Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Φιλική ισοπαλία Κατσαντώνη & Αίολου

Παίζοντας με αρκετές απουσίες Αίολος και Άγραφα έδωσαν έναν ακόμη φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα. Οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.
Το φιλικό διεξήχθη την Παρασκευή 15/3 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε λίγο μετά τις 5. Έγινε κάτω από αρκετό κρύο και κακές καιρικές συνθήκες.
Ο Αίολος αντιμετωπίζει αύριο(16-3)  στο Βελεστίνο τον τοπικό Ρήγα και έδωσε για 3η συνεχή Παρασκευή αναμέτρηση με τα Άγραφα. Ο Σπύρος Κολόκας είχε αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών και χρησιμοποίησε και παίκτες της Ποταμιάς.
Ο Κατσαντώνης του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου βρίσκεται στο «ψυγείο» και σε διάστημα αγωνιστικής απραξίας. Η ξαφνική απόφαση της ΕΠΣΕ για μετάθεση της 18ης αγωνιστικής αφήνει την ομάδα για ένα μήνα χωρίς επίσημο ματς, την στιγμή που το πρωτάθλημα μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του.

2 35λεπτα
70 λεπτά διήρκησε το φιλικό τεστ, το οποίο άρχισε στις 5.15 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 6.30. Το ματς έγινε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες και με τσουχτερό κρύο.

Ρέφερι ο Αθανασόπουλος
Το φιλικό σφύριξε ο Δημήτρης Αθανασόπουλος, που αποτελεί τον βοηθό προπονητή των Αγράφων.

Επιστροφή Κολόκα


Ο 20χρονος ψηλόσωμος αμυντικός Βασίλης Κολόκας του Αίολου αγωνίστηκε μετά από αρκετό καιρό, καθώς είχε πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο.

Χωρίς γκολ
Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το 1ο μέρος του φιλικού.Αρκετά καλά στάθηκαν οι πιτσιρικάδες των Αγράφων.

Γκολκίπερ ο «Μπάκα»


Κάτω από τα δοκάρια του Αίολου έκατσε στο δεύτερο μέρος ο χαρισματικός Άλεξ Μπακαλίδης!.

Σκόρερ Νάσιος & Αντωνίου

 












Ο Δημήτρης Νάσιος του Αγίου Προκοπίου που αγωνίστηκε με τον Αίολο άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στον τελικό 1-1 ο νεαρός αμυντικός Πάνος Αντωνίου.

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Σπύρος Κολόκας): Κατελούζος, Καρατσίκης, Δαράβαλης,  Ίβρος, Κολόκας, Ζαγκότσης, Πλεξίδας, Ζαραβέλης, Μπακαλίδης, Γούλας, Χρυσαφόπουλος
Αγωνίστηκαν και οι: Νάσιος, Πάτρου

Άγραφα (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος): Καλύβας Γ., Μπίκας, Γιαννιώτης, Αντωνίου, Αρκουμάνης, Θεοχάρης, Κόγιας, Ντότσικας, Αθανασόπουλος, Κατσιφός, Παρθένης
Έπαιξαν και οι: Ζωχάκης, Τσιούμας


















Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος