Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ελασσόνα-Αίολος 3-0

Οι 9 ηρωικοί παίκτες του Αίολου υπερέβαλλαν εαυτό και δυσκόλεψαν αρκετά την Ελασσόνα. Ο Π.Ο.Ε.  «έσπασε» πρώτα τα δοκάρια και με 3 γκολ στο δεύτερο μέρος έκαμψε την αντίσταση του αντιπάλου.
Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Ελασσόνας την Κυριακή 24/3. Άρχισε στις 4 το μεσημέρι και ήταν στα πλαίσια της προτελευταίας (21ης) αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Τον παρακολούθησαν περίπου 150 άτομα από την γύρω περιοχή.
Ο ΠΟΕ του Γιώργου Καλτέκη «καίγονταν» για τους βαθμούς και ήθελε οπωσδήποτε την νίκη για να διατηρήσει ακέραιες ελπίδες για την παραμονή. Παρότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα δυο παικτών δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί στο 1ο μέρος και τα βρήκε «σκούρα» από την ζώνη άμυνας του Αίολου, ωστόσο ήταν και άτυχος αφού είχε συνολικά 5 δοκάρια, εκ των οποίων τα 4 ήταν ενώ το σκορ ήταν 0-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στις αρχές του δεύτερου μέρους μετά από κεφαλιά του Κουμπούρα και τραγικό λάθος του Κατελούζου και «σφράγισαν» την νίκη σε ένα δίλεπτο με δυο γκολ των αδερφών Γκουντρουμπή. Η Ελασσόνα υποτίμησε αρκετά το ματς και ήταν αρκετά φλύαρη θεωρώντας ότι θα κερδίσει χωρίς να ιδρώσει.
Ο Αίολος ταξίδεψε στην μακρινή Ελασσόνα με μόλις 9 ποδοσφαιριστές εξ αιτίας των αρκετών τιμωριών και χωρίς τον προπονητή του Σπύρο Κολόκα. Οι Ευρυτάνες κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο και έκαναν πιο παλικαρίσια εμφάνιση, κατάφεραν για περίπου 50 λεπτά να είναι μέσα στο ματς και να έχουν χάσει και μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν με τον Άλεξ Μπακαλίδη. Ο Αίολος έπαιξε με όλους τους παίκτες πίσω από την σέντρα και τον βοήθησε το γεγονός ότι ο αντίπαλος προσπάθησε να τον ανοίξει από τον άξονα και όχι όπως ήταν φυσιολογικό από τα πλάγια. Παράλληλα είχε και τα δοκάρια σύμμαχο που αποσόβησαν αρκετές φορές το γκολ.
Η Ελασσόνα διατηρήθηκε σε θέση σωτηρίας για την νέα κατηγορία και βρίσκεται στην 6η θέση, φτάνοντας τους 29 βαθμούς και απέχει δυο βαθμούς από Ρήγα και Αμπελώνα. Ο Αίολος τερματίζει στην 11η θέση και έχει 4 πόντους. Την τελευταία αγωνιστική η Ελασσόνα έχει ρεπό και θα περιμένει «στραβοπατήματα» είτε Αμπλεωνιακού(Εκτός έδρας με τον Πυργετό) είτε Ρήγα Φεραίου (Εντός έδρας με την Αγιά) για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι δυο αυτές ομάδες ισοβαθμούν στην 7η θέση με 27 βαθμούς. Ο Αίολος υποδέχεται την πρωτοπόρο Λαμία, που με ισοπαλία ή «διπλό» σφραγίζει την πρωτιά και το πρωτάθλημα.

Αρκετός κόσμος
Έντονη ήταν η παρουσία των φιλάθλων της Ελασσόνας, η οποίοι είδαν την ομάδα τους να κλείνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Την συνάντηση παρακολούθησαν γύρω στους 150 φιλάθλους.




«Χαλί» το γήπεδο
Μακράν το καλύτερο γήπεδο του ομίλου είναι το Δημοτικό στάδιο της Ελασσόνας. Ο φυσικός χλοοτάπητας του σταδίου είναι σε άριστη κατάσταση.


Οι 9 του Αίολου
Ο Αίολος ξεκίνησε με γκολκίπερ τον Κατελούζο. Δεξιός μπακ ήταν ο Κολόκας και αριστερός ο Νούλας. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Κατσίκας, με τον Ντουφεκιά. Στα αμυντικά χαφ αγωνίστηκε ο Ζαραβέλης με τον Ράικο (Ανοίγονταν συχνά και προς τα αριστερά). Δεξιός μέσος ήταν ο Χρυσαφόπουλος και ο Μπακαλίδης έπαιξε μπροστά από τα δυο αμυντικά χαφ, καλύπτοντας και αρκετές φορές χώρους στα πλάγια.



Σε επιφυλακή ο Κολόκας-Κοούτσαρε ο Αντιπρόεδρος
Ο προπονητής του Αίολου Σπύρου Κολόκα εξαιτίας επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να μεταβεί στην Ελασσόνα. Ο κ. Κολόκας ως γνωστόν είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και ήταν σε επιφυλακή βρισκόμενος εκτάκτως στην περιοχή των Τρικάλων. Την ομάδα καθοδήγησε ο Αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός Γιάννης Λερογιάννης, ο οποίος έδινε και οδηγίες από τον πάγκο.


Ντεμπούτο Νούλα-Επανεμφάνιση Κατσίκα














Ο 17χρονος Οδυσσέας Νούλας κλήθηκε εσπευσμένα και αγωνίστηκε για 1η φορά στο περιφερειακό πρωτάθλημα και κάλυψε την θέση του αριστερού μπακ. Στην 11αδα επέστρεψε ο Χρήστος Κατσίκας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έπαιξε στο κέντρο της άμυνας.

Δηλώθηκαν Ηλιάδης-Λάππας
Ο Αίολος δήλωσε σαν νούμερο 10 τον Γιάννη Ηλιάδη και σαν 11 τον Κώστα Λάππα. Βέβαια οι ποδοσφαιριστές δεν βρισκόντουσαν στο γήπεδο.

Σωρεία προβλημάτων
Πολλά και σημαντικά ήταν τα προβλήματα του Αίολου. Απουσίαζαν πάνω από 10 παίκτες. Συγκεκριμένα δεν αγωνίστηκαν οι: Πάνος Αζακάς, Νίκος Νικολάου, Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, Ζάχος Πολυτσέρης (Τιμωρημένοι), Γιάννης Ηλιάδης, Ηρακλής Καρατσίκης, Γιάννης Δαράβαλης, Χρήστος Κατσαρής, Κώστας Λάππας, Νίκος Κορέντζελος, Γιώργος Γραβιάς και Ταξιάρχης Γούλας. Οι τιμωρημένοι επιστρέφουν στον αγώνα με την Λαμία πλην του Νικολάου, που πρέπει να εκτίσει και 2η αγωνιστική τιμωρίας.

Κοντά οι τιμωρημένοι
Στην Ελασσόνα ταξίδεψαν και 3 ποδοσφαιριστές του Αίολου, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Πρόκειται για τον αρχηγό Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο, τον αμυντικό Πάνο Αζακά και τον αριστερό αμυντικό Νίκο Νικολάου.


«Αγαπημένο» σκορ
Ο Αίολος ηττήθηκε και στο ματς του 1ου γύρου από την Ελασσόνα με σκορ 3-0. Ενώ είχε χάσει και στο Βελεστίνο την περασμένη Κυριακή από τον Ρήγα με το ίδιο σκορ.

«επίσκεψη»
Ο Αίολος αγωνίζεται στην Ελασσόνα για 2η φορά στην ιστορία του. Είχε αγωνιστεί για τον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών την χρονιά 1999-2000, όπου ηττήθηκε από τον Ολόσσωνα με 5-0.

Οι διοικητικοί του Αίολου
Την αναμέτρηση παρακολούθησε εκτός από τον Αντιπρόεδρο του Αίολου Γιάννη Λερογιάννη, ο γενικός γραμματέας της ομάδας Σεραφείμ Λερογιάννης και ο φίλος της ομάδας Σταύρος Μαντής.

Τραυματίας ο Τόλιος-Κοντά ο Θανάσης
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής  Δημήτρης Τόλιος, που είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση στο ματς του 1ου γύρου έμεινε στον πάγκο εξ αιτίας τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό διάστημα. Τις προσπάθειες των συμπαικτών του παρακολούθησε και το τιμωρημένος αρχηγός της Ελασσόνας Θωμάς Θανάσης.


Τελευταία έξοδος(;)
Η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής κατά πολλούς είναι η τελευταία έξοδος για αγώνα πρωταθλήματος εθνικής κατηγορίας για σωματείο της Ευρυτανίας. Το έργο μιας ομάδας του νομού μας στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική σίγουρα δεν είναι εύκολο.

Συνεχίζεται η παράδοση
Ο Π.Ο.Ε. μετράει 4 συνεχόμενες νίκες στο γήπεδο του με ομάδα από την Ευρυτανία τα τελευταία χρόνια, ενώ παραμένει και αήττητος από ομάδες του νομού. Για πρώτη φορά όμως σκόραρε κάτω από 4 γκολ στην έδρα του, τα προηγούμενα χρόνια είχε φιλοδωρήσει ΑΠΟΚ και Απεραντιακό σε 3 αναμετρήσεις συνολικά 14 τέρματα, δεχόμενος 4.

5 δοκάρια(!)
Συνολικά 5 φορές σταμάτησε η μπάλα σε προσπάθειες των γηπεδούχων στα δοκάρια της Ελασσόνας. Μάλιστα η μια προσπάθεια του Φώτη Γκουντρουμπή βρήκε και στα δύο κάθετα δοκάρια του Αίολου.

Έπαιξαν σε όλα!
Ο Λάζαρος Κουμπούρης και ο Λεωνίδας Καραγκούνης ήταν οι δυο ποδοσφαιριστές της Ελασσόνας, που αγωνίστηκαν και στα 20 παιχνίδια της Δ΄ Εθνικής.

1ο ματς Μαλλιώρα-Ο Ξάδερφος των ρέφερι της Ευρυτανίας














Ο Βασίλης Μαλλιώρας σφύριξε για πρώτη φορά φέτος αναμέτρηση της Δ΄ Εθνικής, αφού οι διαιτητές της Καρδίτσας δεν ορίζονταν σε αναμέτρηση λόγω των κακών σχέσεων της ΕΠΣΚ με την ΕΠΟ. Ο 1ος βοηθός του ματς Δημήτρης Τίκας του Χρήστου είναι 1ος ξάδερφος του συνονόματου Δημήτρη που μετακινήθηκε πριν 1.5 μήνα στην ΕΠΣ Ευρυτανίας, όπως και του αδερφού του Τριαντάφυλλο.

Χωρίς εκτός έδρας γκολ
Ο Αίολος δεν κατάφερε σε καμία από τις 10 εξόδους του από το Καρπενήσι να σκοράρει κάποιο τέρμα. Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο αρνητικό ρεκόρ, το οποίο δεν συνδυάστηκε όπως ήταν φυσικό με κάποιο γκολ. Συνολικά τέρματα: 0-29

Τα έδωσαν όλα
Ξεπέρασαν όλες τις προσδοκίες οι 8 παίκτες και ο γκολκίπερ του Αίολου. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ευρυτανίας έκαναν υπέρβαση και κράτησαν το μηδέν για 54 λεπτά. Σίγουρα είναι αξιέπαινη η προσπάθεια τους, καθώς έκαναν υπερπροσπάθεια.

Α΄ Μέρος

Στο μισό γήπεδο
Σε ολόκληρο το 1ο 45λεπτο η Ελασσόνα είχε την υπεροχή και έπαιξε τον Αίολο στο μισό γήπεδο. Ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα.

1ο δοκάρι


Στο 8ο λεπτό άρχισε ο χορός των δοκαριών ο Λεωνίδας Καραγκούνης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Δημήτρης Βάλλας από πλάγια θέση στην περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αίολου.


2πλο δοκάρι Γκουντρουμπή
Ο Φώτης Γκουντρουμπής στο 27΄ σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του αφού η μπάλα χτύπησε δυο φορές στα κάθετα δοκάρια του Αίολου. Στην συνέχεια της φάσης ο αμυντικός Βασίλης Φλώρος ανακόπηκε σωτήρια από τον Δημήτρη Κατελούζο.

Εκτεθειμένος ο Κουμπούρας
Στο 30ο λεπτό ο Λεωνίδας Καραγκούνης σέντραρε από αριστερά και ο Λάζαρος Κουμπούρας σκόραρε από κοντά βρισκόμενος αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι. Ο 1ος βοηθός Δημήτρης Τίκας είχε σηκωμένη την σημαία του και υπέδειξε τον κεντρικό αμυντικό του Π.Ο.Ε. σε θέση οφσάιντ και ακύρωσε το γκολ που πέτυχε.

Πήγε να κάνει την «ζημιά»














Ο Αίολος έφτασε κοντά στο γκολ στο 35ο λεπτό και λίγο έλλειψε να προηγηθεί. Ο Χρήστος Κατσίκας εκτέλεσε το φάουλ και ο Άλεξ Μπακαλίδης βρέθηκε απέναντι στον Θανάση Σεμπίρη, πλάσαρε και ο γκολκίπερ της Ελασσόνας απέκρουσε σωτήρια. Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10, αφού ο Νίκος Κρίτσας ήταν εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Μπακαλίδης έχει σκοράρει κόντρα στον Π.Ο.Ε .στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις του ΑΠΟΚ σε αυτό το γήπεδο.



Διάστρεμμα ο Κρίτσας

 












Ο Γιώργος Καλτέκης είδε στο 34ο λεπτό τον  Νίκο Κρίτσα να τραυματίζεται και να βγαίνει εκτός γηπέδου λίγα λεπτά μετά. Στην θέση του πέρασε τον Κώστα Γκαντούνα. Ο Κρίτσας υπέστη διάστρεμμα.


Σύμμαχος ξανά το δοκάρι














Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να σημαδέψουν τα δοκάρια του Αίολου και στο 37ο λεπτό μετά την απόκρουση του Κατελούζου σε σουτ του Βαγγέλη Ζηρδέλη, ο Χάρης Σισμανίδης μαζί με την βοήθεια του Βασίλη Ντουφεκιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.



Οι καλύτερες φάσεις
8΄: Ο Καραγκούνης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή και πλάγια αριστερά, ο Βάλλας έπιασε το δυνατό σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αίολου έσκασε στο έδαφος και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.
12΄: Μακρινό ευθύβολο σουτ του Κουμπούρα πέρασε δίπλα παράλληλα από το αριστερό δοκάρι.
15΄: Χτύπημα φάουλ του Γκουντρουμπή Φ. λίγο έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Κατελούζος και στην συνέχεια μπλόκαρε.
26΄: Νέα εκτέλεση φάουλ του Γκουντρουμπή Φ. από κοντινή απόσταση πέρασε λίγο πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
27΄: Σουτ του Γκουντρουμπή Φ. από το ύψος της περιοχής χτύπησε πρώτα στο δεξί κάθετο και στην συνέχεια στο αριστερό, στην επαναφορά ο Κατελούζος απέκρουσε σωτήρια την προβολή του Φλώρου.
35΄: Ο Κατσίκας εκτέλεσε έξυπνα φάουλ για τον Μπακαλίδη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από δεξιά βρέθηκε απέναντι στον Σεμπίρη, σούταρε από κοντά και ο γκολκίπερ της Ελασσόνας απέκρουσε σωτήρια.
37΄: Ο Φλώρος έδωσε στον Ζηρδέλη, ο οποίος σούταρε χαμηλά λίγο έξω από την περιοχή, ο Κατελούζος έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε και στην επαναφορά από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Σισμανίδης μαζί με την συμβολή του Ντουφεκιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αίολου.

Β΄ Μέρος

Ίδιο μοτίβο
Ίδια εικόνα είχε και το δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να προσπαθούν να διασπάσουν από τον άξονα την άμυνα του Αίολου. Ευτύχησαν να έχουν την τύχη με το μέρος τους στην επανάληψη και να σκοράρουν 3 φορές.

Προβάδισμα με τραγικό λάθος «Κάτελ»














Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 54ο λεπτό όταν μετά το κόρνερ του Λεωνίδα Καραγκούνη ο Λάζαρος  Κουμπούρας πήρε την κεφαλιά και ο  Δημήτρης Κατελούζος έκανε βήματα προς τα πίσω. Η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος και με υπόδειξη του βοηθού Βασίλη Τακόπουλου το γκολ καταμετρήθηκε. Ο αμυντικός της Ελασσόνας έκλεισε το πρωτάθλημα με δυο τέρματα.




Δοκάρι και ο Σιαφαρίκας


Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Διονύσηης Σιαφαρίκας βρέθηκε τε τα τετ με τον γκολκίπερ του Αίολου, όμως σημάδεψε για 5η φορά το οριζόντιο δοκάρι της Ευρυτανικής ομάδας.

Έχασε και Καραγκούνη


 Οι γηπεδούχοι είχαν έναν ακόμη τραυματισμό στο 73ο λεπτό όταν ο Λεωνίδας Καραγκούνης ένοιωσε ενοχλήσεις και βγήκε προληπτικά εκτός αγώνα. Την θέση του πήρε ο Ανδρέας Παναγιώτου.




Δίλεπτο «ξέσπασμα» των αδερφών Γκουντρουμπή














Ο ΠΟΕ ευτύχησε μέσα σε δυο λεπτά να κλειδώσει την νίκη χάρις σε δυο γκολ των αδερφών Γκουντρουμπή. Πρώτα στο 78ο λεπτό ο «μεγάλος» Λάζαρος Γκουντρουμπής με δυνατό σουτ εκτός περιοχής από μακρινή απόσταση πέτυχε το 2-0 και στο επόμενο λεπτό ο φορ και αρχηγός Φώτης με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ο πρώτος σημείωσε το πρώτο του γκολ, ενώ ο δεύτερο αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 5.



Εμφανής κόπωση
Οι παίκτες του Αίολου έκαναν υπερπροσπάθεια, καλύπτοντας πολλούς χώρους και στα τελευταία λεπτά η κούραση έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ο Αίολος δεν μπόρεσε στο δεύτερο μέρος να δημιουργήσει την μεγάλη στιγμή.

Οι καλύτερες φάσεις
50΄: Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Κατσίκα από πλάγια δεξιά μπλόκαρε εύκολα ο Σεμπίρης.
52΄: Ο Καραγκούνης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Κουμπούρας έκανε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, η οποία πέρασε αρκετά πάνω από το τέρμα του Αίολου.
53΄: Ο Ζηρδέλης έδωσε στον Γκουντρουμπή Φ., ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
54΄: Ο Καραγκούνης χτύπησε το κόρνερ από δεξιά, ο Κουμπούρας από κοντά πήρε την κεφαλιά και ο Κατελούζος ενώ μπλόκαρε έκανε ένα βήμα προς τα πίσω. Ο γκολκίπερ του Αίολου πέρασε την γραμμή του τέρματος μαζί με την μπάλα και το γκολ καταμετρήθηκε μετά από υπόδειξη και του 2ου βοηθού Τακόπουλου (1-0).
60΄: Ο Γκουντρουμπής Λ. έκανε την βαθιά μπαλιά στην «πλάτη» της άμυνας, ο Σιαφαρίκας μπήκε τε τα -τετ απέναντι στον Κατελούζο, όμως σούταρε από θέση βολής στο οριζόντιο δοκάρι του Αίολου.
62΄: Ο Ζηρδέλης έκλεψε από τον Κατσίκα, αλλά σούταρε βεβιασμένα εκτός περιοχής χαμηλά άουτ από το αριστερό δοκάρι.
64΄: Ο Κουμπούρας έκανε την μπαλιά για τον Σιαφαρίκα, ο οποίος λίγο έξω από την μικρή περιοχή έκανε την προσπάθεια και πλάσαρε άουτ από το δεξί δοκάρι του Αίολου.
65΄: Ο Γκουντρουμπής Φ. έδωσε στον Ζηρδέλη, ο οποίος σούταρε πάνω από τα γκολπόστ των φιλοξενούμενων.
69΄: Όμορφο σουτ του Γκαντούνα έξω από την μεγάλη περιοχή κατέληξε πάνω από το τέρμα του Κατελούζου.
78΄: Χαμηλό δυνατό σουτ του Γκουντρουμπή Λ. από μακρινή απόσταση κατέληξε στην αριστερή γωνία των Ευρυτάνων για το 2-0.
79΄: Ο Ζηρδέλης σέντραρε από δεξιά και ο Γκουντρουμπής Φ. από κοντά με σουτ στην δεξιά γωνία του Αίολου πραγματοποίησε το τελικό 3-0.
89΄: Ο Ζηρδέλης σέντραρε από δεξιά και ο Σιαφαρίκας πήρε την κεφαλιά, η οποία αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Κίτρινες Κάρτες
Γκουντρουμπής Λ., Σισμανίδης, Κολόκας, Μπακαλίδης

Διακριθέντες
Ελασσόνα: Κουμπούρας, Καραγκούνης, Ζηρδέλης, Γκουντρουμπής Λ., Γκουντρουμπής Φ.
Αίολος: Μπακαλίδης, Ζαραβέλης, Χρυσαφόπουλος, Νούλας, Κολόκας

Δηλώσεις Προπονητών

Γιώργος Καλτέκης (Ελασσόνα): «Το γεγονός ότι έπρεπε να κερδίσουμε μια ομάδα, που κατέβηκε με 9 παίκτες μας δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο μια ασφάλεια ότι θα κερδίσουμε. Αυτοί παίζοντας με ζώνη όλοι σχεδόν στην άμυνα καταφέρανε να τελειώσουνε το πρώτο ημίχρονο με 0-0. Στεναχωριέμαι για το ποδόσφαιρο, γιατί είναι κατάντια στην Δ΄ Εθνική να κατεβαίνουν ομάδες με 9 ποδοσφαιριστές, με χίλια δυο προβλήματα. Δεν αξίζει πραγματικά να σχολιάσω κάτι ιδιαίτερο. Οι ομάδες έχουν γεμίσει όλες προβλήματα. Εμείς είμαστε μακριά από τα σενάρια, για το ποιος θα σωθεί και πως θα τον σώσουμε. Κοιτάξαμε την ομάδα μας, καταφέραμε και κερδίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο σχετικά εύκολα, αλλά όμως εκείνο που πρέπει να αποκομίσουμε σήμερα είναι το που πάει το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ άσχημα πράγμα να αγωνίζεσαι στην Δ΄ Εθνική με 9 ποδοσφαιριστές και χωρίς αλλαγές. Πρέπει κάτι να αλλάξει, γιατί το ποδόσφαιρο πάει κατά διαόλου.»
Σχετικά με την αναδιάρθρωση που θα γίνει ανέφερε ότι: «Δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει, του χρόνου θα είναι 96 ομάδες στους ομίλους και πιστεύω ούτε τα 2/3 θα μπορέσουν να κατέβουν σε αυτή την κατηγορία. Είναι μια κατηγορία με πολύ μεγάλες δαπάνες, καταλαβαίνετε ότι και φέτος όλοι οι όμιλοι στην Δ΄ Εθνική είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Για μένα η άποψη μου είναι ότι θα έπρεπε να διαλυθεί εντελώς η Γ΄ και η Δ΄ Εθνική και οι ομάδες των ενώσεων με ένα ειδικό πρωτάθλημα να ανεβαίνουν στην Δ΄ Εθνική, όπως ήταν παλιότερα. Δεν βοηθάει σε τίποτα τους παράγοντες αυτή η αναδιάρθρωση και εφόσον δεν θα υπάρχουν παράγοντες, δεν θα υπάρχουν και ομάδες.»

Γιάννης Λερογιάννης (Αίολος): «Αν και με πολλά προβλήματα η ομάδα ήρθε στην Ελασσόνα. Είχαμε πει ότι δεν θα τα παρατούσαμε και θα τελειώναμε το πρωτάθλημα. Αν πω συγχαρητήρια στα παιδιά θα τα υποτιμήσω, αξίζουν κάτι περισσότερο από συγχαρητήρια. Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε το καθήκον μας. Έχουμε ακόμη άλλον έναν αγώνα την Κυριακή με την Λαμία, όπως όλα τα παιχνίδια έτσι θα παίξουμε και σε αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την παλικαριά που έδειξε σήμερα με τα τόσα προβλήματα, όσο και στην ομάδα της Ελασσόνας για την φιλοξενία.»



Συνθέσεις Ομάδων

Ελασσόνα (Γιώργος Καλτέκης): Σεμπίρης, Γκουντρουμπής Λ., Παπαποστόλου, Φλώρος, Κουμπούρας, Βάλλας, Ζηρδέλης, Καραγκούνης(73΄ λ.τρ. Παναγιώτου Α.), Σισμανίδης(51΄ Σιαφαρίκας), Γκουντρουμπής Φ., Κρίτσας(37΄ λ.τρ. Γκαντούνας)

Αίολος (Γιάννης Λερογιάννης): Κατελούζος, Νούλας, Κολόκας, Κατσίκας, Ντουφεκιάς, Ράικος, Ζαραβέλης, Χρυσαφόπουλος, Μπακαλίδης

Διαιτητής: Βασίλης Μαλλιώρας (ΣΔΠ Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Δημήτρης Τίκας(ΣΔΠ Καρδίτσας)
2ος Βοηθός : Βασίλης Τακόπουλος(ΣΔΠ Καρδίτσας)





































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος