Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Πρωταθλήτρια Ευρυτανίας 2012-13 η Μυρίκη


Σήμερα (1-5) το πρωί ολοκληρώθηκε το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Ευρυτανίας. Μετά τις εφέσεις των υποψήφιων αντιπάλων της και την απόφαση της ΕΠΣ Ευρυτανίας τον τίτλο του πρωταθλητή κατέκτησε η ομάδα της Μυρίκης.
Οι «κόκκινοι» κατέκτησαν το 5ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους με την ανακήρυξη της απόφαση της ΕΠΣΕ.
Η Μυρίκη έχει ήδη πάρει στα χέρια της τα χαρτιά για την δήλωση συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου και θα τα αποστείλει αύριο στην ΕΠΟ. Δεν είναι γνωστό ακόμη πότε θα απονεμηθεί το κύπελλο στην ομάδα. Ενδεχομένως να γίνει κάποια «φιέστα» μετά το Πάσχα.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΣ Ευρυτανίας:

Θέμα: Ανακήρυξη πρωταθλητή Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας στην συνεδρίαση του  την 30-4-2013 και ώρα 8 στα γραφεία της ΕΠΣΕ προκειμένου να αποφασίσει για την περεταίρω πορεία του πρωταθλήματος της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας αλλά και την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας για την περίοδο 2012-13 και αφού έλαβε υπ όψιν του:
1. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Άγραφα-ΑΠΟΚ το Βελούχι που ήταν ισόπαλο 0-0 καθώς και την 77/29-4-2013 απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ σύμφωνα με την οποία μηδένισε τα εν λόγω σωματεία στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα μπαράζ και επομένως δεν έχουμε νικητή για τον τελικό από τους μεταξύ τους αγώνες.
2. Το γεγονός ότι ο νικητής του δεύτερου «διδύμου» των αγώνων μπαράζ ήταν η ομάδα του Α.Ο. Μυρίκης, η οποία άλλωστε τερμάτισε και πρώτη στο βαθμολογική πίνακα  του διεξαχθέντος πρωταθλήματος περιόδου 2012-2013.
3. Τα στενά χρονικά περιθώρια για την ανάδειξη πρωταθλήτριας ομάδας Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας νομού Ευρυτανίας (Ήταν μέχρι 26-4-2013), η οποία θα λάβει μέρος και στους αγώνες μπαράζ της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, οι οποίοι αρχίσουν στις 12-5-2013.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να αναδείξει πρωταθλήτρια Α΄ Ευρυτανίας νομού Ευρυτανίας για την περίοδο 2012-13 την ομάδα Α.Ο. Μυρίκης, η οποία τερμάτισε πρώτη βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος αλλά και ήταν η ομάδα που προκρίθηκε για τον τελικό των αγώνων μπαράζ από το άλλο «δίδυμο».
Με την εν λόγω απόφαση διαφώνησε το μέλος του Δ.Σ. κύριος Κωνσταντίνος Κατσαδούρος, ο οποίος πρότεινε να διεξαχθεί ένας αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΚ το Βελούχι και Α.Ο. Αγράφων και ο νικητής να αγωνιστεί με την ομάδα Α.Ο. Μυρίκης για την διεκδίκηση του τίτλου.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 728/30-4-2013.

       Πρόεδρος                                                                              Γενικός Γραμματέας
Δημήτρης Πεταρούδης                                                                   Διονύσης Βονόρτας

Τα μέλη της ΕΠΣΕ: Κώστας Χούπας, Θεόδωρος Ζελενίτσας, Αθανάσιος Τσατσαράγκος, Κώστας Κατσαδούρος, Χρήστος Δημητρόπουλος