Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ντέρμπι ουραγών στο Καρπενήσι-Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Αίολος

Ακόμη μια εντός έδρας αναμέτρηση έχει στο Καρπενήσι η ομάδα του Αίολου μετά τους Λαρισαίους της Αγιάς και του Αμπελώνα υποδέχεται τους Καρδιτσιώτες του Λεοντάρι. Πρόκειται για τις δυο ομάδες, που βρίσκονται στον «πάτο» της κατηγορίας και το ματς έχει τον άτυχο χαρακτηρισμό του ντέρμπι ουραγών.
Το συγκρότημα της Ευρυτανίας μετά το άτυχο αποτέλεσμα με τον Αμπελωνιακό, όπου έχασε από τραγικό λάθος της άμυνας του θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες.
Η ομάδα του Σπύρου Κολόκα θα συνεχίζει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος για το γόητρο της και θα προσπαθήσει να έχει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Πέρα των μόνιμα τραυματιών Ντουφεκιά και Κολόκα, δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Κορέντζελος. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του στόπερ Κατσίκα.
Ο Αίολος βρίσκεται στην τελευταία 11η θέση με 4 βαθμούς και το Λεοντάρι στην 10η θέση με 10 βαθμούς. Το όριο της παραμονής είναι στους 17 βαθμούς, όσους έχει η ομάδα του Αμπελωνιακού.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 10/2 στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Μάριος Πόγκας από την Εύβοια και θα έχει βοηθούς την Δήμητρα Φραντζή και τον Κωνσταντίνο Γκάτσο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Επιτυχημένο φιλικό τεστ
Τρεις φορές προπονήθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες του Αίολου. Έκαναν προπόνηση την Τρίτη 6/2 στο Δημοτικό στάδιο, ενώ την επόμενη μέρα επικράτησαν της Αναγέννησης Παλαιοκατούνας με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση. Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 8/2 με προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο, όπου προπονήθηκε μαζί με τον Αίολο και η άλλη ομάδα του κ. Κολόκα η Ποταμιά.

Εντός έδρα ματς
Ο Αίολος θα δώσει το 3ο του συνεχόμενο ματς με το Λεοντάρι, θα κάνει το ρεπό του και θα υποδεχτεί ξανά στο Καρπενήσι τον Ανδρούτσο Γραβιάς στις 24/2.

Τιμωρημένος ο Κορέντζελος


Ο μεσοαμυντικός Νίκος Κορέντζελος συμπλήρωσε 4 κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της Κυριακής με το Λεονάρι. Θα επιστρέψει στην αναμέτρηση με τον Ανδρούτσο Γραβιάς σε 2 εβδομάδες.

Θλάση ο Κατσίκας


Θλάση έχει υποστεί ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Κατσίκας, του οποίου η συμμετοχή στο ματς της Κυριακής θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο ποδοσφαιριστής προπονήθηκε μόνο την Τρίτη και επιστρέφει από τιμωρία, αφού δεν έπαιξε στην συνάντηση με τον Αμπελωνιακό. Δεν προπονήθηκε την Παρασκευή ο μέσος Νίκος Ράικος, ο οποίος ένοιωσε μικροενοχλήσεις, αλλά θα δώσει κανονικά το παρών την Κυριακή.

15η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Αίολος-Λεοντάρι 10-2-2013 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 15:00
Διαιτητής: Μάριος Πόγκας(ΣΔΠ Εύβοιας)
1ος Βοηθός: Δήμητρα Φραντζή(ΣΔΠ Εύβοιας)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Γκάτσος(ΣΔΠ Εύβοιας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρήστος Καλιακούδας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

* Το “Evrytania Sport” θα σας ενημερώνει και αυτή την Κυριακή στην αρχική του σελίδα για την εξέλιξη του παιχνιδιού Αίολος-Λεοντάρι, καθώς και για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του 4ου ομίλου.














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος