Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Με προβλήματα τραυματισμών υποδέχεται την Αγιά

Με αρκετά προβλήματα εξ αιτίας τραυματισμών θα υποδεχτεί την Κυριακή τον Δωτιέα Αγιάς ο Αίολος. Οι Ευρυτάνες ξεκινούν με εντός έδρας αναμέτρηση τον δεύτερο γύρο και αντιμετωπίζουν έναν ισχυρό αντίπαλο.
Ο Σπύρος Κολόκας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι : Βασίλης Ντουφεκιάς και Βασίλης Κολόκας. Ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζάχου Πολυτσέρη και του Χρήστου Τσαρτσαρά. Οι ποδοσφαιριστές λιγοστεύουν και ο 47χρονος προπονητής έχει ελάχιστες επιλογές για τον καταρτισμό της 11αδας.
Οι ποδοσφαιριστές του Αίολου θα αγωνιστούν και στο συγκεκριμένο ματς χωρίς άγχος και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Στα μεταγραφικά δεν έχει γίνει ακόμη κάποια κίνηση από την ομάδα του Αίολου, ενώ σταμάτησε μέσα στην εβδομάδα το ενδιαφέρον για τον επιθετικό του ΑΠΟΚ Δημήτρη Κουρλό.
Ο Αίολος βρίσκεται στην τελευταία θέση με 1 βαθμό και -12 από το όριο της παραμονής. Ο Δωτιέας Αγιάς καταλαμβάνει μαζί με Α.Ο. Καρδίτσας και Αχιλλέα Δομοκού την 2η θέση έχοντας 16 βαθμούς.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/1 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου, η οποία είναι η 1η του δεύτερου γύρου. Το ματς του Καρπενησίου θα διευθύνει Δημήτρης Κουφογιάννης από την Φωκίδα, με βοηθούς τον Στέλιο Καραγιάννη και Γιώργο Τσανούσα από τον ίδιο σύνδεσμο.

Με 3 προπονήσεις
3 φορές προπονήθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές του Αίολου. Προπονήθηκαν την Δευτέρα 14/1, την Τετάρτη 16/1 και ολοκλήρωσαν σήμερα Παρασκευή την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο ματς. Η προπόνηση της Παρασκευής έγινε κάτω από χιονόπτωση και την παρουσία λίγων ποδοσφαιριστών. Προπονήθηκαν μαζί και οι ποδοσφαιριστές της Ποταμιάς, την οποία επίσης προπονεί ο κ. Κολόκας.

Χωρίς τιμωρημένους
Κανείς ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στο ποινολόγιο της ΕΠΟ.

Τραυματίες Κολόκας-Ντουφεκιάς

 












Μπορεί να μην υπάρχουν τιμωρίες, ωστόσο υπάρχουν αρκετά προβλήματα από τραυματισμούς. Ο Βασίλης Κολόκας τραυματίστηκε στον ώμο στο ματς με την Λαμία και θα απουσιάσει την Κυριακή, ρήξη συνδέσμου έχει υποστεί ο σκληροτράχηλος στόπερ Βασίλης Ντουφεκιάς και ούτε και αυτός θα παίξει την Κυριακή. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του  Ζάχου Πολυτσέρη, ο οποίος έπαιξε και με την Λαμία με μικροπρόβλημα τραυματισμού. Τράβηγμα έχει υποστεί και το αστέρι της ομάδας ο Άλεξ Μπακαλίδης, όπως όλα δείχνουν όμως θα αγωνιστεί κανονικά. Δεν προπονήθηκε και αυτή την εβδομάδα ο Καρδιτσιώτης Χρήστος Τσαρτσαράς, όπως και οι παίκτες που δεν διαμένουν στο Καρπενήσι (Νούλας, Κατσαρής, Αζακάς).

Χωρίς μεταγραφή
Δεν έχει κάνει από κάποια μεταγραφική κίνηση η ομάδα του Αίολου. Έχουν γίνει κάποιες επαφές με ποδοσφαιριστές. Ενώ μέσα στην εβδομάδα η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του  σέντερ φορ του Βελουχίου Δημήτρη Κουρλού.

12η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Αίολος-Δωτιέας Αγιάς 20-1-2012 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 15:00
Διαιτητής: Δημήτριος Κουφογιάννης(ΣΔΠ Φωκίδας)
1ος Βοηθός: Στέλιος Καραγιάννης(ΣΔΠ Φωκίδας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Τσανούσας(ΣΔΠ Φωκίδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αθανάσιος Κλειτσάκης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

* Το “Evrytania Sport” θα σας ενημερώνει και αυτή την Κυριακή στην αρχική του σελίδα για την εξέλιξη της αναμέτρησης του Αίολου με την Aγιά, καθώς και για τα υπόλοιπα παιχνίδια του 4ου ομίλου.






Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος