Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σπαρτιάτης τερματοφύλακας Κώστας Μακρής














Για 5 ολόκληρα χρόνια υπερασπίστηκε τις εστίες δυο Ευρυτανικών ομάδων, καθώς υπήρξε φοιτητής στο ΤΕΙ Δασοπονίας Καρπενησίου. Ο λόγος για τον 28χρονο πλέον τερματοφύλακα Κώστα Μακρή. Ο Μακρής αγωνίστηκε φέτος στην Α.Ε. Δήμου Πελλάνας στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Λακωνίας, με την συγκεκριμένη ομάδα να τερματίζει στην 8η θέση (Σε σύνολο 14 ομάδων).
Ο Πελοπονήσιος πορτιέρο στις αρχές του 2005 εντάχτηκε στην Μυρίκη ως ελεύθερος από τον Μεσσηνιακό, παραμένοντας στους «κόκκινους» 1,5 χρόνο. Κατέκτησε 1 πρωτάθλημα Ευρυτανίας και συμμετείχε στην Δ΄  Εθνική. Το 2006 μεταγράφηκε στον ΑΠΟΚ, στον οποίο παρέμεινε τρεις σαιζόν, αγωνιζόμενος ξανά στην Δ΄ Εθνική. Τις δυο πρώτες χρονιές ήταν βασικός και αναντικατάστατος κάτω από την εστία. Πανηγύρισε τρεις παραμονές και ισάριθμα κύπελλα Ευρυτανίας.
Συνολικά κατέγραψε στην Δ΄ Εθνική (4ος Όμιλος) 97 συμμετοχές . Στην Α΄ ΕΠΣΕ έπαιξε 14 παιχνίδια και πέτυχε 1 γκολ, στον μοναδικό του αγώνα που χρησιμοποιήθηκε ως επιθετικός (Νίκη 4-0 επί της Φραγκίστας)!.
Μετά τον ΑΠΟΚ επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και συνέχισε αρχικά στον Αστέρα Βλαχιώτη, εν συνεχεία με την Α.Ε. Σπάρτης  στην Δ΄ Εθνική (6ος Όμιλος) και στην Α.Ε. Δήμου Πελλάνας. Την νέα σαιζόν (2012-2013) θα υπερασπίζεται ξανά την εστία της Α.Ε. Σπάρτης, που αγωνίζεται στην Α΄ τοπική κατηγορία του νομού Λακωνίας.