Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Λύνουν τις διαφορές τους αύριο ΑΠΟΚ-Άγραφα












Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει ΑΠΟΚ και Άγραφα μετά τον ισόπαλο 1ο ημιτελικό στο αθλητικό κέντρο. Η πρόκριση θα παιχτεί στον αυριανό 2ο αγώνα, χωρίς κάποια ομάδα να έχει πάρει το προβάδισμα, αφού το πρώτο ματς έληξε με 0-0.
Οι ομάδες προετοιμάστηκαν κατάλληλα για ένα ματς-τελικό, από τον οποίο μόνο ο ένας θα συνεχίσει να διεκδικεί το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Ευρυτανίας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 6/4 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα. Αναμένεται και πάλι να προσελκύσει σημαντική μερίδα του φίλαθλου κοινού της πόλης του Καρπενησίου.

Ολοκλήρωσε την Πέμπτη
Ο ΑΠΟΚ προπονήθηκε όλη την εβδομάδα στο Δημοτικό στάδιο. Η προετοιμασία για τον 2ο ημιτελικό ξεκίνησε την Δευτέρα 1/4 και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 4/4. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Φλωράκη πήραν ρεπό την Παρασκευή.

Με προπόνηση στο πλαστικό
Τα Άγραφα πραγματοποίησαν 3 προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα. Προπονήθηκαν την Τρίτη και την Πέμπτη στο αθλητικό κέντρο και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή 5/4 με προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο.

Αμφίβολος ο Τσιλίκας


Μοναδικό πρόβλημα για τους «κυανόλευκους» αποτελεί ο επιθετικός Σάκης Τσιλίκας, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δάχτυλο του ποδιού. Ο ποδοσφαιριστής θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα


 












Αρκετές επιστροφές υπάρχουν στην ομάδα του ΑΠΟΚ, εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του ο μέσος Πάνος Κουτσονίκας, ενώ αποθεραπεύτηκαν πλήρως οι 3 τραυματίες. Πρόκειται για τους αμυντικούς Αντώνη Ζαχαρόπουλο και Κώστα Γιαννόπουλο και για τον μέσο Κώστα Κρίντα. Παράλληλα ο μέσος Κώστας Μπόνιας είναι 100% έτοιμος, αφού στο 1ο ημιτελικό έπαιξε ως αλλαγή, καθώς ήταν άρρωστος.

«Πονοκέφαλος» με δυο

 












Τα Άγραφα έχουν δυο προβλήματα για το αυριανό κρίσιμο ματς. Θα απουσιάσει ο στρατευμένος Κώστας Καλύβας και ο μέσος Λεωνίδας Κόγιας, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το τελευταίο ματς της κανονικήςδιάρκειας.

Ενοχλήσεις ο Γαλανός


Ο έμπειρος επιθετικός των Αγράφων Πάνος Γαλανός, ένοιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί ξανά ως αλλαγή.

Ανοιχτοί λογαριασμοί
Μετά το ισόπαλο 0-0 του 1ου αγώνα, στον 2ο αγώνα όλα είναι ρευστά. Άγραφα και ΑΠΟΚ προκρίνονται με νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Τα Άγραφα παίρνουν την πρόκριση σε ισοπαλία με γκολ, χάρις του κανόνα τους εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας χωρίς τέρματα ο ημιτελικός οδηγείται σε 30λεπτη παράταση ή και πέναλτι εάν χρειαστεί.

2ος ημιτελικος play off Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας

ΑΠΟΚ Βελούχι-Άγραφα Σάββατο 6-4-2013 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 16:00
Διαιτητής: Δημήτρης Τίκας(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)






Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος