Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η παρουσίαση του Δημήτρη Ρούσση από τον Αστέρα


Σε μια όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη (30/8) ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε τα αποκτήματα του στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης. Μεταξύ αυτών των αποκτημάτων είναι και ο 24χρονος Ευρυτάνας στόπερ Δημήτρης Ρούσσης, που μετακινήθηκε στους Αρκάδες από τον Τηλυκράτη.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο  εκ των μεγαλομετόχων της αρκαδικής ομάδας, Γιάννης Καϋμενάκης, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Τρίπολης Χριστίνα Ζαμπαθά, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας Γεώργιος Κουρούσιας, ο προπονητής Σάκης Τσιώλης, ενώ ο Σάββας Τσαμπούρης, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές. 
Οι νέοι παίχτες του Αστέρα είναι οι εξής: Φούλοπ, Αλβάρο Κάντο Γκαρσία, Σανκαρέ, Καστέλς, Ματίας Καρντάσιο, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Ντε Μπλάσις, Γκάμπριελ, Ρούσσης, Σαραντόπουλος, Αναστασόπουλος και Ντινιωτάκης. Ο Αστέρας έχει κάνει το 2/2, κερδίζοντας με 1-0 την ΑΕΚ εκτός έδρας και με 3-0 στην έδρα του την Κέρκυρα. Ο Ρούσσης ήταν εκτός αποστολής και στα δυο ματς.