Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ενδυνάμωση της Κρέντης από Φθιώτιδα & Αιτωλοακαρνανία


Με έξι ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 5 είναι εκτός Ευρυτανίας ενισχύθηκε η Κρέντη, που φαντάζει πλέον αρκετά δυνατή.
Από την εγχώρια «αγορά» αποκτήθηκε ο 16χρονος δεξιός οπισθοφυλάκας Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ακαδημία και υπήρξε αρχηγός της μικτής παίδων. Τρεις ακόμη παίχτες ήρθαν στην Κρέντη από την Φθιώτιδα και άλλοι δυο από την Αιτωλοακαρνανία. Ο 44χρονος Γρηγόρης Βαρσαμογιάννης μεταγράφηκε από τα Καλύβια (Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας). Ήταν συμπαίχτης πέρυσι του Κώστα Παπαναστασίου και είχε παραβρεθεί στην «πρώτη» της ομάδας. Αγωνίζεται σαν στόπερ η σαν λίμπερο και παλαιότερα σαν επιθετικός. Έχει παίξει επίσης σε: Παλλαμιακή, Φραντζή, Κεραυνό Αγίου Γεωργίου, Έφηβους Λαμίας και Ολυμπιακό Λαμίας. Από τον Μαγνησιακό (Α1΄ ΕΠΣ Φθιωτίδας) αποκτήθηκε ο 17χρονος Γιώργος Τσίκνας, που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, ενώ από την Γραμμένη (Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας, 2ος Όμιλος) ήρθε ο 19χρονος Στέλιος Τζάθας, ο οποίος μπορεί να παίξει σαν αμυντικό χαφ και σαν στόπερ. Ο Γιώργος Τύμπας (Θα είναι συμπαίχτης με τον αδερφό του Δημήτρη) αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Σπολαΐτας (Β΄ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, 2ος Όμιλος) και ήταν συμπαίχτης του Γιώργου Λαθύρη και του Κώστα Μόκκα του Αγίου Προκοπίου. Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται η ως στόπερ η ως αμυντικό χαφ.
Η σπουδαία μεταγραφή ακούει στο όνομα Γιώργος Γιάκος. Ο 38χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Άρη Αιτωλικού κατακτώντας το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνίας. Στο παρελθόν έπαιζε στο Ελαιόφυτο, με το οποίο έχει πολυετή θητεία στην Δ΄ Εθνική και ως βασικό στέλεχος. Είναι αμυντικός και ενισχύει κατά πολύ τα μετόπισθεν της Κρέντης. Αγωνίστηκε μαζί με τους Τύμπα Δ. και Βούρτσα.
Στο ρόστερ της ομάδας αναμένεται να ενταχτούν και ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, ενώ αρκετά από τα νέα αποκτήματα θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο αυριανό φιλικό με την Μυρίκη (Στις 6 στο Δημοτικό Στάδιο). Σε συζητήσεις μεταξύ άλλων βρίσκεται η ομάδα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου με έναν ελεύθερο γκολκίπερ.

Τα στατιστικά


Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος(Αμυντικός, 16 ετών)
Περίοδος
Ομάδα
Κατ.
Συμμ.
Γκολ
2009-2010
Α.Π. Καρπενήσι 2002
Β΄ ΕΠΣΕ
2
0
2010-2011
Α.Π. Καρπενήσι 2002
Β΄ ΕΠΣΕ
4
0


* Οι υπόλοιποι 5 ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στα γήπεδα της Ευρυτανίας.