Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Οι κινήσεις και οι αγώνες των αντιπάλων του Αιόλου(4ος Όμιλος)


Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκονται οι ομάδες του 4ου ομίλου, στον οποίο θα συμμετάσχουν 11 σωματεία, μεταξύ των οποίων και ο πρωταθλητής Ευρυτανίας Αίολος. Οι υπόλοιπες ομάδες, που θα τον απαρτίζουν είναι οι: Αχιλλέας Δομοκού, Λαμία (ΕΠΣ Φθιώτιδας), Ανδρούτσος Γραβιάς (ΕΠΣ Φωκίδας), Ελασσόνα, Αμπελωνιακός, Πυργετός, Δωτιέας Αγιάς (ΕΠΣ Λάρισας), Α.Ο. Καρδίτσας, Λεοντάρι (ΕΠΣ Καρδίτσας) και Ρήγας Φεραίος (ΕΠΣ Θεσσαλίας).
Όλες οι ομάδες έχουν πραγματοποιήσει μεταγραφικές κινήσεις, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμες στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο χρονολογείται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Ήδη έχουν γίνει επίσης αρκετά φιλικά προετοιμασίας, αλλά και παιχνίδια κυπέλλου, στα οποία υπήρξαν εκπλήξεις.

Αναλυτικά τα νέα ανά ομάδα:

Α.Ο. Καρδίτσας


Με τεχνικό τον Παύλο Σερμπέση(Βοηθός είναι ο Γιάννης Παφλιάς και γυμναστής ο Γιάννης Μάγγος), που καθοδήγησε πέρυσι το Βελούχι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του στις 6 Αυγούστου ο Α.Ο. Καρδίτσας. Ενώ στο ρόστερ προστέθηκαν από τον ΑΠΟΚ ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος και ο Δημήτρης Ρεσίτης. Τα υπόλοιπα αποκτήματα είναι οι: Αρχοντής, Βαΐτσης(Σελλάνα), Κούρκουλας(Πόρος), Μανασής(Μαυρομμάτι), Κωνσταντινίδης, Αμίλης(Ταυρωπός), Αλεξίου(Μητρόπολη), Φέρφερης(Ματαράγκα), Πουρνάρας, Κανιούρας(Αναγέννηση Καρδίτσας), Παπαευαγγέλου, Τσουπαρέλας(Ηρακλής Σοφάδων) και Ζιώγας(Νικηφόρος Αθηνών). Αποχώρησαν οι: Βασιλόπουλος, Καλογρίτσας, Τσιάκος, Καλουδιώτης, Καραγιώτας, Αναγνώστου Φ., Τρούκης, Κρανιώτης, Γκόλιας, Πάτρας, Κουκούλης, Κοντοβάς, Ζαραμπούκας, Τσαρτσαράς και Καπράνας. Αρκετοί από αυτούς συνεχίζουν στην Αναγέννηση Καρδίτσας(Football League 2). Παρέμειναν οι: Τάτσιος, Καραγιώργος, Τσέλιος, Τζιλός, Κόκκινος, Παλάντζας, Παππάς, Αναγνώστου Α., Μεσιακάρης, Κούτρας, Κυρίτσης, Κωστόπουλος και Τσιρογιάννης. Πολύ σημαντική θεωρείται η προσθήκη του μίστερ-γκολ Δημήτρη Ζιώγα.
Η σαιζόν ξεκίνησε αρνητικά, μετά την ήττα-αποκλεισμός στο κύπελλο με 2-1 από τον Εθνικό Καρδίτσας.

Φιλικά
Διγενής Αρτεσιανού-Α.Ο. Καρδίτσας 0-2(Ζιώγας, Παπαευαγγέλου)
Αετός Αγίων Θεοδώρων-Α.Ο. Καρδίτσας 0-6(2 Κόκκινος, Ζιώγας, Μανασής, Παπαευαγγέλου, Κανιούρας)

Κύπελλο ΕΠΣ Καρδίτσας
Εθνικός Καρδίτσας-Α.Ο. Καρδίτσας 2-1(2 Μπαντής, Τσέλιος)

Ελασσόνα


Με νέα διοίκηση μετά από απανωτές γενικές συνελεύσεις κατεβαίνει ο Π.Ο. Ελασσόνας στο νέο πρωτάθλημα και είναι εντελώς ανανεωμένος. Νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Αντώνης Λιανός, που έθεσε ως στόχο η Ελασσόνα να γίνει ο κεντρικός πυλώνας για τις υπόλοιπες ομάδες της περιοχής. Οι αρχικές συζητήσεις για συγχώνευση με τον γειτονικό Οικονόμο Τσαριτσάνης έπεσαν στο κενό.
Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου με προπονητή τον παλαιό ποδοσφαιριστή και γέννημα «θρέμμα» του συλλόγου Νίκου Φώλλα, έχοντας βοηθό τον Χάρη Νούσια. Ο κ. Φώλλας είναι γεννημένος το 1978 και σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκαν σε: Ολοσσών, Π.Ο.Ε., Ένωση Βικτώρια Κάτω Πετραλώνων, Αττικό Περιστερίου, Τύρναβο 2005 και Ελασσόνα. Εργάστηκε ως γυμναστής στον Ολοσσών, στην Ακαδημία Καλτέκη, στην Ακαδημία Ελασσόνας και στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Το ρόστερ της ομάδας είναι εντελώς ανανεωμένο και δίνεται ιδιαίτερη βάση στα νεαρά παιδιά. Τελευταίες κινήσεις ήταν ο 19χρονος επιθετικός Νίκος Κρίτσας και ο 17χρονος επιθετικός Φώτης Γκουντρουμπής, που αποκτήθηκαν με μορφή δανεισμού από την ομάδα νέων της ΑΕΛ.
Στις 9 Αυγούστου κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία κοστίζουν 100 ευρώ το ένα.  Για την Α΄ Φάση του κυπέλλου Λάρισας η ομάδα του Νίκου Φώλλα έπαιξε εκτός έδρας με το Κουλούρι, επικρατώντας με 2-0. Σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκαν οι: Γκουτζουρέλας, Βάλλας, Λέτσιος, Στάθης, Κουμπούρας, Σκλάβος, Καραγκούνης, Τσιαλέμης(60΄ Γκαντούνας), Σισμανίδης(89΄ Πακάκης), Τόλιος, Παπαποστόλου. 

Επόμενα φιλικά είναι προγραμματισμένα: την Πέμπτη 6/9 με Λαμία εντός και την Τετάρτη 12/9 με τον Ρήγα Φεραίο εκτός.

Φιλικά
Ελασσόνα-ΑΕΔ Νίκαιας 2-1(Γεωργούλας, Τόλιος-Γκουτζουρέλας)


Κύπελλο ΕΠΣ Λάρισας
Άρης Κουλουρίου-Ελασσόνα 0-2(Κουμπούρας, Παπαποστόλου)

Αμπελωνιακός


Τελείως διαφορετικό πρόσωπο παρουσιάζει η περυσινή ομάδα-έκπληξη του 4ου ομίλου. Ο Βασίλης Νάρης(Με θητεία σε Καμβουνιακό Δεσκάτης, Βερδικούσια, Αργυροπούλι και βοηθός του Μιχάλη Ζιωγά στον Τύρναβο) διαδέχτηκε τον Τάκη Παραφέστα στην τεχνική ηγεσία. Έχει ως συνεργάτη τον Γιώργο Μηλίγκα. Στις μεταγραφές έχουν αποκτηθεί μεταξύ άλλων οι: Τσιάλτας(Δαμασιακός), Πασχαλίδης(Αμύνταιο), Τασούλης(Νέα Πολιτεία), Κανάκης(ΑΕΔ Νίκαιας), Μαυρίδης(Αμπελόκηποι), Βάνης(Ακαδημία Τυρνάβου), Σιατραβάνης(Ομάδα Ρόδου) και Σφυριδάκης(Βουκεφάλας). Αρκετοί ποδοσφαιριστές συνεχίζουν μακριά από τον Αμπελωναικό όπως οι: Αντρέας Χατζηλιόντας στον Κισαμικό, ο «γκολτζής» Γιώργος Κακαβίτσης στον Τύρναβο(Με μορφή δανεισμού), ενώ στην ίδια ομάδα συνεχίζουν ο τερματοφύλακας Χρήστος Κατσίβελος, ο δεξιός μπακ Γιώργος Ρόκα και ο 19χρονος μέσος Χρήστος Φλέγγας. Οι κυριότεροι παίχτες, που συνεχίζουν από το περυσινό ρόστερ είναι οι: Αλεξανδρής, Τζιαρτζάνης, Παπαδόπουλος, Μπουρουζίκας και Μπίκος.
Στον προεδρικό θώκο ο παλαίμαχος πορτιέρο Χρήστος Μπάκουλας αντικατέστησε τον Θάνο Κουτσούκη, που είχε αυτό το πόστο τα δυο τελευταία χρόνια. Οι «πράσινοι» γνώρισαν βαριά-ήττα αποκλεισμό από το κύπελλο Λάρισας με 4-0 από τον Αχιλλέα Φαρσάλων, μη καταφέρνοντας να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Ο Βασίλης Νάρης κατέβασε σε αυτό το ματς τους: Παπαδόπουλο, Σφυριδάκη, Τασούλη(56΄ Βούκια), Μπουρουζίκα, Κανάκη, Κομισόπουλο, Αλεξανδρή, Μαυρίδη(58΄ Τσιάλτα), Τσούτσα, Πασχαλίδη και Τζιαρτζάνη. Η τιμή των εισιτηρίων διαρκέιας ανέρχεται στα 50 ευρώ.


