Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Εντυπωσιακός στον δεύτερο γύρο ο Πυργετός

Άλλο ένα βήμα για την συμμετοχή του στην νέα Γ΄ Εθνική θα επιδιώξει να κάνει ο Πυργετός, ο οποίος θα υποδεχτεί τον Αίολο. Οι «βυσσινί» έχουν πραγματοποιήσει μια αρκετά καλή πορεία στον δεύτερο γύρο και βρίσκονται στην 4η θέση με 25 βαθμούς. Έχουν  απόσταση 6 πόντους από την γραμμή σωτήριας και όπως όλα δείχνουν, εάν είναι σοβαροί θα φτάσουν στην επίτευξη του στόχου τους.
Το συγκρότημα του Γιάννη Αλεξούλη ηττήθηκε μόλις για πρώτη φορά στον δεύτερο γύρο  την περασμένη Κυριακή από τον Ρήγα Φεραίο ύστερα από ένα σερί  πετυχημένων αποτελεσμάτων και με ανέπαφη την εστία του Χρήστου Γκικούδη. Εξαιρετικό πρωτάθλημα κάνουν ο Σπύρος Ζαφειρίου και ο Αποστόλης Νάστας. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Λαρισινοί είχαν νικήσει μέσα στο Καρπενήσι με 1-0, ενώ διατηρούν το απόλυτο στην έδρα τους απέναντι σε Ευρυτανικές ομάδες.  Ο αγώνας με τον Αίολο είναι ο θεωρητικά τελευταίος εύκολος για αυτούς. Η ομάδα του Κάτω Ολύμπου είναι μαζί με τον Α.Ο. Καρδίτσας οι πιο ισχυρές δυνάμεις του ομίλου την τελευταία 5ετια.
Ο Γιάννης Αλεξούλης κατέβασε στο Βελεστίνο την παρακάτω σύνθεση: Γκικούδης, Κούμε, Καρκαντάς, Ταυλαρίδης, Μαντζαφούλης, Κουρδής, Νάστας, Γκαμπέτας, Προβίδας, Ζαφειρίου, Γκαραλιάκος(87΄ Τέγος).

Χωρίς Σάββα


Ο Καρδιτσιώτης Άλκης Σάββας ενεπλάκη σε επεισόδιο με τον Θανάση Τσούκαλο στον αγώνα με τον Δομοκό και έχει τιμωρηθεί με 2 αγωνιστικές. Κόντρα στον Αίολο εκτίει την αγωνιστική.

Επανέρχονται οι Πότσης-Ψωμολιάς

 












Την μια αγωνιστική της τιμωρίας του εξέτισε στον αγώνα του Βελεστίνου ο Χρήστος Πότσης, που τίθεται ξανά στην διάθεση του Γιάννη Αλεξούλη. Επιστρέφει ο στόπερ Πέτρος Ψωμολιάς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι λόγω ίωσης. Κανονικά επίσης θα δώσουν το παρών ο Στέλιος Ζιώγας και ο Θανάσης Αργύρης.

Τα αποτελέσματα του Πυργετού στο πρωτάθλημα


Πυργετός-Λεοντάρι 1-0 (Ζαφειρίου)
Πυργετός-Ανδρούτσος Γραβιάς 1-1 (Ρέψης)
Πυργετός-Ελασσόνα 1-2 (Κούρο)
Αχιλλέας Δομοκού-Πυργετός 0-0
Πυργετός-Ρήγας Φεραίος 2-0 (Πότσης, Κούρο)
Αίολος-Πυργετός 0-1 (Νάστας)
Πυργετός-Λαμία 0-2
Δωτιέας Αγιάς-Πυργετός 2-2 (2 Ζαφειρίου)
Α.Ο. Καρδίτσας-Πυργετός 2-1 (Ζαφειρίου)
Πυργετός-Αμπελωνιακός 0-0
Λεοντάρι-Πυργετός 0-1 (Γκαραλιάκος)
Ανδρούτσος Γραβιάς-Πυργετός 0-2 (Νάστας, Αργύρης)
Ελασσόνα-Πυργετός 0-3 (2 Νάστας, Ζαφειρίου)
Πυργετός-Αχιλλέας Δομοκού 3-0 (Ζαφειρίου, Νάστας, Προβίδας)
Ρήγας Φεραίος-Πυργετός 1-0


Οι συμμετοχές 


Μαντζαφούλης
15
Γκικούδης
15
Ζαφειρίου
15
Νάστας
15
Καρκαντάς
15
Κουρδής Γ.
14
Ψωμολιάς
13
Γκαραλιάκος
12
Γκαμπέτας
12
Πότσης
12
Σάββας
12
Κούρο
9
Τριτάρης
8
Τέγος
6
Μπαχτσιβάνος
6
Ρέψης
5
Κούμε
3
Προβίδας
3
Ζιώγας
3
Ζάχος
3
Αργύρης
2
Ταυλαρίδης
2
Καραπιπέρης
1

Οι σκόρερ


Ζαφειρίου
6
Νάστας
5
Κούρο
2
Γκαραλιάκος
1
Προβίδας
1
Ρέψης
1
Αργύρης
1
Πότσης
1

Ο αγώνας του Α΄ Γύρου


Αίολος –Πυργετός 0-1 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 2-12-2012 7η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Γκολ: 25΄ Νάστας
Διαιτητής: Γκιάφης(Αιτωλοακαρνανίας)

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Παύλος Σερμπέσης) : Κατελούζος, Κορέντζελος, Τσαρτσαράς, Κατσίκας, Πολυτσέρης, Ζαραβέλης, Ντουφεκιάς, Νικολάου, Νούλας(60΄ λ.τρ. Τριανταφυλλόπουλος), Μπακαλίδης, Κολόκας(46΄ Γούλας)

Πυργετός Λάρισας (Γιάννης Αλεξούλης) : Γκικούδης, Πότσης, Καρκαντάς, Ψωμολιάς, Μαντζαφούλης, Κουρδής Γ., Νάστας(94΄ Μπαχτσιβάνος), Τριτάρης, Γκαραλιάκος(64΄ Γκαμπέτας), Ζαφειρίου, Κούρο(72΄ λ.τρ. Ρέψης)


Ο Πυργετός στην έδρα του με Ευρυτανικές ομάδες
2008-2009: Πυργετός-ΑΠΟΚ Βελούχι 3-1
2009-2010: Πυργετός-ΑΠΟΚ Βελούχι 2-0
2010-2011: Πυργετός-Απεραντιακός 2-0
2011-2012: Πυργετός-ΑΠΟΚ Βελούχι 4-1

Απολογισμός: 4 νίκες



Δυο νεαρούς τον Γενάρη


Οι Πυργετίνοι ενέταξαν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δυο παίχτες: Τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Ζάχο από την Αιγάνη και τον 17χρονο μέσο Θανάση Αργύρη από τον Αστέρα Μελισσοχωρίου. Μάλιστα ο δεύτερος σκόραρε μέσα στην Γραβιά, ένα τέρμα το οποίο «διεκδίκησε» και ο πρώτος!

Επανήλθε ο Προβίδας 


Επέστρεψε εδώ και λίγο διάστημα ο πολύπειρος επιθετικός Γιάννης Προβίδας. Μάλιστα σε τρεις εμφανίσεις μετράει 1 γκολ κόντρα στον Δομοκό.

Τοποθετήθηκε στέγαστρο
Συμπληρωματικό στέγαστρο έχει τοποθετηθεί από τις αρχές Ιανουαρίου στο γήπεδο του Πυργετού στον χώρο του κυλικείου.

Έσπασε το «σερί»


Κανένα γκολ δεν είχε δεχτεί στον δεύτερο γύρο ο τερματοφύλακας Χρήστος Γκικούδης σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα των «βυσσινί». Ύστερα από τις 23 Δεκεμβρίου νικήθηκε από την «άσπρη βούλα» στον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο.




















Φωτογραφίες: www.larisagoal.gr, Group Α.Σ. Λαμία, Εφημερίδα Νέος Αγών(Ν. Καρδίτσας), www.elassonasport.gr, www.arenalarissa.gr