Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Περιοδεία υποψηφίων της ΕΠΟ στην Ευρυτανία-Επίσκεψη και του Γκαγκάτση


Οι εκλογές της ΕΠΟ πλησιάζουν και οι δυο υποψήφιοι πρόεδροι, που κατέρχονται σε αυτές κάνουν προεκλογικές «εκστρατείες» στις ενώσεις. Στο Καρπενήσι βρέθηκε, όπως αναφέραμε σε παλαιότερο ρεπορτάζ ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Γιώργος Σάρρης, ενώ την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο έτερος υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας Βασίλης Γκαγκάτσης.
Ο κ. Γκαγκάτσης διετέλεσε πρόεδρος της ΕΠΟ από τον Ιούλιο του 2001 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008. Διεκδικεί ξανά την προεδρία, με τον εκπρόσωπο της ΕΠΣ Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη να βρίσκεται στο πλευρό του, αφού απέσυρε την υποψηφιότητα του. Γκαγκάτσης και Σαρρής είναι οι δυο άνδρες, που διεκδικούν τις «τύχες» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού δεν θα κατέλθει ο τωρινός πρόεδρος Σοφοκλής Πιλάβιος.
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο Καρπενήσι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Πεταρούδης. Έχει επισκεφτεί την Ευρυτανία και κατά το παρελθόν.