Φιλικά
Αμπελωνιακός-Ρήγας Φεραίος 0-1(πεν. Βουραζέρης)
Αμπελωνιακός-ΑΕΔ Νίκαιας 3-1(Κανάκης, Αλεξανδρής, Τσούτσας-Χριστοδούλου)
Δήμητρα Γιάννουλης-Αμπελωνιακός 2-1(Πάσος, πεν. Σαΐτης-Κανάκης)

Κύπελλο ΕΠΣ Λάρισας
Αχιλλέας Φαρσάλων-Αμπελωνιακός 4-0(πεν. Αντωνιάδης, Τσιανάκας, Γκατζόγιας, Νικούλι)

Πυργετός


Με τον Γιάννη Αλεξούλη στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει να πορεύεται ο Πυργετός, με κύριο μέλημα την δημιουργία μιας νεανικής ομάδας. Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 17 Αυγούστου στο γήπεδο Κάτω Ολύμπου. Παρελθόν αποτέλεσε μετά από τρία χρόνια ο έμπειρος γκολκίπερ Κώστας Μπρέλλας, ενώ επέστρεψε ο Άκης Ταυλαρίδης, που αγωνιζόταν στον Αετό Μακρυχωρίου. Απώλειες υπήρξαν από παίχτες, που μετακινήθηκαν στην Αγιά(Κωστούλας, Τσατσαλίδης και ο Μάγγος ως προπονητής). Στο τοπικό με την ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης συνεχίζει ο Θοδωρής Μπαρούτας, στην Αναγέννηση Καρδίτσας  ο Χρήστος Δούκας, στην Γλυφάδα ο Ανδρέας Καρλιάμπας, στην Νίκη Βόλου ο Χρήστος Μπαταβάνης και στην Κύπρο(Νίκος & Σωκράτης Ερήμης) ο Κώστας Γρηγορίου. Ελεύθερος έμεινε ο Νίκος Φιλιππούλης, ενώ παρελθόν αποτέλεσε και ο Κώστας Τσιαλέμης.
Για το κύπελλο Λάρισας ο Πυργετός έπαιξε εκτός έδρας με τον Αβέρωφ, γνωρίζοντας την ήττα-αποκλεισμό με 2-0. Σε αυτό το παιχνίδι οι «βυσσινί» έπαιξαν με την εξής σύνθεση: Κουρδής Α., Γκαμπέτας, Πότσης, Μαντζαφούλης, Κολοβός, Κουρδής Γ., Νάστας, Τριτάρης, Σάββας, Ζαφειρίου, Γκαραλιάκος(88΄ Ταυλαρίδης)

Κύπελλο ΕΠΣ Λάρισας
Αβέρωφ-Πυργετός 2-0(Φουσίκας, Ντούγκος)


Δωτιέας Αγιάς


Με προπονητή τον περυσινό αρχηγό του Πυργετού Κώστα Μάγγο(Έχει συνεργάτη τον Δημήτρη Κωστή) άρχισε την προετοιμασία του ο πρωταθλητής Λάρισας. Στόχος είναι μια ικανοποιητική πορεία, με την εξασφάλιση μιας άνετης παραμονής. Έχουν πραγματοποιηθεί αρκετά δυναμικές μεταγραφικές κινήσεις(Μαζί με της Λαμίας οι πιο ισχυρές) και συγκεκριμένα ήρθαν οι: Τσατσαλίδης, Κωστούλας(Πυργετός), Καραναστάσης, Κουβελάς(Τύρναβος), Ριζούλης(Εορδαϊκός), Συκιώτης(Αμπελωνιακός), Πολύζος, Κοταρέλας(Τρίκαλα), Ντακούλας(Φιλοκτήτης Μελιβοίας) και Κουρούμαλος, ο οποίος έχει θητεία στον Τύρναβο. Αντίθετα αποχώρησαν οι: Γιολδάσης, Αθανασίου, Μπάγκας, Γεωργούλας Θ., Μαλάκος, Μαντζαρής και Βερβερής.
Στο πρώτο επίσημο ματς της σαιζόν ο Δωτιέας επιβλήθηκε για το κύπελλο με 2-0 εκτός έδρας του Ηρακλή Χάλκης. Αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Ριζούλης, Τσακάλι, Μάντζας, Ρέντζας, Πολύζος, Βαϊτσης, Ντακούλας(76΄ Κασίδας), Κοταρέλας(68΄ Κουρούμαλος), Τσατσαλίδης, Σιμούλης(74΄Κωστούλας), Τζιόλας.


Κύπελλο ΕΠΣ Λάρισας
Ηρακλής Χάλκης-Δωτιέας Αγιάς 0-2(Τσατσαλίδης, Τζιόλας)


Ρήγας Φεραίος


Αρκετά καλά στοιχεία έχει δείξει η «νεοφώτιστη» ομάδα του Βελεστίνου στα φιλικά ματς. Συνεχίζει με τον Λάκη Μπακάλη στον πάγκο της. Επέστρεψε στην Δ΄ Εθνική μετά από ένα διάλειμμα ενός έτους. Στον προεδρικό θώκο βρίσκεται ο Στέργιος Καλόγηρος. Έχουν αποκτηθεί οι: Γκόντολος(Διαγόρας Στεφανοβικείου), Ρουκάς(Εθνικός Βόλου), Τσουκάλης(Μαγνησιακός) και Κολημήτρας(Θησέας Αγριάς), Ντόντος Β.(Επέστρεψε από δανεισμό).
Σημαντικοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ είναι οι: Σπαθής, Βουραζέρης, Τσουμπέκος, Σφυρής, Μπουρίτας, Χατζής, Μπακάλης, Γούτσιος, Χατζηαθανασίου, Μιχολίτσης, Μπίκας, Κουντούρης κ.α. Μπλέτσας και Βογιατζής βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας, ενώ παρελθόν αποτέλεσαν οι Ντόντος Ν. και Τσιαντής. Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στον Άρη Μελισσατικών.


Φιλικά
Ρήγας Φεραίος-Ηρακλής Βόλου 7-0(Ντόντος Β., Ρηγίνος, Σπαθής, 2 Γκοντόλος, Πάσχος, Κολημήτρας)
Αμπελωνιακός-Ρήγας Φεραίος 0-1(πεν. Βουραζέρης)
Ρήγας Φεραίος-Αγία Παρασκευή 2-0(Ντόντος Ν., Κολημήτρας)
Αλμυρός Ρήγας Φεραίος 2-1(Πλασταράς, Κλουκουτάρας-Χατζηαθανασίου)
Ρήγας Φεραίος-Νίκη Βόλου 2-5(Σπαθής, Ρηγίνος-Σούφλας, Γεωργαντζής, Τάντιτς, Χολέβας, Κυριάκος)
Ρήγας Φεραίος-Εθνικός Βόλου 3-0(2 Μιχολίτσης, Ρηγίνος)


