Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Τίτλοι τέλους στην συνεργασία Πανόπουλου-Αγράφων


Σαν κεραυνός εν  αιθρία έπεσε η αποχώρηση του ανασταλτικού μέσου των Αγράφων Γιώργου Πανόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε την Δευτέρα 25/3 από την ομάδα, την στιγμή που το πρωτάθλημα έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή του με τα μπαράζ.
Ο 28χρονος σύμφωνα με πληροφορίες αποχώρησε λόγω προσωπικών λόγων και διαφορετικών απόψεων, ενώ δήλωσε στην διοίκηση ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά με τα Άγραφα μετά το τέλος του ματς με τον ΑΠΟΚ.
Ο Πανόπουλος αναφέρει τα εξής στην κατάσταση που δημοσίευσε στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook): «Ένας κύκλος για εμένα έκλεισε. Θέλω να κρατήσω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις και όσους φίλους κέρδισα μέσα από αυτό τον χώρο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία μας, για όσα μαζί παλέψαμε ένα χρόνο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε παρέα. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους, που γνώρισα από την αρχή που βρέθηκα εκεί και με βοήθησαν να προσαρμοστώ και να γνωρίσω καλύτερα το νέο μου περιβάλλον και οφείλω να το κάνω ονομαστικά. Έτσι λοιπόν ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου τον Δημήτρη Αντωνίου, τον Βασίλη Φούκα, τον Χρήστο Γιαννίτσαρη και τον Δημήτρη Αθανασόπουλο για την ειλικρίνεια τους και τους έχω και θα έχω απεριόριστο σεβασμό και χαρά που τους γνώρισα. Επίσης χαίρομαι πολύ γιατί αν αυτός ο κύκλος έκλεισε έχω κάνει κάποιους σημαντικούς ανθρώπους φίλους και φίλους «ζωής» (Άκης Τσιούμας, Κώστας Καλύβας). Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλη την Ευρυτανία που και εγώ έστω για αυτό τον καιρό που έζησα εκεί έγινα μέλος της κοινωνίας αυτής, όπως και τα παιδιά του αθλητικού ρεπορτάζ του νομού που τρέχουν και κάνουν κάτι πολύ όμορφο κάτω από δύσκολες συνθήκες (Πάνος-Δημήτρης Κολλημένος). Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και υγεία!»
Ο ανασταλτικός μέσος έπαιξε 14 αγώνες πρωταθλήματος και σκόραρε μια φορά κόντρα στον Άγιο Προκόπιο.
Να υπενθυμίσουμε ότι στα τέλη Γενάρη υπήρξε και άλλο κρούσμα αποχώρησης. Ο μέσος Βασίλης Ντότσικας είχε αποχωρήσει με προσωπική του απόφαση και  μετά από έναν μήνα επέστρεψε ξανά στις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

* Η θέση της διοίκησης των Αγράφων ωστόσο είναι διαφορετική και κάνει λόγο ότι ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την ομάδα μετά από απόφαση του συμβουλίου.