Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Πράξη δεύτερη στους προπαίδες: Στην Φωκίδα οι νεαροί Ευρυτάνες


Η  2η αγωνιστική του ενωσιακού πρωταθλήματος προπαίδων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου. Η Ευρυτανία στις 12 το μεσημέρι θα δώσει το μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι της και θα αντιμετωπίσει την Φωκίδα στην Άμφισσα.
Η ομάδα των Δημήτρη Αντωνίου και Γιώργου Χρυσαφόπουλου στοχεύει στην αποκόμιση εμπειριών και σε μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα, η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακό «διπλό» μέσα στην Φθιώτιδα. Η ΕΠΣ Βοιωτίας αγωνίζεται στην έδρα της με την ΕΠΣ Φθιώτιδας και με νίκη θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρώτη θέση. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 28/4, με τους Ευρυτάνες να υποδέχονται την Φθιώτιδα.

Η ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας αποτελείται από τους εξής 23 ποδοσφαιριστές: Παναγιώτη Καραθάνο, Γιώργο Σερπάνο, Δημήτρη Τσιάμη, Ανδρέα Φύκα, Παναγιώτη Χρυσικό, Παναγιώτη Σιαφάκα, Γρηγόρη Τάσιο, Γιώργο Καραγιάννη, Στέργιο Καραντάνα, Αποστόλη Νούλα, Δημήτρη Κυλλή(2001), Βαγγέλη Πεταρούδα, Ερμή Καραμπά, Χριστόφορο Μακρυπίδη, Θωμά Μπακατσιά, Κώστα Μπίκα, Στάθη Μπουμπουρή, Σεραφείμ Μπομποτσιάρη, Παντελή Ζαχαράκη, Πέτρο Καββαδία, Αλέξανδρο Τόλη, Νίκο Τόλη και Θανάση Τριανταφύλλου(2002). Άπαντες ανήκουν την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 των Αντωνίου-Καλαμπάκα.

Η προϊστορία των τελευταίων ετών

ΕΠΣ Φωκίδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας
2003-2004
1-2
2010-2011
4-1

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

2η Αγωνιστική Πρωταθλήματος προπαίδων Κυριακή 14/4 (12:00)

ΕΠΣ Φωκίδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας Ενωσιακό Γήπεδο ΕΠΣ Φωκίδας
ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας Ενωσιακό Γήπεδο ΕΠΣ Βοιωτίας