Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Προκρίθηκε στον τελικό η ομάδα παίδων της 2ης ζώνης


Στην τελική ευθεία μπαίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων καθώς το απόγευμα της Τετάρτης 8/5/2013 έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των τελικών αγώνων της κατηγορίας Παίδων και Νέων.
Ο τελικός των Παίδων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Μαϊου και ώρα 10:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ των ομάδων της 4ης και της 2ης Ζώνης, ενώ ο τελικός των Νέων θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο και ώρα 12:30 ανάμεσα στις ομάδες της 3ης και της 1ης Ζώνης.
Στην 2η Ζώνη αγωνίζονται και οι ποδοσφαιριστές της 6ης Περιφέρειας. Οι παίδες νίκησαν την 1η Ζώνη με 5-0 και θα παίξουν στον τελικό, ενώ οι νέοι ηττήθηκαν με 2-1. Την ομάδα των πάιδων στελέχωσαν από την 6η Περιφέρεια οι: Παναγιώτης Μερεντίτης, Λάμπρος Βασιλείου, Γιώργος Λεοντίου και Χρήστος Αλμπάνης της ΕΠΣ Βοιωτίας. Από τους νέους, τους οποίους καθοδήγησε ο Βαγγέλης Λέντας επιλέχτηκαν μεταξύ άλλων οι: Δημήτρης Καρανάσος, Χρήστος Σύρμος, Στέλιος Στοιχειός, Ιωακείμ Αποστολόπουλος, Θανάσης Ντελής, Κώστας Δάβρης (ΕΠΣ Βοιωτίας), Θανάσης Μαργαριτης, Νίκος Τσάκαλος και Κώστας Κηρολίβανος (ΕΠΣ Φθιώτιδας).

Τα αποτελέσματα της Γ΄ Φάσης

Παίδες
Ομάδα 3ης Ζώνης-Ομάδα 4ης Ζώνης 0-1

Ομάδα 1ης Ζώνης-Ομάδα 2ης Ζώνης 0-5

Νέοι
Ομάδα 3ης Ζώνης-Ομάδα 4ης ζώνης 2-1

Ομάδα 1ης Ζώνης-Ομάδα 2ης Ζώνης 2-1