Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αρχίζουν οι δηλώσεις συμμετοχής στο 3ο τουρνουά μπάσκετ-Ολοκληρώνονται στις 3 Απριλίου


Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων για το 3ο τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου. Οι δηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 3 Απριλίου. Να υπενθυμίσουμε ότι το τουρνουά ξεκινάει την Δευτέρα 15/4.
Παράλληλα ο Δήμος Καρπενησίου μέσω δελτίου τύπου καλεί τις επιχειρήσεις, που ενδιαφέρονται να παρέχουν οποιαδήποτε χορηγία και όλους τους εθελοντές, που θέλουν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2237350056.
Μετά το πέρας των δηλώσεων θα ακολουθήσει συνάντηση των ομάδων, όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση του τουρνουά.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποίησε ο Δήμος Καρπενησίου με τους εκπροσώπους των ομάδων που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο 3ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου, προκειμένου να καταρτιστούν οι όροι της διοργάνωσης, ανακοινώνεται ότι:
Όλες οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013, στο Δημαρχείο Καρπενησίου και στο τηλέφωνο 22373 50056.
Επιπρόσθετα, ο Δήμος Καρπενησίου και ο ΟΠΠΑΔΗΚ απευθύνουν πρόσκληση σε επιχειρήσεις και εταιρίες που ενδιαφέρονται να παρέχουν οποιαδήποτε μορφή χορηγίας, καθώς επίσης και σε όλους τους εθελοντές που επιθυμούν να συνδράμουν με τις υπηρεσίες τους στο Τουρνουά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέχρι και την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013, στο Δημαρχείο Καρπενησίου και στο τηλέφωνο 2237350056.