Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

«Άλωσαν» και φέτος την Φθιώτιδα οι προπαίδες της Φωκίδας












Εντυπωσιακή νίκη με 3-1 μέσα στην Φθιώτιδα σημείωσε η ΕΠΣ Φωκίδας. Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μικτών ομάδων προπαίδων και έγινε στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι.
Στο 10΄ ο Φουσέκης σέντραρε και ο Τσώκος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-1, ενώ στο 37΄ ο Φουσέκης τροφοδότησε ξανά τον Τσώκο, ο οποίος με πλασέ «έγραψε» το 0-2, πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Το 0-3 σημειώθηκε στο 52΄ με σουτ του Φουσέκη (Μετατράπηκε από πασέρ σε..εκτελεστή) έπειτα από σέντρα του  Κουτσομπόλη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Αλτάνη (Ανατροπή του Κουφοκώστα από τον Κεφαλά).
Αξίζει να αναφερθεί πως η Φωκίδα είχε νικήσει και πέρυσι στον αντίστοιχο εκτός έδρας αγώνα προπαίδων, ενώ φέτος στους παίδες απέσπασε ισοπαλία, κάνοντας σημαντικά βήματα προόδου, καθώς η Φθιώτιδα είναι μια ένωση μεγαλύτερης δυναμικής!.
Διαιτητής ήταν ο Ευρυτάνας Βαγγέλης Λαθύρης του συνδέσμου Φθιώτιδας με επόπτες τους Κουτσόβουλο και Αυγέρη.

Συνθέσεις Ομάδων

Φθιώτιδα (Τάκης Μπατζελής & Κώστας Τσαπραζλής): Θεοδωρόπουλος, Γέμελος, Ζιάκας, Κουφοκώστας, Ντίτσας, Στριφτάρας, Βλάσης, Ρουκουτάκης, Αλτάνης, Μαρκόπουλος, Νικολόπουλος
Έπαιξαν και οι: Παπακυριαζής, Ταλαντζής, Αρβανίτης, Παρίσης, Νικολάου, Κωστάκος, Φυσέκης

Φωκίδα (Γιάννης Καρλιαύτης & Γιάννης Μαρκοδήμος): Σιδέρης, Παγώνης, Γερεντές, Μαμαρέλης, Κεφαλάς, Σεγδίτσας, Χαΐδόγιαννος, Πολίτης, Φουσέκης, Τσώκος, Φοντάρης
Συμμετείχαν και οι: Κοντολάτης, Αγαπητός, Σουλιντζής, Καρανάσος, Αγγέλου, Πουρνάρας, Κουτσομπόλης 



Φωτογραφίες: www.calciobambini.gr, www.messazzero.gr