Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτη προπόνηση των Αιτωλοακαρνάνων υπό βροχή

Το απόγευμα της Παρασκευής 14/9 κατέφτασαν στο Καρπενήσι για ολιγοήμερη προετοιμασία οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Η αποστολή κατέφτασε στις 4.30 το απόγευμα στο Hotel Spa Montana και σε λιγότερο από δυο ώρες πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου στο Καρπενήσι.
Η προπόνηση έγινε κάτω από αρκετά διαστήματα έντονης βροχόπτωσης, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε καθόλου τους παίχτες της ΕΠΣΑ.
Η αποστολή της ΕΠΣΑ θα προπονηθεί και το Σάββατο και θα αναχωρήσει από την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας την Κυριακή το απόγευμα.
Προπονητές της είναι ο Νίκος Παλάντζας και ο Βασίλης Λώλος, που έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν από πληθώρα ποιοτικών ποδοσφαιριστών.
Η αποστολή των παίδων αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Καβαλάρης, Σταμάτης, Κουφός, Ρούσσης, Νταλακούρας, Καρύπης, Αμπομπισάν, Τσιαντής, Χριστογιάννης, Φυτόπουλος, Γιαννιώτης, Βασιλείου, Κουτσής, Πατίλας, Ανδρεόπουλος, Κοτσαφτίκης και Ντίνος
Η αποστολή των νέων απαρτίζεται από τους ακόλουθους παίκτες: Ξηρός, Ρηγάλος, Παπαδόπουλος, Ζαΐμης, Πανάγου, Καραλής, Διαμαντόπουλος, Κοντογιάννης, Μωραΐτης, Μακρυγιάννης, Δερβίσης, Ζαρκαδούλας, Κότσαλος, Μπουγαντζάς, Νικολάου, Μάλης, Μπουμπούλης, Ξενάκης και Αγγελοκωστόπουλος.
Οι μικτές του γειτονικού νομού αγωνίζονται στον 8ο όμιλο, μαζί με ΕΠΣ Αχαΐας, ΕΠΣ Ηλείας, ΕΠΣ Ζακύνθου και ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης. Οι παίδες τερμάτισαν πέρυσι 3οι και οι νέοι 2οι.

Προτιμούν Καρπενήσι οι Αιτωλοακαρνάνες
Μπορεί φέτος να μην ήρθε για προετοιμασία ο Παναιτωλικός μετά από πολλά χρόνια, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες στην Ευρυτανία υπάρχει έντονα το «χρώμα» της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς πριν από δυο εβδομάδες είχε διεξαχθεί το σεμινάριο των διαιτητών της γειτονικής ΕΠΣ. Αξίζει να τονιστεί πως η μικτή ομάδα νέων της ΕΠΣΝΑ είχε αγωνιστεί πριν από 8 χρόνια(2003-2004) σε αγώνα μπαράζ στο Καρπενήσι για το ενωσιακό πρωτάθλημα απέναντι στην μικτή της ΕΠΣ Τρικάλων, επικρατώντας με σκορ 4-3 στα πέναλτι(2-2 η κανονική διάρκεια)



Ξαναήρθε ο Λώλος
Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο προπονητής Βασίλης Λώλος ήρθε στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ξανά για προετοιμασία. Ο κ. Λώλος είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου της Καλαμάτας, που προετοιμάστηκε τον Αύγουστο στο Καρπενήσι.

Φιλικό παίδων
Την Κυριακή 16/9 στις 12 το πρωί στο αθλητικό κέντρο θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση στην κατηγορία των παίδων μεταξύ της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας.









Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος