Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνημα και για τους «μικρούς» του ΑΠΟΔΦ

Ξεκίνησε προετοιμασία και η νεανική ομάδα της Φραγκίστας. Είναι η 9η και τελευταία ομάδα της Α΄ ΕΠΕ,  που μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων. Οι ποδοσφαιριστές της Φραγκίστας συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 1/9 στις 5 το απόγευμα και προπονήθηκαν στο γήπεδο της Δυτικής Ευρυτανίας.
Η προσέλευση των ποδοσφαιριστών δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς παρατηρήθηκαν αρκετές απουσίες. Συνολικά 12 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών.
Στην πρώτη της Φραγκίστας συμμετείχαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές : Γιώργος Περούλας, Κώστας Κατσαδούρος, Γιώργος Καζάκος, Παναγιώτης Γερονίκος, Χριστόφορος Γερονίκος, Φώτης Μπισμπίκης, Γιάννης Μπισμπίκης, Κώστας(Σ) Γούλας, Άγγελος Σάλτης, Χρήστος Σάλτης, Κώστας Ντάλλας και Βασίλης Μπισμπίκης.
Οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν εκ νέου ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο με στόχο να παίξει ξανά καλό ποδόσφαιρο. Πέρυσι κατάφεραν, αν και «νεοφώτιστοι» να κερδίσουν τις εντυπώσεις, αγωνιζόμενοι με πάρα πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας υπό τις οδηγίες του Βασίλη Παπαδήμου, που δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία πλέον.

Καθημερινές προπονήσεις
Κάθε απόγευμα θα διεξάγονται προπονήσεις στο γήπεδο της Φραγκίστας, στην πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της ομάδας.

Διοικητική παρουσία
Στο γήπεδο την Κυριακή από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Αντώνης Κολοκύθας και ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Γαλανός.

Παραβρέθηκαν δυο αποκτήματα

 












Στην πρώτη της Φραγκίστας παραβρέθηκαν μόνο δυο από τα πέντε  νέα αποκτήματα. Πρόκειται για τον Βασίλη Μπισμπίκη που αποκτήθηκε από το Ραπτόπουλο και τον Κώστα Ντάλλα από την Κρέντη. Απουσίαζαν οι : Δημήτρης Σερπάνος, Κώστας Μάκκας και Βαγγέλης Τσιγαρίδας.

Την προπόνηση ο Περούλας


Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του 31χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Περούλα. Ο έμπειρος αμυντικός και αρχηγός της Φραγκίστας θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ημέρες.

Ανοιχτό το θέμα προπονητή
Εντός των επόμενων ημερομηνία η διοίκηση του ΑΠΟΔΦ θα αποφασίσει σε ποιον θα αναθέσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Σκέψεις υπάρχουν για να αναλάβει χρέη προπονητή ο έμπειρος Δημήτρης Σερπάνος ή ο Γιώργος Περούλας.

* Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα δημοσιευτεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από επόμενη προπόνηση της Φραγκίστας.