Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Αυξημένης δυσκολίας εκτός έδρας συνάντηση για τον Αίολο

Κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της Λαμίας κλείνει τον 1ο γύρο της παρουσίας του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ο Αίολος. Η ομάδα της Ευρυτανιάς ξεκινάει το 2013 με μια ιδιαίτερα εκτός έδρας δύσκολη αναμέτρηση και όπως όλα δείχνουν θα κλείσει τον πρώτο γύρο χωρίς να έχε γευτεί την χαρά της νίκης.
Ο Σπύρος Κολόκας προπόνησε τρία απογεύματα τους ποδοσφαιριστές του και θα ντεμπουτάρει την Κυριακή στην Λαμία. Είναι ο 4ος τεχνικός που καθοδηγεί τον Αίολο και ενώ βρισκόμαστε ήδη στο κλείσιμο του 1ου γύρου. Ο κ. Κολόκας θα προσπαθήσει να περάσει την δική του φιλοσοφία στον Αίολο και να τον κάνει πάνω όλα δεμένο σύνολο.
Ο ΠΑΣ Λαμία φιγουράρει στην κορυφή της κατηγορίας με 25 βαθμούς έχοντας μόλις μια απώλεια βαθμών, την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ανδρούτσο Γραβιάς. Ο Αίολος παραμένει στην τελευταία θέση με 1 βαθμό και απέχει 11 ολόκληρους βαθμούς από την γραμμή της παραμονής. Πρόκειται για δυο ομάδες, οι οποίες έχουν αντίθετη πορεία.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/1 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής. Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Σαμιώτης Γεώργιος Σφέτσιας, με βοηθούς τους Γιώργο Ράπτη και Φάτ Ρούσση από τα Τρίκαλα.

Στο πλαστικό
Στο Δημοτικό στάδιο του Καρπενησίου, που διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα προπονήθηκαν οι παίκτες του Αίολου. Ο Σπύρος Κολόκας πραγματοποιήθηκε 3 απογευματινές προπονήσεις και η προετοιμασία για το δύσκολο ματς της Κυριακής ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11/1.

Δεν προπονήθηκε ο Τσαρτσαράς


Καμία προπόνηση δεν πραγματοποίησε τις ημέρες των γιορτών ο Καρδιτσιώτης χαφ Χρήστος Τσαρτσαράς. Απουσιάζουν επίσης από τις προπονήσεις οι: Μιχάλης Νούλας, Χρήστος Κατσαρής και Πάνος Αζακάς, που δεν διαμένουν στο Καρπενήσι

Ιδιαίτερο ντεμπούτο
Κόντρα σε μια ομάδα που έπαιξε πριν αρκετά χρόνια θα κάνει ντεμπούτο στην Δ΄ Εθνική ο Σπύρος Κολόκας. Ο παλαίμαχος άσος έχει φορέσει την φανέλα της ιστορικής Λαμίας, καθώς και του Αίολου.

Θα απουσιάσει ο Νικολάου


Ο αριστερός μπακ-χαφ Νίκος Νικολάου, που έχει παίξει σε όλα τα ματς πρωταθλήματος μέχρι στιγμής συμπλήρωσε 4 κίτρινες και δεν θα παίξει κόντρα στην Λαμία. Επιστρέφει από τιμωρία ο έμπειρος αρχηγός Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος. Ο κ. Κολόκας θα έχει στην διάθεση του, τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς όσοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού το ξεπέρασαν.

Για το απόλυτο «Κάτελ»-«Ζάρα» 

 












Τρεις ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ευρυτανίας έχουν αγωνιστεί σε όλα τα ματς. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κατελούζο, τον Χάρη Ζαραβέλη και τον Νίκο Νικολάου, όμως ο τελευταίος θα απουσιάσει λόγω καρτών στην Λαμία.

11η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Λαμία-Αίολος 13-1-2012 ΔΑΚ Λαμίας 15:00
Διαιτητής: Γεώργιος Σφέτσιας(ΣΔΠ Σάμου)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Ράπτης(ΣΔΠ Τρικάλων)
2ος Βοηθός: Φατ Ρούσση(ΣΔΠ Τρικάλων)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Στάθης(ΣΔΠ Καρδίτσας)

* Το “Evrytania Sport” θα σας ενημερώνει  στην αρχική του σελίδα για την εξέλιξη της αναμέτρησης του Αίολου με την Λαμία, καθώς και για τα υπόλοιπα παιχνίδια του 4ου ομίλου.







Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος