Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

H πρώτη συνέντευξη του Ρούσση ως παίχτης του Αστέρα


Στο www.arcadia-sports.gr μίλησε ο Ευρυτάνας Δημήτρης Ρούσσης, παραχωρώντας συνέντευξη Πριν από περίπου έναν μήνα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μετά την εξαιρετική του σαιζόν με τον Τηλυκράτη Λευκάδας στοχεύει να δικαίωση τον νέο του προπονητή Σάκη Τσιώλη.
Είναι αρκετά χαρούμενος, που θα αγωνιστεί σε μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες της Ελλάδας. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αναφέρεται στους λόγους, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Τρίπολη και υπόσχεται να κάνει τα πάντα για τον κόσμο των Αρκάδων.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πως αισθάνεσαι που θα αγωνιστείς σε ομάδα επιπέδου Super League;
"Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα αυτό το σημαντικό βήμα παραπάνω και ακόμα πιο χαρούμενος γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ με τον Αστέρα που είναι μέσα στις 3-4 πιο καλές και πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα!".

Πέρσι αγωνιζόσουν στην Football League 2 με τον Τηλυκράτη Λευκάδας πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Από φέτος και για 3 χρόνια θα αγωνίζεσαι στον Αστέρα Τρίπολης. Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;
"Τώρα πρέπει να σκύψω το κεφάλι και να δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ για να δικαιώσω και δείξω στον κ. Τσιώλη πως δεν έκανε λάθος επιλογή".

Τι ήταν αυτό που σε έπεισε τελικά να έρθεις στον Αστέρα;
"Με έπεισε ότι ήταν ο Αστέρας που είχα ακούσει τα καλύτερα τόσα χρόνια, με μια διοίκηση που ό,τι και να πει κάποιος θα είναι λίγο! Και φυσικά ένα προπονητή που εκτός από τις ικανότητες του στην προπονητική, είναι και απίστευτος άνθρωπος. Δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο για να πειστεί ένας ποδοσφαιριστής για να έρθει στον Αστέρα!".

Τι να περιμένει ο κόσμος της Τρίπολης φέτος από τον Δημήτρη Ρούσση;
"Θα τα δώσω όλα για την ομάδα γιατί έχω πολύ όρεξη για δουλειά και θα κάνω υπομονή μέχρι να πάρω την ευκαιρία μπροστά στον κόσμο του Αστέρα και θα κρίνουν μόνοι τους. Πάντως χρειαζόμαστε την στήριξη των φιλάθλων σε όλους τους αγώνες για να πετύχουμε τους στόχους μας γιατί μια ομάδα είναι και ο κόσμος της!"