Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Φτιάχνουν την φυσική κατάσταση τα δελφίνια του ΚΟΚ

Εδώ και μια εβδομάδα οι αθλητές του Κολμβητικού Ομίλου Καρπενησίου πραγματοποιούν απογευματινές προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Τα «δελφίνια» του ΚΟΚ έχουν βγει εκτός πισίνας, καθώς θέλουν να βελτιώσουν την φυσική κατάσταση εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που αρχίζει.
Η αγωνιστική ομάδα του ΚΟΚ, όπως και η προαγωνιστική προπονείται στο αθλητικό κέντρο υπό την καθοδήγηση του προπονητή του συλλόγου Μάκη Τριανταφύλλου.
Οι κολυμβητές στα μέσα Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν να προπονούνται στο κολυμβητήριο, όπου θα αρχίσει και η νέα κολυμβητική χρονιά.
Οι στόχοι για αυτή την χρονιά είναι υψηλοί, ενώ σαφώς απαιτείται αρκετή δουλειά. Πέρυσι ο σύλλογος κατάφερε να έχει ανοδική τροχιά και να διακριθεί.

Μια χρονιά επιτυχιών
Στο παρελθόν ανήκει μια σεζόν που έφερε επιτυχίες ξανά στον Κολυμβητικό Όμιλο Καρπενησίου. Ο ΚΟΚ μετά από αρκετά χρόνια κατάφερε να διακριθεί τον Ιούλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και έχει θέση στην πρώτη 8αδα. Συγκεκριμένα η Αργυρώ Σταθοπούλου στην κατηγορία κορασίδων στα 1500 μέτρα ελεύθερο τερμάτισε στην 7η θέση με χρόνο 18.23.22.
Ο ΚΟΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ(10-14 Ιουλίου) συμμετείχε με δυο αθλήτριες την Αργυρώ Σταθοπούλου (Γεννηθείσα το 1997) και την Νίκη Κουρλού (Γεννηθείσα το 1996).
Η Σταθοπούλου αγωνίστηκε επίσης στα 400 μέτρα ελεύθερο και κατετάγη 15η με χρόνο 4.43.94 και στα 800 μέτρα ελεύθερο, όπου κατέλαβε την 12η θέση με χρόνο 9.42.88.
Η Κουρλού στα 50 μέτρα ελεύθερο κατέλαβε την 22η θέση με χρόνο 29.70 και στα 50 μέτρα πεταλούδα ήρθε 32η με χρόνο 32.93.







Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος