Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Στο Καρπενήσι συνεχίζει ο Αστέρας

Μετά την πρώτη προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17/8 στο γήπεδο Παλαιοκατούνας η προετοιμασία του Αγίου Προκοπίου συνεχίστηκε στο Καρπενήσι και συγκεκριμένα στο γήπεδο του γυμνασίου.
Οι ποδοσφαιριστές του Λάκη Αναστασόπουλου, που διαμένουν στο Καρπενήσι προπονήθηκαν στις 6 το απόγευμα για δεύτερη φορά.
Παρόντες ήταν οι εξής 12 ποδοσφαιριστές: Λάκης Αναστασόπουλος, Περικλής Πλακιάς, Δημήτρης Τσέκας, Δημήτρης Νάσιος, Θεοδόσης Κόκκοτος, Νίκος Μακρής, Γιάννης Κρασιάς, Αργύρης Τσάκνης, Χρήστος Παρούτσας, Δημήτρης Λαθύρης, Θωμάς Τσίπρας και Χρήστος Καλτσής, οι οποίοι δαμένουν στο Καρπενήσι. Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι παίχτες, που κατοικούν στην Παλαιοκατούνα.

Με Κρασιά-Μακρή

 












Την πρώτη τους προπόνηση με τα «χρώματα» του Αστέρα για την φετινή σαιζόν έκαναν ο Γιάννης Κρασιάς και ο Νίκος Μακρής. Ο Κρασιάς είναι 24 ετών και επιστρέφει, όπως όλα δείχνουν μετά από 6 μήνες στον Αστέρα, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΚ. Ο Μακρής είναι επίσης 24 ετών και είχε δελτίο στην Μυρίκη, με την οποία δεν έχει κάνει κάποια συμμετοχή.
Για πρώτη φορά προπονήθηκε επίσης ο Δημήτρης Τσέκας, που απουσίαζε στην πρεμιέρα.









Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος