Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Προοπτικές για χάντμπολ υψηλού επιπέδου στο Καρπενήσι














Στο Καρπενήσι βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες άτομα της Ελληνικής ομοσπονδίας χάντμπολ (ΟΧΕ). Συγκεκριμένα την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο ειδικός γραμματέας της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ομοσπονδίας Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου είχαν συνάντηση με τον αναπληρωτή Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη, τον Αντιδήμαρχο για θέματα αθλητισμού Κλεομένη Λάππα και την ειδική σύμβουλο του Δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη Ευαγγελία Σοφρώνη.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η μελλοντική συνεργασία, αλλά και αγώνες και προετοιμασίες Εθνικών ομάδων, εγχώριων διοργανώσεων και ηλικιακών πρωταθλημάτων. Οι υπεύθυνοι του Δήμου Καρπενησίου έδειξαν αρκετά «ζεστοί» για την ανάληψη τέτοιων διοργανώσεων.
Ο κ. Σταυρακάκης επισκέφτηκε μάλιστα τις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του αθλητικού κέντρου της πόλης, το οποίο έχει διαστάσεις 40Χ20 και είναι ιδανικό, για να παιχτεί χάντμπολ υψηλών προδιαγραφών. Τον Μάιο μάλιστα το 2011 η Εθνική ομάδα νέων έκανε την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του Κώστα Τσαβδαρίδη και αρκετά χρόνια πριν η Εθνική ομάδα των ανδρών υπό τις οδηγίες του Ούλφ Σέφερτ.


Πληροφορίες-Φωτογραφίες: www.sport24.gr