Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Δοκιμάζεται στον Πανθρακικό U21 ο Πασσάς!














Στον Πανθρακικό (Ομάδα της Super League) και συγκεκριμένα στην ομάδα νέων δοκιμάζεται από προχτες Δευτέρα 20 Αυγούστου ο Ευρυτάνας Πάνος Πασσάς.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής άφησε μάλιστα αρκετά καλές εντυπώσεις στον 37χρονο προπονητή Ζόραν Στοϊνοβιτς (Παλαιός ποδοσφαιριστής των Τρικάλων, του Άρη, του Παναιτωλικού, του Λεβαδειακού, του Πανθρακικού), που τον χρησιμοποίησε ως κεντρικό αμυντικό. Η ομάδα της Κομοτηνής αγωνίζεται στο πρωτάθλημα νέων της Super League και αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονική.
Ο 19χρονος δεξιός μπακ εισήχθη φέτος στο τμήμα επιστημών και φυσικής αγωγής Κομοτηνής και έμεινε ελεύθερος τον Ιούλιο από τον ΑΠΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε για 4 χρόνια, εκ των οποίων 3 σαιζόν ήταν στην Δ΄ Εθνική. Ο Πασσάς αν ικανοποιήσει θα ενταχτεί στην ομάδα κάτω των 21, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει στην Δ΄ Εθνική και συγκεκριμένα στον ΠΑΟ Κοσμίου, που είναι «νεοφώτιστος» και θα αγωνιστεί στον 1o όμιλο.
Οι προπονήσεις διεξάγονται στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού, που βρίσκεται στον οικισμό Κικίδιο 4 χλμ ανατολικά της Κομοτηνής και ανήκει στον ερασιτέχνη.
Η προετοιμασία για την ομάδα νέων άρχισε τον Ιούλιο και αποκτήθηκε αρκετοί παίχτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήρθαν ως φοιτητές στην Κομοτηνή. Μεταξύ των μεταγραφών ο 19χρονος Γιάννης Χαλαζιάς, που αγωνιζόταν στην Α.Ε. Μεσολογγίου και είχε συμμετάσχει στο Montana Cup 2011, που έγινε στο Καρπενήσι. Ο κ. Στοϊνοβιτς βρίσκεται στον πάγκο για 2η συνεχόμενη σαιζόν και έχει αρκετά καλή συνεργασία με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Σάββα Παντελίδη. Ο Πανθρακικός έχει αρκετά καλό τμήμα ακαδημιών και είναι ένα σωματείο-πρότυπο, που λειτουργεί άψογα. Γυμναστής είναι ο 23χρονος Παναγιώτης Κονομάρας. Πριν από μια εβδομάδα έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης, με τον οποίο ήρθε ισόπαλος με 1-1.