Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Πλήθος δραστηριοτήτων για τους οδηγούς και τα μέλη της Α.Λ.Α.Κ.


Την Κυριακή 13&14/04/13 πραγματοποιήθηκε το 3ο DRAG DAY στο αεροδρόμιο ΛΑΜΙΑΣ . Πολλά μελή , φίλοι της Α.Λ.Α.Κ και του μηχανοκινήτου αθλητισμού μετέβηκαν στην Λαμία για να και παρακολουθήσουν της 5 συμμετοχές από το Καρπενήσι αλλά και πολλά αλλά γρήγορα αυτοκίνητα και μηχανές.
Οι 5 συμμετέχοντες από το Καρπενήσι είναι οι εξής:
1) Ράπτης Παναγιώτης με Subaru Sti 2000cc
2) Φέγγος Στάθης με Honda Civic 1600 Turbo
3) Λάμπρου Γιάννης με Toyota Starlet 1300 Turbo
4) Κουτρούμπας Θανάσης με Ford Siera 2500cc
5) Ξαγάρας Γιώργος με Fiat Pundo 1400 Turbo
Από τους παραπάνω ξεχώρισε μόνο ο Παναγιώτης Ράπτης, ο οποίος αναδείχτηκε 4ος στην κατηγορία του.
Την Κυριακή 14/04/13 πραγματοποιήθηκε από την Ο.Μ.Α.Ε. σεμινάριο κριτών αγώνων αυτοκινήτου στην Πάτρα. Από την Α.Λ.Α.Κ συμμετείχαν 2 μέλη και συγκεκριμένα οι: Χαράλαμπος Φραγκαλιός και Λάμπρος Θεοδωρογιάννης.

Εκδρομή στον νομό Τρικάλων
Η Α.Λ.Α.Κ πραγματοποίησε την Κυριακή 07/04/13 μονοήμερη εκδρομή στην Χρυσομηλια – Περτουλι Τρικάλων. Η Α.Λ.Α.Κ είχε πρόσκληση από την «ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ OFF ROAD» να συμμετέχει στην κοπή πίτας και σε φιλικό αγώνα trial. Μελή και φίλοι της λέσχης αναχώρησαν για μια κυριακάτικη βόλτα περνώντας από φουρνα - Σμοκοβο – Κέδρο –Καρδίτσα- Μουζάκι- Πύλη- Ελάτη – Χρυσομηλια . Κατά την άφιξη τους στο χώρο των εκδηλώσεων είχαν πολύ θερμή υποδοχή και φιλοξενία και από τους διοργανωτές. Η«ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ OFF ROAD» αν και νεοσύστατο CLUB 4X4 είχαν παρά πολύ καλή οργάνωση για να ευχαριστήσουν το πλήθος κόσμου που είχε μαζευτεί. Ο καιρός δεν τους επέτρεψε να πραγματοποιήσουν όπως έπρεπε τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματίσει αλλά όχι και το παιχνίδι με τις λάσπες που τους διασκέδασε παρά την καταιγίδα που επικρατούσε στην περιοχή. Κατά την αποχώρηση υποσχέθηκαν ότι θα επαναληφτεί όλη η εκδήλωση με λίγο περισσότερη τύχη στον καιρό. Η ΑΛΑΚ δίνει ένα μεγάλο μπράβο στην «ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ OFF ROAD» και Ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην εκδρομή.



Πηγή: Group A.Λ.Α.Κ.
Φωτογραφίες: http://messazzero.gr/