3 νέους ποδοσφαιριστές, που αποκτήθηκαν από άλλες ομάδες. Θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε ένα αξιόλογο και δυνατό σύνολο και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα.»

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις : «Εάν προκύψει κάτι αξιόλογο θα προχωρήσουμε στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Ούτος η άλλως έχουμε 2-3 επανεγγραφές ποδοσφαιριστών από άλλα σωματεία, που είχαν μείνει ελεύθεροι.»

Για το πρόγραμμα των προπονήσεων και φιλικών : «Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Καρπενήσι είτε στο Αθλητικό κέντρο είτε στο Δημοτικό στάδιο. Πιθανόν την Κυριακή να δώσουμε το πρώτο μας φιλικό στον Τυμφρηστό με την τοπική ομάδα και θα ακολουθήσουνε και άλλα παιχνίδια με ομάδες της Ευρυτανίας.»























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος