Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Αγώνες στο Καρπενήσι ζητά ο Κ.Ο.Κ.

 












Την επιθυμία του για πραγματοποίηση αγώνων κολύμβησης της Περιφέρειας Στέρεας Ελλάδας στο Καρπενήσι εξέφρασε ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου με επιστολή, που απέστειλε στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.).
Να τονιστεί πως η Αναγέννηση Λαμίας, ο Πρωτέας Λαμίας, ο Νηρέας Λαμίας, ο Ν.Ο. Ιτέας και ο Α.Κ.Ο. Χαλκίδας ψήφισαν να γίνουν οι αγώνες στο ανοιχτό κολυμβητήριο Λαμίας.
Στην επιστολή του Κ.Ο.Κ., την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Κώστας Νικόπουλος τονίζεται μεταξύ άλλων: «Είμαστε από τους συλλόγους ο πιο απομακρυσμένος με συνέπεια να χρειαζόμαστε περισσότερες και δαπανηρότερες μετακινήσεις από κάποιους άλλους συλλόγους. Όλοι μας ζήσαμε τις περυσινές συνθήκες στο ανοιχτό κολυμβητήριο Χαλκίδας με θερμοκρασίες στο 0 η και κάτω, τα παιδιά διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο κακώσεων και ατυχημάτων. Εφόσον υπάρχει η εναλλακτική του κλειστού κολυμβητηρίου Καρπενησίου και η συμπαράσταση του Δήμου στην διεξαγωγή των αγώνων δεν βλέπω τον λόγο οι αγώνες να διεξαχθούν στο ανοιχτό της Λαμίας. Εμείς ως σύλλογος συμφωνούμε να διεξαχθούν στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ. Ας αποφασίσουμε λοιπόν με γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών.». Κλείνοντας τονίζει: «Σας ενημερώνουμε ότι σε διαφορετική περίπτωση για χειμερινές ημερίδες εκτός κλειστού κολυμβητηρίου δεν θα συμμετέχουν οι αθλητές μας.»