Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

«Μετακόμισε» στο αθλητικό κέντρο ο Αίολος-Αγιασμός και συνέχιση των προπονήσεων

Μετά από δυο εβδομάδες διπλών προπονήσεων στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου, ο Αίολος «μετακομίζει» και συνεχίζει την προετοιμασία του στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.
Οι «κιτρινόμαυροι» ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν την Δευτέρα 10/9 στις 6 στο αθλητικό κέντρο, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους Νίκου Τριανταφυλλόπουλου και το πρόγραμμα εκγύμνασης του Γιάννη Ελεφάντη.
Αυτή την εβδομάδα θα διεξαχθούν απογευματινές προπονήσεις και θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την ομάδα της Μυρίκης.
Η συμμετοχή στις προπονήσεις έχει αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες και οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν αρκετά στην φυσική κατάσταση, αλλά και σε ασκήσεις τακτικής.
Οι ποδοσφαιριστές του Αιόλου (18 στον αριθμό), που προπονήθηκαν την Δευτέρα ήταν οι: Δημήτρης Κατελούζος, Γιάννης Στερόπουλος, Χάρης Ζαραβέλης, Άλεξ Μπακαλίδης, Ταξιάρχης Γούλας, Βασίλης Κολόκας, Μάκης Γερολυμάτος, Νίκος Ράικος, Οδυσσέας Νούλας, Γιάννης Δαράβαλης, Νίκος Νικολάου, Βασίλης Ντουφεκιάς, Ζάχος Πολυτσέρης, Ηρακλής Καρατσίκης, Μάκης Χρυσικός, Νίκος Κορέντζελος, Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος και Κώστας Χρυσαφόπουλος.

Με τις ευλογίες του πάπα-Γιώργη
Πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι του συλλόγου δέχτηκαν τις ευλογίες του εφημέριου των Αγίων Ευρυτάνων π. Γεώργιου Χρυσαφογεώργου.



Το πρόγραμμα των προπονήσεων
Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν όλη την περασμένη εβδομάδα στο Δημοτικό στάδιο (Πραγματοποιήθηκαν και 4 πρωινές προπονήσεις) και πήραν ρεπό την Κυριακή 9/9. Επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα 10/9 και θα προπονηθούν τις επόμενες 10 περίπου ημέρες στο αθλητικό κέντρο. Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν μόνο απογευματινές προπονήσεις. Θα γίνουν ξανά κάποιες διπλές προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Τραυματίας ο Ηλιάδης 


Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει στον προσαγωγό ο Γιάννης Ηλιάδης, ο οποίος είναι εκτός προπονήσεων. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστές κάνει φυσικοθεραπείες και ασκήσεις ενδυνάμωσης, ώστε τις επόμενες ημέρες να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Απόντες λόγω των φοιτητικών τους υποχρεώσεων είναι και οι: Χρήστος Κατσαρής και Μιχάλης Νούλας. Οι φοιτητές θα ενσωματωθούν στο τέλος της εβδομάδας και θα προπονηθούν διάστημα αρκετών εβδομάδων, αφού ξεκινούν μαθήματα τον Οκτώβριο.

Οι παρουσίες της διοίκησης
Παρών από πλευράς διοίκησης ήταν ο πρόεδρος Ταξιάρχης Χρυσικός, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Λερογιάννης και ο γενικός γραμματέας Σεραφείμ Λερογιάννης. Δίπλα στην ομάδα, όπως πάντα ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΕ και πατέρας του προέδρου του Αιόλου Δημήτρης Χρυσικός και ο γνωστός φίλαθλος του συλλόγου Σταύρος Μαντής.



 
Προπόνηση και για Γεωργακόπουλο 


Με τον Αίολο προπονήθηκε και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Αναγέννησης Καρδίτσας Τάσος Γεωργακόπουλος, ο οποίος βρίσκεται αυτές της ημέρες στο Καρπενήσι λόγω των φοιτητικών του υποχρεώσεων για την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου στο ΤΕΙ Δασοπονίας.

Ενσωματώθηκε ο Κατελούζος


Ο 19χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Κατελούζος έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Αιόλου. Ο Πυργιώτης γκολκίπερ θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην Δ΄ Εθνική μετά και την περυσινή του θητεία με το Βελούχι. Την τετράδα των πορτιέρο συμπληρώνουν οι: Λάππας, Στερόπουλος και Ρεσίτης.

Πρώτο φιλικό με Μυρίκη 
Την Τετάρτη 12/9 η ομάδα του Αίολου θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι μετά από περίπου 2,5 εβδομάδες προπονήσεων. Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Μυρίκης. Το φιλικό θα διεξαχθεί στο Αθλητικό στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει κατά πάσα πιθανότητα στις 6 το απόγευμα. Είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να προγραμματιστεί και φιλικό με αντίπαλο ομάδα από τον 4ο όμιλο.



















Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος