Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Δημήτρης (Ι) Νάσιος: «Οι τραυματισμοί, οι κάρτες και η απώλεια του Κοκονδύνη κόστισαν στην αγωνιστική μας πτώση»

Στην ιστοσελίδα μας παραχώρησε συνέντευξη ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του 4ου Ομίλου. Μιλάμε για τον Δημήτρη Νάσιο του Ιωάννη, ο οποίος αγωνίζεται φέτος με την φανέλα του Ανδρούτσου Γραβιάς. Η ομάδα της Φωκίδας βρίσκεται σε δυσμενή βαθμολογική θέση και την ερχόμενη Κυριακή (24-2) αντιμετωπίζει στο Καρπενήσι τον Αίολο.
Μας μιλά για την αγωνιστική πτώση της ομάδας, αναφερόμενος στους παράγοντες που συνετέλεσαν σε αυτήν. Σύμφωνα με αυτόν καθοριστικό ρόλο παίζουν η έλλειψη βάθους, οι τραυματισμοί και οι αρκετές τιμωρίες με την σημαντικότερη από αυτές να είναι του βασικού πορτιέρο Σπύρου Κοκονδύνη. Αναλύει τους λόγους της εντός έδρας ήττας από τον Ρήγα Φεραίο, ενώ τονίζει πως δύσκολα η ομάδα του θα καταφέρει τον στόχο της, καθώς έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.
Ερωτηθείς για τον Ευρυτάνα συμπαίχτη του Δημήτρη Κουρλό μας μιλά για τις ικανότητες αυτού του ποδοσφαιριστή, ωστόσο η κατάσταση της Γραβιάς τον τελευταίο καιρό δεν τον έχει βοηθήσει να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Για τον αγώνα με τον Αίολο αποκλειστικός στόχος  είναι η νίκη έστω και με μισό μηδέν. Αναφέρεται στους ανασταλτικούς παράγοντες του Καρπενησίου και στον αγώνα του πρώτου γύρου, που έληξε υπέρ των περυσινών πρωταθλητών Φωκίδας με 4-0.
Ο Φθιωτός επιθετικός με επαγγελματικές παραστάσεις από την Football League 2 Δημήτρης Νάσιος είναι γεννημένος στις 29-6-1989. Κατάγεται από το Μοσχοχώρι και είναι μάλιστα προπονητής στην τοπική και ιστορική Δόξα, που αγωνίζεται στην Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας. Αναδείχτηκε και αυτός από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, ενώ υπήρξε και μέλος του Ολυμπιακού Πειραιά (Έως το 2006), αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής!. Πέρασε επίσης από τον ΠΑΟ Ρούφ, τον Φωκικό και το Δήλεσι.
Αγωνίστηκε και τα δυο προηγούμενα χρόνια στον 4ο Όμιλο με την φανέλα της Λαμίας (2010-2011) και του Αγρότη Λιανοκλαδίου (2011-2012). Στους Λαμιώτες είχε και παλαιότερη θητεία και συγκεκριμένα το δεύτερο εξάμηνο της σαιζόν 2008-2009.
Το περασμένο καλοκαίρι «μετακόμισε» στην Γραβιά. Έχει απουσιάσει από αρκετά ματς λόγω τραυματισμού, ενώ στις 9 συμμετοχές, που έχει κάνει σκόραρε 5 φορές (Με τους Λιανοκλαδίτες πέρυσι σημείωσε 4). Είναι ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Κώστα Λίβα, ενώ συγκαταλέγεται και στους πρώτους του ομίλου.

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη:

Evrytania Sport: Δημήτρη να σε καλωσορίσουμε στην σελίδα μας. Που οφείλεται η αγωνιστική πτώση της ομάδας σου; Μίλησε μας για την πορεία της Γραβιάς.
Δημήτρης Νάσιος: «Ξεκινήσαμε την χρονιά, ξέροντας ότι το πρωτάθλημα και η παραμονή μας θα ήταν δύσκολη. Παρόλα αυτά ξεκινήσαμε πολύ καλά στον πρώτο γύρο, μαζέψαμε αρκετούς πόντους και παίζαμε και ωραίο ποδόσφαιρο. Στον δεύτερο γύρο τα πράγματα αλλάξανε. Η αγωνιστική πτώση της ομάδας οφείλεται στους πολλούς τραυματισμούς, στις πολλές κάρτες και σίγουρα στην απώλεια του Σπύρου Κοκονδύνη. Ήταν βαρόμετρο για την ομάδα μας και όταν μια ομάδα με μικρό ρόστερ έχει αυτά τα προβλήματα θα έχει και αυτά τα αποτελέσματα.»

Evrytania Sport: Προέρχεστε από μια οδυνηρή ήττα από τον Ρήγα Φεραίο. Υπάρχουν ελπίδες σωτηρίας;
Δημήτρης Νάσιος: «Με τον Ρήγα Φεραίο δεχθήκαμε δυο γρήγορα γκολ από τραγικά μας λάθη, το παλέψαμε λίγο, αλλά απογοητευτήκαμε γρήγορα και σε αυτές τις κατηγορίες τα παιχνίδια δεν γυρίζουν εύκολα. Τα πράγματα για την παραμονή μας είναι πάρα πολύ δύσκολα. Σίγουρα έχουμε μαθηματικές πιθανότητες, αλλά προσωπικά νομίζω ότι δύσκολα θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα.»

Evrytania Sport: Στην ομάδα σου αγωνίζεται ένας Ευρυτάνας, ο Δημήτρης Κουρλός. Θα θέλαμε την γνώμη σου για τον συμπαίχτη σου.
Δημήτρης Νάσιος: «Τον Γενάρη πήραμε τον Δημήτρη, τον Κουρλό για να μας βοηθήσει στην προσπάθεια, που κάνουμε. Είναι πολύ καλός παίχτης, μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Πιστεύω ότι δεν έχει δείξει αυτά, που μπορεί να κάνει, αλλά δεν τον έχουμε βοηθήσει και εμείς γιατί η αγωνιστική μας κατάσταση είναι πολύ κακή.»

Evrytania Sport:  Την Κυριακή (24-2) θα αγωνιστείτε με τον Αίολο. Πιστεύεις θα καταφέρετε να κερδίσετε, που είναι ο μοναδικός σας σκοπός. Τι θυμάσαι από το παιχνίδι του πρώτου γύρου και που πιστεύεις θα κριθεί ο αγώνας;
Δημήτρης Νάσιος: «Την Κυριακή παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Αίολο, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες παραμονής. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους. Θα έχει πολύ κρύο, κούραση από το ταξίδι και όλα αυτά είναι εναντίον μας. Ελπίζω να καταφέρουμε έστω και με μισό μηδέν. Στον πρώτο γύρο δεν κερδίσαμε τόσο εύκολα όσο δείχνει το σκορ. Δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και βάλαμε τα γκολ.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος