Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Τα τελευταία νέα του Δωτιέα Αγιάς

Με καθυστέρηση δέκα ημερών θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι ο Δωτιέας Αγιάς. Αντιμετωπίζει την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου τον Αίολο με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο. Ο αγώνας είναι για την 12η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος) και είχε αναβληθεί λόγω του χιονιού. Το συγκρότημα του Κώστα Μάγγου μετά από τέσσερα συνεχόμενα ισόπαλα αποτελέσματα κατάφερε να «σπάσει» το αήττητο της Λαμίας και να επιβληθεί με 2-1 (Σκόρερ ο Βαγγέλης Τζιόλας και ο Αλέκος Κουβελάς), επιστρέφοντας στις νίκες.
«Έχασε» ωστόσο δυο ποδοσφαιριστές του, που λόγω τιμωρίας θα απουσιάσουν από τον αγώνα με τον Αίολο. Ο Δωτιέας διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, δεχόμενος μόλις 5 γκολ. Βρίσκεται στην 3η θέση με 19 πόντους, όσους και η Ελασσόνα, ενώ με νίκη θα περάσει μόνος 2ος, πάνω από τον Α.Ο. Καρδίτσας και στο -7 από την Λαμία.
Οι Αγιώτες αγωνίστηκαν ως εξής στο 2-1 επί της Λαμίας: Μπαχτσιβάνος, Ριζούλης, Γεωργαντζιάς, Τσακάλι, Πολύζος, Συκιώτης, Τσατσαλίδης (89΄ Κωστούλας), Ντακούλας, Κοταρέλας (86΄ Σιμούλης), Τζιόλας (94΄ Τσένος), Κουβελάς.
Τέσσερις φορές έχει σκοράρει ο Βαγγέλης Τζιόλας, δυο  ο Γιώργος Τσατσαλίδης και ο Αλέκος Κουβελά και από μια οι: Λεωνίδας Κωστούλας, Κώστας Κοταρέλας και Σούλης Σιμούλης. Δεν έχουν χάσει αγώνα (11 συμμετοχές) οι: Σούλης Σιμούλης, Αλέκος Κουβελάς, Αουρέλ Τσακάλι, Σωτήρης Τσένος και Γιώργος Τσατσαλίδης.

Χωρίς Ριζούλη-Συκιώτη 


Με δυο αρκετά σοβαρές απουσίες θα παραταχτεί ο Δωτίεας στο Καρπενήσι. Αποβλήθηκαν στο ντέρμπι με την Λαμία δυο ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα ο Κώστας Συκιώτης και ο Αλέξανδρος Ριζούλης.

Ισχυρή μεταγραφή ο Γεωργαντζιάς


Τον 30χρονο αμυντικό, καταγόμενο από την Λάρισα Κώστα Γεωργαντζιά απέκτησε μετά τους Κώστα Καραπλιάγκο και Αστέριο Μπαχτσιβάνο ο Δωτιέας. Πρόκειτια για μια πολύ σημαντική κίνηση. Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Τηλυκράτη Λευκάδας(Football League 2), ενώ έχει παίξει επίσης στον Ποσειδώνα Νέων Πόρων, στον Απόλλωνα Λάρισας, στον Ολυμπιακό Βόλου, στα Τρίκαλα, στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στον Τύρναβο από το 2009 έως το 2012. Ο Γεωργαντζιάς έπαιξε για πρώτη φορά στο 2-1 κόντρα στην Λαμία.

Ντεμπούταρε ο Μπαχτσιβάνος


Την πρώτη του εμφάνιση στο παιχνίδι με την Λαμία πέραν του Γεωργαντζιά έκανε και ο 20χρονος πορτιέρο Αστέρας Μπαχτσιβάνος, που ήρθε από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Έφυγε ο Βαΐτσης


Χωρίς τον κεντρικό αμυντικό Γιάννη Βαΐτση, που μεταγράφηκε στην Δήμητρα Γιάννουλης συνεχίζουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο ποδοσφαιριστής, που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ με τους Αγιώτες έπαιξε σε 8 συνολικά παιχνίδια.

Διαβάστε το αναλυτικό αφιέρωμα, που είχε δημοσιευτεί για τον Δωτιέα (Τα στατιστικά ισχύουν πριν το παιχνίδι με την Λαμία): http://evrytaniasport.blogspot.gr/2013/01/4.html
Διαβάσετε την συνέντευξη του ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού του Αουρέλ Τσακάλι:  http://evrytaniasport.blogspot.gr/2013/01/blog-post_18.html

Φωτογραφία(Κεντρική): www.athleticlarissa.gr