Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚ Βελούχι-Φραγκίστα 6-2

Καταιγιστικός ήταν ο ΑΠΟΚ, που μέσα σε 25 λεπτά στο πρώτο μέρος σκόραρε 6 φορές και συνέτριψε την «ουραγό» Φραγκίστα με 6-2. Το «κυανόλευκο» συγκρότημα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά το ισόπαλο ντέρμπι με την Μυρίκη.
Η αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο 2/2 στο Προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας και έγινε παρουσία περίπου 30 φιλάθλων. Διεξήχθη κάτω από συννεφιά και με θερμοκρασία υψηλή για την εποχή γύρω στους 10 βαθμούς.
Ο ΑΠΟΚ του Γιώργου Κρασιά, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος «καθάρισε» εύκολα την υπόθεση-νίκη, σκοράροντας 6 φορές. Κατάφερε να κυριαρχήσει και να επιβάλλει τον ρυθμό του, όπου μέσα σε 27 λεπτά (13΄-39΄) πέτυχε και τα 6 τέρματα. Στην συνέχεια χαλάρωσε και δεν είχε καλή επιθετική ανάπτυξη και μοιραία δεν κατάφερε να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη του. Από δυο γκολ πέτυχαν οι επιθετικοί Τάκης Σαϊτης και Μπάμπης Καρβέλης. Αμυντικά οι «κυανόλευκοι» υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και εκτέθηκαν.
Η Φραγκίστα του Γιώργου Περούλα επηρεασμένη από την αποχή έδωσε το 1ο ματς για το 2013 και δέχτηκε την πιο βαριά της ήττα. Είχε ένα εφιαλτικό πρώτο μέρος, όπου η άμυνα της έμπαζε. Μπορεί να ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με τον Ηλία Λάμπρου, η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΠΟΔΦ έκλεισε την άμυνα του, παίζοντας και με 3ο κεντρικό αμυντικό και δεν δέχτηκε κανένα τέρμα. Απείλησε σε αρκετές αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να είχε μειώσει και άλλο τον δείκτη του σκορ.
Ο ΑΠΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση και έφτασε τους 26 βαθμούς και στο +9 από τον 5ο Άγιο Προκόπιο. Η Φραγκίστα παραμένει στον «πάτο» της βαθμολογίας χωρίς νίκη και με 2 βαθμούς. Απέχει 3 πόντους από την προτελευταία Παλαιοκατούνα.

Λίγος κόσμος
Περίπου 30 φίλαθλοι βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής. Ο αγώνας ήταν αρχικά να διεξαχθεί το Σάββατο 19/1, αλλά λόγω των συνεχόμενων αναβολών εξ αιτίας του χιονιού διεξήχθη μετά από 2 εβδομάδες.

Αντικατάσταση Γαλάνη


Ο αρχικά ορισθέντας 2ος βοηθός Ηλίας Γαλάνης αντικαταστάθηκε από τον Μίλτο Ελ Ταχάν (Φωτογραφία). Ο Γαλάνης εδώ και μερικές εβδομάδες υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και μόνο σε ημέρες, που έχει άδεια θα σφυρίξει ξανά αγώνες.

Υπό το βλέμμα Φλωράκη


Το ματς παρακολούθησε από την κερκίδα ο προπονητής Γιάννης Φλωράκης, ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες θα αναλάβει μετά από 3 χρόνια την τεχνική ηγεσία της ομάδας και πάλι. Ο προπονητής αποχώρησε από τον ΑΠΟΚ το καλοκαίρι του 2010 μετά τον υποβιβασμό της ομάδας την τελευταία αγωνιστική κόντρα στα Μετέωρα. Μαζί του παρακολούθησε το ματς και ο πρώην τεχνικός του Αίολου Νίκος Τριανταφυλλόπουλος.


Συσπειρωμένος ο ΑΠΟΚ
Έντονη ήταν η διοικητική παρουσία του Βελουχίου, αφού αρκετά μέλη του Δ.Σ. βρέθηκαν στο γήπεδο. Παρών ήταν ο Πρόεδρος Ανδρέας Θεολόγου (Παρακολούθησε το ματς στο 2ο μέρος) και τα διοικητικά στελέχη : Νεκτάριος Καρδαμπίκης, Κώστας Πασσάς, Ανδρέας Κονδύλης (Βρέθηκε στο δεύτερο μέρος) και Ανδρέας Κατσακιώρης.




Μόνο ο Γαλανός


Από πλευρά Δυτικής Φραγκίστας στον πάγκο βρέθηκε ο Αντιπρέοδρος Χρήστο Γαλανός, ο οποίος έκανε και τις αλλαγές και έδινε οδηγίες. Απουσίαζε για πρώτη φορά ο Πρόεδρος Αντώνης Κολοκύθας.

Έπαιξε μετά από 1.5 μήνα
Περίπου 45 ημέρες αγωνιστικής απραξίας είχε η ομάδα της Φραγκίστας. Την μοναδική αγωνιστική του 2013 στις αρχές του Γενάρη είχε ρεπό και τελευταία φορά είχε παίξει το Σάββατο 15 Δεκέμβρη με τα Άγραφα.

Πηγαδάκι Φλωράκη-Τσιτούρη
Στην κερκίδα βρέθηκε και ο παλιός Πρόεδρος του ΑΠΟΚ Μπάμπης Τσιτούρης, ο οποίος τα είπε με τον Γιάννη Φλωράκη. Οι δυο τους τράβηξαν αρκετά χρόνια «κουπί» στην ομάδα, καθώς συνεργάστηκαν στην Δ΄ Εθνική από το 2006 μέχρι το 2010, που αποτελεί την «χρυσή» εποχή στην ιστορία του συλλόγου.


Ντεμπούτο Λάμπρου


Σε θέση μεσοαμυντικού αγωνίστηκε ο 45χρονος Ηλίας Λάμπρου, που αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Γραμμένη Φθιώτιδας. Ήταν το μοναδικό απόκτημα των φιλοξενούμενων. Ο Λάμπρου έχει αγωνιστεί σε αρκετές Φθιωτικές ομάδες, αλλά και στον ΑΠΟΚ. Σκόραρε στο 18ο λεπτό το γκολ της ισοφάρισης και έκανε ιδανικό ατομικό  ντεμπούτο με την νέα του ομάδα.

4 αλλαγές


Με 4 νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα έπαιξε ο ΑΠΟΚ σε σχέση με το ματς της 13ης αγωνιστικής κόντρα στην Μυρίκη. Βασικός ξεκίνησε για πρώτη φορά ο επιθετικός Μπάμπης Καρβέλης, ο δεξιός μπακ Πάνος Ράπτης, ο νεαρός στόπερ Αντώνης Ζαχαρόπουλος και ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Φλωράκης που επέστρεψε έπειτα από τραυματισμό στον ώμο. Πήραν τις θέσεις των : Δημήτρη Κουρλού (Μεταγράφηκε στην Γραβιά), Κώστα Μπόνια (Έμεινε στον πάγκο, καθώς έχει πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό), Βασίλη Τσουκαλά (Αγωνίστηκε ως αλλαγή) και Κώστα Γιαννόπουλου(Απουσίαζε).

Ίδια ομάδα
Μόλις μια αλλαγή είχε η 11αδα της Φραγκίστα συγκριτικά με το ματς του Δεκεμβρίου με τα Άγραφα. Το νέο απόκτημα της ομάδας ο Ηλίας Λάμπρου ξεκίνησε στην 11αδα αντί του Πάνου Καζάκου, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή.

Το πιο παραγωγικό
Το 6-2 ήταν το πιο παραγωγικό σκορ του φετινού πρωταθλήματος μαζί με το 5-3 του Αγίου Προκοπίου έναντι στον ΑΠΟΚ.

Σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Κουτσουπιάς


Ο 19χρονος Χάρης Κουτσουπιάς αγωνίστηκε σε θέση αμυντικού χαφ και είχε αρκετά καλή παρουσία. Στις προηγούμενες αναμετρήσεις έπαιξε στην επίθεση της ομάδας. Στην θέση του χαφ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και με την μικτή ομάδα νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Από δυο Καρβέλης-Σαϊτης
Δυο τέρματα πέτυχαν οι Μπάμπης Καρβέλης και Τάκης Σαϊτης. Μάλιστα ο πρώτος σκόραρε για πρώτη φορά με την ομάδα του ΑΠΟΚ παίζοντας για πρώτη φορά στην βασική 11αδα της ομάδας, ο δεύτερος έφτασε τα 4 γκολ.

Α΄ Μέρος

Οδηγίες ο Πασσάς


Ο Γιώργος Κρασιάς απουσίαζε εξ αιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων , όπως και ο βοηθός του Χρήστος Γιαννίτσαρης. Οδηγίες από τον πάγκο έδινε ο γενικός γραμματέας Κώστας Πασσάς, που στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων της Ευρυτανίας. Στα αξιοσημείωτα πως ο κ. Πασσάς παρότι αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στο Βελούχι δεν έτυχε ποτέ να είναι προπονητής του!.


Η πρωτοβουλία στους «κυανόλευκους»
Το Βελούχι ξεκίνησε από το 1ο λεπτό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξε από νωρίς το γκολ.



 
Κατάρρευσε
Ενώ ξεκίνησε καλά στα πρώτα λεπτά η Φραγκίστα από το 20ο λεπτό και έπειτα εκτέθηκε στην άμυνα και δέχτηκε σωρεία τερμάτων.

Γκολ με Σαϊτη


Στο 13ο λεπτό ο Τάκης Σαϊτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά άνοιξε το σκορ.



Άμεση απάντηση
Η Φραγκίστα δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε 5 λεπτά αργότερα. Ο Γιάννης Μπισμπίκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ηλίας Λάμπρου από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 1ο του τέρμα με την Φραγκίστα και να σκοράρει κόντρα στην παλιά του ομάδα.




5 γκολ σε 16 λεπτά
Ο ΑΠΟΚ από το 24ο έως 39ο λεπτό πέτυχε 5 γκολ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του. Η άμυνα της Φραγκίστας παρουσίασε πολλά κενά και τα πλήρωσε.

«Εκρηκτικό»  5λεπτο


Ο επιθετικός Μπάμπης Καρβέλης μέσα σε 5 λεπτά σκόραρε δυο φορές και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 24΄ μετά από κόρνερ του Τάκη Σαϊτη «έγραψε» το 2-1 και στο 29ο λεπτό μετά από ασίστ του Δημήτρη Τσιλιμέκη σκόραρε με δυνατό σουτ για δεύτερη φορά στο ματς.



 

Άλλα δυο από «Κούτσι»-Σαϊτη
Ο Μπάμπης Καρβέλης παρέδωσε την σκυτάλη στον έτερο επιθετικό Τάκη Σαϊτη, που μετά από έξοχη μπαλιά του Χάρη Κουτσουπιά στο 35ο λεπτό διαμόρφωσε με διαγώνιο σουτ το 5-1. Αυτό ήταν το 2ο προσωπικό τέρμα για τον 31χρονο φορ Σαϊτη. Νωρίτερα ο Χάρης Κουτσουπιάς στο 32΄ σκόραρε για φορά στο πρωτάθλημα, κάνοντας το 4-1.


Διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι
Στο 37ο λεπτό ο ΑΠΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κώστα Ντάλλα πάνω στον Δημήτρη Τσιλιμέκη. Ο ρέφερι Βασίλης Λάμπρου υπέδειξε να συνεχιστεί το ματς και δεν είδε κάποια παράβαση.

Ο «Τσίλι» το 6ο


Ο βραχύσωμος Δημήτρης Τσιλιμέκης στο 39ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πάνου Ράπτη σκόραρε το 6ο τέρμα της ομάδας του. Βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στο φετινό πρωτάθλημα.



Ήρθε στο 43΄
Από το 43ο λεπτό και έπειτα ο Γιώργος Κρασιάς ήρθε στο γήπεδο και καθοδήγησε την ομάδα. Είναι το τελευταίο του ματς ως προπονητής, αφού θα στα 42 του θα φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.


Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Ο Συγκελόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Ντάλλας έκανε άστοχη έξοδο και ο Σαϊτης στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε από κοντά πάνω από το τέρμα της Φραγκίστας.
13΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαϊτη από πλάγια αριστερά πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.
18΄: Ο Μπισμπίκης Ι. εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και μετά από αδράνεια στην άμυνα του ΑΠΟΚ ο Λάμπρου εξ επαφής έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1.
21΄: Ο Κρίντας πάσαρε στον Καρβέλη, που σούταρε δυνατά από το ύψος του πέναλτι, ο γκολκίπερ της Φραγκίστας απέκρουσε σωτήρια και στην συνέχεια ο Σαϊτης έκανε επιθετικό φάουλ στον πορτιέρο του ΑΠΟΔΦ.
24΄: Χαμηλή εκτέλεση κόρνερ του Σαϊτη από αριστερά πέρασε από όλους και ο Καρβέλης μέσα από την μικρή περιοχή με σουτ πέτυχε το 2-1.
29΄: Ο Φλωράκης σέντραρε από δεξιά, ο Τσιλιμέκης στόπαρε και πάσαρε στον Καρβέλη, που λίγο έξω από την μικρή περιοχή με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Ντάλλα έγραψε το 3-1.
32΄: Ο Κουτσουπιάς σέντραρε από αριστερά και την κοντινή κεφαλιά του Καρβέλη στο δεύτερο δοκάρι προ του Ντάλλα απέκρουσε σωτήρια στην γραμμή ο Μάκκας. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κουτσουπιάς με χαμηλό σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε την αριστερή γωνία της Φραγκίστας (4-1).
35΄: Ο Κουτσουπιάς με έξοχη κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Σαϊτη, που μπήκε αφύλακτος στην περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ στην αριστερή γωνία του Ντάλλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1.
39΄: Ο Ράπτης Π. σέντραρε από δεξιά και μετά από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα ο Τσιλιμέκης από κοντά με κεφαλιά «έγραψε» το 6-1.

Β΄ Μέρος

Πρώτη για Κουτσονίκα


Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε το μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΚ  από τον γειτονικό Τυμφρηστό Παναγιώτης Κουτσονίκας. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε θέση δεξιού μεσοεπιθετικού.

3ος κεντρικός ο Σερπάνος


Σε ρόλο λίμπερο έπαιξε στο δεύτερο μέρος ο έμπειρος Δημήτρης Σερπάνος. Ο ποδοσφαιριστής έφυγε από την επίθεση και γύρισε πίσω, προσφέροντας σιγουριά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Σαν στόπερ μπροστά του είχε τους Γιώργο Περούλα και Κώστα Ντάλλα.

Έπεσε ο ρυθμός
Δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον ίδιο ρυθμό ο ΑΠΟΚ και στην επανάληψη, που έριξε αισθητά την απόδοση του.

Μείωσε ο Ι. Μπισμπίκης


Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Μπισμπίκης της Φραγκίστας μείωσε στο 62ο λεπτό στο τελικό 6-2, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Σερπάνου και σουτ του ίδιου από κοντά. Ο Μπισμπίκης σημείωσε το 4ο του γκολ, έχοντας ένα περισσότερο από τν Σερπάνο.


Αποχώρησε τραυματίας


Ο Μπάμπης Καρβέλης αποχώρησε τραυματίας στο 70ο λεπτό, αφού ένοιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Την θέση του πήρε 5 λεπτά αργότερα ο στόπερ Βασίλης Τσουκαλάς (Φωτογραφία), αφού δεν έχει αλλάξει και δεν υπήρχε άλλος ετοιμοπόλεμος αναπληρωματικός στην διάθεση του Γιώργου Κρασιά.




Ευκαιρία για 6-3
Ο σκόρερ του 6-2 Γιάννης Μπισμπίκης 4λεπτά πριν το φινάλε έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει και άλλο το σκορ, αλλά πλάσαρε άστοχα.


Οι καλύτερες φάσεις
53΄: Ο Σαϊτης πάσαρε στον Τσιλιμέκη, ο οποίος πλάσαρε από καλή θέση και ο Ντάλλας μπλόκαρε εύκολα.
62΄: Ο Σερπάνος εκτέλεσε φάουλ λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και αριστερά και ο Μπισμπίκης Ι. από κοντά με σουτ στην αριστερή γωνία του ΑΠΟΚ μείωσε στο τελικό 6-2.
70΄: Αδύναμο πλασέ του Κατσαδούρου εκτός περιοχής μπλόκαρε ο Κόκκοτος.
73΄: Ο Σαϊτης βρήκε τον Κουτσουπιά, που σούταρε και μπλόκαρε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.
79΄: Ο Μπισμπίκης Β. έκλεψε από τον Ράπτη, μπήκε στην περιοχή, σούταρε και ο Κόκκοτος μπλόκαρε.
80΄: Ο Κουτσουπιάς πάσαρε στον Κουτσονίκα, που σούταρε, αλλά ο Ντάλλας απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.
86΄: Ο Μπισμπίκης Ι. έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή απέναντι στον Κόκκοτο, αλλά πλάσαρε από κοντά λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
93΄: Ο Κουτσουπιάς βρήκε τον Σαϊτη, ο οποίος σούταρε και ο Ντάλλας μπλόκαρε σταθερά.

Κίτρινες Κάρτες
Ράπτης Π., Καρβέλης, Ντάλλας Κ.

Διακριθέντες
ΑΠΟΚ Βελούχι : Κουτσουπιάς, Καρβέλης, Σαϊτης, Τσιλιμέκης
Φραγκίστα : Μπισμπίκης Ι., Σερπάνος

Δηλώσεις Προπονητών

Γιώργος Κρασιάς (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Ξεκινήσαμε δυνατά, θέλοντας να καθαρίσουμε το παιχνίδι εάν γίνονταν από το πρώτο 20λεπτο. Προηγηθήκαμε ,στην συνέχεια δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένο. Μετά είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, καταφέραμε μέχρι το 40΄ να φτάσουμε το σκορ σε υψηλά επίπεδα, παίζοντας καλή μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξέρω τι άλλαξε, ίσως επαναπαυθήκαμε, δεν ήταν η απόδοση μας αυτή που έπρεπε, αν και βγήκαν κάποιες φάσεις, για να κάνουμε το σκορ πιο μεγάλο. Τέλος καλό όλα καλά, συνεχίζουμε την προσπάθεια.»
Σχετικά με την ερχόμενη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας δήλωσε: «Πιθανόν να επιστρέψω στην ενεργό δράση. Είναι κάτι που το ήθελα και από το καλοκαίρι, αλλά στην κατάσταση που βρέθηκε η ομάδα, είπα να βοηθήσω από το πόστο του προπονητή. Είμαι στρατιώτης στον ΑΠΟΚ και από όπου μου ζητηθεί θα προσφέρω όποιες υπηρεσίες μπορώ.»

Γιώργος Περούλας (Φραγκίστα): «Είχαμε δυο μήνες να παίξουμε ποδόσφαιρο, περιμέναμε να αντιμετωπίσουμε μια πιο δυνατή ομάδα από εμάς, όπως είναι ο ΑΠΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και δεχτήκαμε τα γκολ, σαν να είμαστε τελείως άπειροι, 2-3 γκολ ήλθαν από λάθη της άμυνας. Χρειάστηκε να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, για να ξυπνήσει η ομάδα και φάνηκε με την είσοδο μας στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ, είχαμε δυο κλασσικές ευκαιρίες να μειώσουμε και άλλο το σκορ. Με την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και ότι θα παλέψουμε για την παραμονή. Μας δυσκόλεψε η μεγάλη διακοπή στην προσαρμογή, περιμέναμε πιο δυνατό ακόμη τον ΑΠΟΚ. Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι με την Ποταμιά στην έδρα μας. Ενισχύσαμε την ομάδα μας στο κέντρο με τον Ηλία Λάμπρου, ο οποίος δεν κατάφερε να συνεχίσει στο δεύτερο ημίχρονο και αποχώρησε λόγω τραυματισμού. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΚ και καλή συνέχεια.»

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιώργος Κρασιάς): Κόκκοτος, Ξαγάρας, Συγκελόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κρίντας, Κουτσουπιάς, Ράπτης Π., Τσιλιμέκης Δ., Φλωράκης(46΄ Κουτσονίκας), Σαϊτης, Καρβέλης(75΄ λ.τρ. Τσουκαλάς)

Φραγκίστα (Γιώργος Περούλας): Ντάλλας Σ., Μάκκας, Μακρής, Περούλας Γ., Ντάλλας Κ., Λάμπρου(55΄ Σάλτης Α.), Μπισμπίκης Β., Γερονίκος Π.(65΄ Καζάκος Π.), Μπισμπίκης Ι.(90΄ Μπισμπίκης Φ.), Σερπάνος Δ., Κατσαδούρος Κ.

Διαιτητής : Βασίλης Λάμπρου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)






















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος