Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Στην «νεοφώτιστη» Μυρίνη ο Κουτρούλιας


Στην Α΄ ΕΠΣ Καρδίτσας θα αγωνίζεται μετά από πολλά χρόνια (15 συγκεκριμένα) ο Μάκης Κουτρούλιας. Ο 34χρονος μεσοαμυντικός συμφώνησε με τον Α.Ο. Μυρίνης, ο οποίος είναι «νεοφώτιστος» στην κατηγορία.
Ο παλαιός παίχτης του Βελουχίου (2007-2008, 29 συμμετοχές και 4 γκολ) είχε πέρυσι μόλις δυο συμμετοχές στον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής, καθώς αποτέλεσε από πολύ νωρίς παρελθόν (Μετά την έλευση του προπονητή Τάσου Γκουτζίδη). Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην Β΄ και στην Γ΄ Εθνική, αλλά και για 8 σαιζόν στην Δ΄ Εθνική. Οι ομάδες, που έχει παίξει είναι οι ακόλουθες: Καρποχώρι, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου, Δήμητρα Τρικάλων, Αριάδνη Νάξου, Αστέρας Καρδίτσας, Ηρακλής Σοφάδων, ΑΠΟΚ Βελούχι, Αναγέννηση Ιεράπετρας, ΟΦ Ιεράπετρας, Οικονόμος Τσαριτσάνης και Α.Ο. Καρδίτσας.
Η Μυρίνη έδωσε μάλιστα φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις (Ήττα με 1-3). Στην συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζονται οι: Θοδωρής Τσιαντούλας, Τάσο Δανιήλ, Ηλίας Σιούρτος και Χρήστος Ζάρρας, που έπαιξαν πέρυσι στον 4ο όμιλο με τον Ταυρωπό, ενώ ο τελευταίος συνέχισε στο δεύτερο μισό στην πρωταθλήτρια Αναγέννηση Καρδίτσας.