Λεοντάρι


Ο Κώστας Γκαβογιάννης συνεχίζει να βρίσκεται στον πάγκο για το Λεοντάρι. Οι πρωταθλητές Καρδίτσας απέκτησαν πριν από λίγο καιρό τον Σέφη Παπδόπουλο από τον Ταυρωπό, τον Βασίλη Καλαμπαλίκη από την Εκκάρα Φθιώτιδας, τον Χρήστο Ζαρχάνη από την Αργυρούπολη Αττικής και τον Γιάννη Ζαραμπούκα από τον Α.Ο. Καρδίτσας. Ξεχωρίζει η μεταγραφή του νεαρού επιθετικού Κώστα Τσιάκου(επίσης από τον ΑΟΚ). Για το κύπελλο Καρδίτσας οι πρωταθλητές της τοπικής ΕΠΣ νίκησαν με 2-1 τον Α.Ο. Σελλάνων και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Το Λεοντάρι αποφάσισε να κατέβει κανονικά στην Δ΄ Εθνική και θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο του μετά τις απαραίτητες βελτιώσεις. Την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα του κ. Γκαβογιάννη αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Καρδίτσας για το Super Cup.


Φιλικά
Λεοντάρι-Άρης Φιλίας 5-0

Κύπελλο ΕΠΣ Καρδίτσας
Λεοντάρι-Σελλάνα 2-1(Μπαντής, Τσιάκος-Μιχάλης)

Λαμία


Εκ των φαβορί για άνοδο στην Football League II αποτελεί ο «νέος» ΠΑΣ Λαμία 1964, που πήρε την θέση του Αγρότη Λιανοκλαδίου στην κατηγορία. Οι Φθιωτοί συνεχίζουν με τον Λάκη Παπανικολάου(Το τεχνικό τιμ συμπληρώνουν ο γυμναστής Δημήτρης Σταυρογιάννης και ο βοηθός προπονητή Ανδρέας Ανυφαντής) και έχουν αποκτήσει πληθώρα ποδοσφαιριστών, ανάμεσα σε αυτούς και τον Ευρυτάνα Δημήτρη Κατσαδούρο από τον ΑΠΟΚ. Στο ρόστερ εντάχτηκαν οι: Παϊζάνος(Φωκικός) Καλύβας(Αχιλλέας Δομοκού), Αντωνίου(Ολυμπιακός Λαμίας), Μπέσσας, Τσαμαδιάς, Καρανάσιος, Πάνος, Κουτρομάνος, Στεργίου, Χριστοδούλου, Λαΐνας, Μαλισσόβας, Καταραχιάς, Κοντογιώργος, Λουπεΐδης(Α.Σ. Λαμία), Μαδούρας, Σπυριδάκης, Γκούρλιας, Καββαδίας, Στυλιανός, Παπαγεωργίου(Αγρότης Λιανοκλαδίου), Τσιλίκας(Στυλίδα), Ταμάμης(Επισκοπή Ρεθύμνου) ενώ ξεχωρίζει το όνομα του 32χρονου επιθετικού Μίμη Μπενίσκου με παραστάσεις από Super League. Πέρυσι έπαιξε στον Οδυσσέα Κορδελιού.
Στα φιλικά έχει ξεχωρίσει η εντυπωσιακή νίκη με 2-1 απέναντι στην Καλαμάτα. με τους Φθιωτούς να έχουν κάνει το απόλυτο θετικών αποτελεσμάτων. Στις 9/8 κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας, που κοστίζουν 50 ευρώ. Οι Λαμιώτες θα υποδεχτούν για το κύπελλο την ερχόμενη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου την Θύελλα Ροδωνιάς. Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Πανουργιάς Παπαΐωάννου.


Φιλικά
Αγρότης Λιανοκλαδίου-Λαμία 0-4(2 Γκόλιας, Χριστοδούλου, Λουπεϊδης)
Αταλάντη-Λαμία 1-2(Χοτζάι-Μαλισσόβας, Στυλιανός)
Λαμία-Καλαμάτα 2-1(Κατσαδούρος, Μαλισσόβας-Πούτσι)


Αχιλλέας Δομοκού


Με την επιτυχημένη «συνταγή» του Σπύρου Λέντα θα αγωνιστεί στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ο πρωταθλητής Φθιώτιδας Αχιλλέας. Έχει αποκτήσει τους: Χουλιάρα(Καμένα Βούρλα), Γουργιώτη, Κουτσούκο, Καλαμάτα, Μαΐδανόζογλου(Αγρότης Λιανοκλαδίου), Μέγα(Άρης Αγίου Κωνσταντίνου), Κοράκη(Ένωση 2010), Ξεζώνοτο, Αναγνώστου, Παπαδημητρίου(Αίαντας Λαμίας), Τσούκαλο(Απόλλων Αθηνών), Ράπτη(Πύρασος Νέας Αγχιάλου), Φραταράκου, Ζήσιμο, Λέντα Δ.(Ολυμπιακός Λαμίας).
Έχουν παραμείνει σημαντικές μονάδες όπως οι: Λέντας Ν., Παπαΐωάννου Ι., Παπαΐωάννου Χ., Αναστασίου, Λιασίδης, Καρκάνης, Χανής και Καυκιάς.
Στα μέχρι τώρα φιλικά ο Δομοκός είναι αήττητος, έχοντας μόνο νίκες, επικρατώντας με 2-1 στο τελευταίο από αυτά του Μαρτίνου. Το επόμενο «τεστ» είναι προγραμματισμένο απέναντι στον Α.Ο. Καρδίτσας(Τετάρτη 5/9), ενώ την Κυριακή ο Δομοκός υποδέχεται για το κύπελλο ΕΠΣΦ το Νέο Μοναστήρι. Τρεις ημέρες μετά θα αγωνιστεί απέναντι στον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου στο ΔΑΚ Λαμίας(Τελικός Super Cup).


Φιλικά
Αχιλλέας Δομοκού-Παγκρατιακός 4-0(Μέγας, 2 Κουτσούκος, Φραταράκου)
Αχιλλέας Δομοκού-Αγρότης Λιανοκλαδίου 2-0(Φραταράκου, Λέντας Ν.)
Αχιλλέας Δομοκού-Ομβριακή 1-0(Τσιώλης)
Αχιλλέας Δομοκού-Οπούντιος Μαρτίνου 2-1(Μαργαριτόπουλος, πεν. Λέντας Ν.-Νικολόπουλος)

Ανδρούτσος Γραβιάς


Στις 17 Αυγούστου άρχισε την προετοιμασία του ο πρωταθλητής Φωκίδας Ανδρούτσος Γραβιάς, που θα έχει στο «τιμόνι» του ξανά τον Κώστα Λίβα. Στο ρόστερ παρέμεινε ο βασικός κορμός, ενώ εντάχτηκαν ποδοσφαιριστές από την Φθιώτιδα και την Φωκίδα και συγκεκριμένα οι: Κοκονδύνης(Αχιλλέας Δομοκού), Μπουγιώτας, Σαγάνης, Νάσιος, Ταμάμης Η.(Αγρότης Λιανοκλαδίου), Ταμάμης Λ.(Νέοι Αστέρα Τρίπολης), Ποταμιάνος(Αίαντας Λαμιάς), Καρδαράς(Αστέρας Ιτέας), Ντζαβίδας(Παμμωλιακός) και Γιαγκής(Ακαδημία 94΄). Στο ρόστερ βρίσκεται ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός Αχιλλέας Μπρουγιαννάκης.
Χορηγός της Γραβιάς είναι ο επιχειρηματίας Πανουργιάς Παπαΐωάννου, ο οποίος είναι πρώην πρόεδρος του Ανδρούτσου και νυν πρόεδρος της Λαμίας. Πρόεδρος της ομάδας ανέλαβε ο Θεοδόσης Τσικνής με αντιπρόεδρο τον Γιάννη Παπαρούπα. Στόχος είναι η παραμονή και μια πορεία αντάξια της ιστορίας του Ανδρούτσου, που έχει φτάσει μέχρι την Γ΄ Εθνική πριν από μερικά χρόνια. Φιλικά παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί με Αχιλλέα Δομοκού (Εντός-εκτός έδρας), Λαμία( Εντός-εκτός έδρας) και Αμφισσαΐκό. Ενώ στο πρώτο φιλικό απέναντι στο Γαλαξίδι οι παίχτες του κ. Λίβα επικράτησαν με 3-0, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.

Φιλικά
Ανδρούτσος Γραβιάς-Οιάνθη Γαλαξιδίου 3-0(2 Νάσιος, Καρδαράς)

Επιμέλεια : Δημήτρης Κολλημένος