Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ανοίγει η αυλαία στα ημιτελικά με το ζευγάρι Άγραφα-ΑΠΟΚ












Με τον ημιτελικό ανάμεσα σε Άγραφα και ΑΠΟΚ ξεκινούν τα Play Off της Α΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας. Τα Άγραφα το Σάββατο 30/3 θα υποδεχτούν στις 4 στο προπονητικό κέντρο τον ΑΠΟΚ. Οι δυο ομάδες προετοιμάστηκαν για την αναμέτρηση την εβδομάδα που μας πέρασε, ωστόσο και οι δυο αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών.
Οι «κυανόλευκοι» μετρούν δυο νίκες στην κανονική διάρκεια (2-0 και 3-0 αντίστοιχα), όμως το Σαββατιάτικο ματς έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα και κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον Κατσαντώνη. Κατά πολλούς το ζευγάρι έχει χαρακτηριστεί ως πρόωρος τελικός.

Καθημερινά στο Δημοτικό
Ο ΑΠΟΚ πραγματοποίησε καθημερινές απογευματινές προπονήσεις στο Δημοτικό στάδιο. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Φλωράκη προπονήθηκαν την Τρίτη 26/3 και ακολούθησαν προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα. Η τελευταία προπόνηση έγινε κάτω από χαλαρούς ρυθμούς, ενώ ανήμερα της 25ης Μαρτίου, την Δευτέρα οι παίκτες πήραν ρεπό.

Στο προπονητικό τα Άγραφα
Ο Κατσαντώνης προπονήθηκε όλη την εβδομάδα στο βοηθητικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου. Έγιναν προπονήσεις την Τρίτη 26/3 και την Τετάρτη 27/3. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα με προπόνηση και συζήτηση με τον τεχνικό Νίκο Τριανταφυλλόπουλου.

Εκτός Πανόπουλος-Κόγιας

 












Δεν θα αγωνιστεί με τα Άγραφα ξανά ο μεσοαμυντικός Γιώργος Πανόπουλος, που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Ο νεαρός μέσος Λεωνίδας Κόγιας θα απουσιάσει λόγω σχολικής 5ημερης εκδρομής, ενώ αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού.

Έχει Κ. Καλύβα-«Αρού»














Ο Κατσαντώνης θα έχει στην διάθεση του τον στρατευμένο μεσοεπιθετικό Κώστα Καλύβα, ο οποίος έχει άδεια μέχρι την Κυριακή και προπονήθηκε κανονικά. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων βρίσκεται και το χειμερινό απόκτημα ο ικανότατος φορ Κώστας Αρουτίδης. Ο 28χρονος παίκτης είναι πολύ πιθανό να αρχίσει στο βασικό σχήμα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου.

Αμφίβολος ο Ντότσικας-Ερωτηματικά στο 1

 












Πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι εξαιτίας ενός αιματώματος του έχει δημιουργηθεί αντιμετωπίζει ο έμπειρος μέσος Βασίλης Ντότσικας. Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη στο ματς του Σαββάτου και θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ερωτηματικό υπάρχει στην θέση του γκολκίπερ, καθώς ο πορτιέρο Βαγγέλης Καραγιώργος έκανε άσχημη εμφάνιση στο ματς με τον ΑΠΟΚ. Δεν έχει ξεκαθαριστεί οριστικά εάν θα συμμετέχει αύριο ή εάν θα αγωνιστεί κάποιος από τους δυο Καρπενησιώτες (Γιώργος Καλύβας, Αλέκος Κόκκοτας) γκολκίπερ.

Τιμωρημένος ο Κουτσονίκας


Ο  αμυντικός μέσος Πάνος Κουτσονίκας αποβλήθηκε στο ματς της 18ης αγωνιστικής των δυο ομάδων και δεν θα αγωνιστεί στον ημιτελικό. Θα φορέσει ξανά την φανέλα του ΑΠΟΚ στον 2ο ημιτελικό στις αρχές του επόμενου μήνα.

Αμφίβολοι Μπόνιας-Κρίντας

 












Για δυο στελέχη της μεσαίας γραμμής του ΑΠΟΚ δεν είναι διασφαλισμένη η συμμετοχή τους στο αυριανό ματς. Ο μέσος Κώστας Μπόνιας απουσιάζει από τις προπονήσεις εξαιτίας πνευμονίας και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Θλάση στο γόνατο έχει υποστεί ο νεαρός Κώστας Κρίντας, που είναι πιθανό να μην αγωνιστεί αύριο.

Πρόβλημα στο δεξί μπακ

 












Οι δυο δεξιοί οπισθοφύλακες του ΑΠΟΚ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Πρόκειται για τον Αντώνη Ζαχαρόπουλο και τον Κώστα Γιαννόπουλο. Ο τελευταίος ακολούθησε την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο ένας από τους δυο θα καλύψει την δεξιά πτέρυγα και θα «σφίξει τα δόντια».


Κανονικά Νούλας-Καρβέλης-Σαΐτης

 
Στα ευχάριστα για τον Γιάννη Φλωράκη είναι ότι θα έχει στην διάθεση του τον φοιτητή Μιχάλη Νούλα, καθώς και τους επιθετικούς Μπάμπη Καρβέλη και Τάκη Σαϊτη. Οι δυο τελευταίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο αποθεραπεύτηκαν πλήρως.

Ντεμπούτο αδερφών Τίκα

 












Στον αυριανό ημιτελικό θα κάνουν το ντεμπούτο τους στα γήπεδα της Ευρυτανίας οι δυο νέοι διαιτητές της ΕΠΣΕ Τριαντάφυλλος Τίκας και ο αδερφός του Δημήτρης Τίκας.

Διεκδικητές τίτλου το 2011
Άγραφα και ΑΠΟΚ είχαν αγωνιστεί στους τελικούς των Play Off την σεζόν 2010-2011. Τότε ο ΑΠΟΚ στον 3ο τελικό νίκησε στο φινάλε τα Άγραφα με 3-2 και κατέκτησε τον τίτλο. Είχαν προηγηθεί δυο ισόπαλες αναμετρήσεις (0-0 και 1-1), ενώ ποτέ ο Κατσαντώνης δεν έχει νικήσει το Βελούχι.

Με τον «αέρα» του 3-0
Ο ΑΠΟΚ μπαίνει στο μπαράζ με κεκτημένη ταχύτητα, αφού μετά την κατάκτηση του κυπέλλου επικράτησε με 3-0 των Αγράφων για την κανονική διάρκεια. Το Βελούχι μετράει αρκετά επιτυχημένα αποτελέσματα και έχει το κομμάτι της ψυχολογίας υπέρ του.

1ος ημιτελικός play off Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας

Άγραφα-ΑΠΟΚ Βελούχι 30-3-2013 Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου 16.00
Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Δημήτρης Τίκας(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)












Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος