Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Αγραφιώτης ο τεχνικός Νίκος Τριανταφυλλόπουλος


Στον πάγκο των Αγράφων βρίσκεται από σήμερα ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος αντικαθιστά τον Δημήτρη Αντωνίου, με τον οποίο η συνεργασία λύθηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο πρώην προπονητής του Αίολου ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Πρόκειται για τον άνθρωπο που..κατά κάποιον τρόπο στέρησε από πέρυσι στον Κατσαντώνη τον τίτλο του πρωταθλητή. Φέτος καλείται να τον οδηγήσει για πρώτη φορά σε αυτόν.
Ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα την Παρασκευή 8/2.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος έχει εργαστεί μόνο στον Αίολο και έφερε την ομάδα σε τροχιά επιτυχιών μετά από αρκετά στείρα χρόνια. Ήταν ο άνθρωπος που καθοδήγησε τον Αίολο κόντρα στα Άγραφα και κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα. Ο 40χρονος άρχισε την προπονητική του καριέρα μόλις το 2011, ολοκληρώνοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα. Σε σχεδόν 2 χρόνια παρουσίας του στον Αίολο ως τεχνικός (3 σαιζόν, 1 ωστόσο ολόκληρη) άφησε το «στίγμα» του. Την πρώτη από αυτές (2010-2011) κατάφερε να βελτιώσει την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας, χωρίς να προλάβει το «τρένο» των μπαράζ. Την δεύτερη (2011-2012) οδήγησε την ομάδα του Προφήτη Ηλία στην κατάκτηση του τίτλου ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια και ήρθε για αυτόν η πρόκληση της Δ΄ Εθνικής. Φέτος (2012-2013) καθοδήγησε τον σύλλογο στον 4o Όμιλο, ωστόσο μετά τα 4 πρώτα αποτυχημένα αποτελέσματα η συνεργασία των δυο πλευρών δεν συνεχίστηκε.
Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε (πλην του Αιόλου) στον ΑΠΟΚ, στον Άγιο Νικόλαο και στον Εύρυτο.