Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Δηλώσεις Ν & Χ Τριανταφυλλόπουλου για την προετοιμασία του Αιόλου


Δηλώσεις μετά την λήξη του ισόπαλου φιλικού παιχνιδιού με την Μυρίκη (1-1) παραχώρησε στα ΜΜΕ ο προπονητής του Αιόλου Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, αλλά και ο συνεπώνυμος αρχηγός του συλλόγου Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος.
Ο 39χρονος τόνισε πως μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα διαπιστώσει ποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ και πως θα πραγματοποιηθούν και άλλες μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών μέσα στον Σεπτέμβριο. Αναφέρθηκε επίσης στον προγραμματισμό της ομάδας
Ο 30χρονος αμυντικός χαφ από την μεριά του είπε πως ο Αίολος βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο ακόμη και θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στην Δ΄ Εθνική. Μίλησε επίσης για τις δυσκολίες του 4ου ομίλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Νίκος Τριανταφυλλόπουλος (Προπονητής Αιόλου): «Το ρόστερ μας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη»

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Μετά την απόφαση της ΕΠΟ μπήκαμε στην Δ΄ Εθνική. Ξεκινήσαμε τον προγραμματισμό μας, η προετοιμασία μας άρχισε πιο αργά από όλες τις άλλες ομάδες του ομίλου. Δηλώσαμε κανονικά την συμμετοχή μας, προσπαθούμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ με παιδιά του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου. Έχουμε ακόμη αρκετό χρόνο μπροστά μας, για να μπορέσουμε να συγκροτήσουμε ένα σύνολο αξιόλογο, για να μπορεί να είναι ανταγωνιστικό στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.»

Για το πρώτο φιλικό με την Μυρίκη: «Το πρώτο φιλικό, που δώσαμε με ομάδα του τοπικού ήταν πιο πολύ φιλικό χαλάρωσης για κάποια παιδιά, τα οποία είναι πάρα πολύ φορτωμένα στις προπονήσεις. Θα κάνουμε άλλο ένα φιλικό την Κυριακή με ομάδα του τοπικού και μετά θα μπούμε σε πιο δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες του ομίλου μας από την άλλη Κυριακή.»

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Όσον αφορά την συγκρότηση του ρόστερ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Μέσα από κάποια φιλικά, που θα κάνουμε θα δούμε που έχουμε τα κενά, γιατί είμαστε μια ομάδα καινούργια, θα δούμε τι ελλείψεις έχουμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε αργοπορημένοι έστω και μέσα στον Σεπτέμβριο να τα καλύψουμε.»

Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Αρχηγός Αιόλου): «Eίμαστε σε μεταβατικό στάδιο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Για την προετοιμασία του Αιόλου: «Ο Αίολος φέτος θα κάνει μια προσπάθεια, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της Δ΄ Εθνικής με μια καινούργια ομάδα. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία, είμαστε σε μεταβατικό στάδιο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»

Για το πρώτο φιλικό του Αιόλου: «Ήταν ένα φιλικό με μια τοπική ομάδα του Καρπενησίου. Ήταν μια προπόνηση και θα δούμε στο μέλλον.»

Για το επίπεδο του 4ου ομίλου: «Ο 4ος όμιλος είναι σχεδόν ο ίδιος με πέρυσι. Είναι ομάδες έμπειρες με πολλά χρόνια στην κατηγορία και στον χώρο, καταξιωμένες. Ο καθένας θα δώσει την μάχη του, άλλος για την παραμονή και άλλος για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.»